Skiferie i Trysil

I Trysil finnes det fire sammenhengende skiområder bygget rundt Trysilfjellet. Med i alt 68 løyper og 31 skiheiser er Trysil Norges største skiområde, så pakk bilen og kjør på skiferie i Norge. For utenom de mange velpreparerte skiløypene byr Trysil også på spa-fasiliteter, flere overnattingsmuligheter og mange gode restauranter og barer, som har medført at Trysil flere år i strekk har blitt kåret til Norges beste skidestinasjon av World Ski Awards.

Trysil består av fire skiområder: Turistsenteret, Høyfjellssenteret, Høgegga og Skihytta. Turistsenteret og Skihytta ligger begge på sørsiden av fjellet, hvor dere kan forvente lange solrike dager, som kan tilbringes på de brede løypene i alle vanskelighetsgrader, etterfulgt av en forfriskning på en av restaurantene. Her ligger dessuten to av Trysils tre barneområder og førstnevnte byr også på flere Snow Parks. På nordsiden av fjellet ligger skiområdet Høyfjellssenteret, som primært byr på grønne og røde løyper samt det store barneområdet, Valles Skiland. Skiområdet Høgegga er den bratteste delen av Trysil og, med sine mange sorte løjper, en favoritt blant både erfarne og profesjonelle skiløpere.

Hvis dere skal på skiferie med hele familien, er Trysil den helt riktige destinasjonen. Skiresortet byr på hele tre barneområder, slik at også de yngste familiemedlemmene kan få mye ut av skiferien. De tre barneområdene byr på lette skibakker, T-heiser og rullebånd, og her kan barna hilse på maskotten Valle og delta på forskjellige aktiviteter som bl.a. teater og skattejakt.

Større barn og voksne kan benytte Trysils forskjellige Snow Parks med flere forskjellige hindringer og hopp. Det finnes flere skiskoler i Trysil, slik at både nybegynnere og erfarne kan forbedre sine skiferdigheter. Det er dessuten mulig å leje skiutstyr i byen. Det er gratis å benytte skibussen rundt til de forskjellige skianleggene i Trysil. 

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom. · Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag – Søndag: 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.