Velværeferie på Arendal Herregård Spa & Resort

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Arendal Herregaard Spa & Resort

Velværeopphold med avslapning og naturopplevelser i maritime omgivelser

Fri tilgang til stort velværeområde
Unik atmosfære og god service
Opplev naturen til Raet nationalpark
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Utendørs svømmebasseng

Om hotellet

Nyt et uforglemmelig opphold med velvære- og herregård idyll i Sør-Norge. La deg bli bortskjemt i det vakre spa-senteret, spis og nyt god mat, gå på eventyr i de vakre natur omgivelsene med kort avstand til stranden. Arendal Herregård Spa & Resort tilbyr en base med mange muligheter og en ekte velværeferie.

Hotellet tilbyr

Arendal Herregård Spa & Resort har en vakker beliggenhet i landsbyen Færvik i Sørøst-Norge, bare noen få hundre meter fra Spornes sandstrand. Der er du omgitt av natur med en fantastisk maritim atmosfære som tilsammen skaper ro og idyll. Hotellet er lokalisert i en vakker herregårdsbygning som danner et ekstremt sjarmerende og moderne omgivelse for ditt opphold.

Hotellets vakre velværeområde har et innendørsbasseng med lagune, dampbad, tyrkisk hamam, badstue, tropiske bad og boblebad. I tillegg har du muligheten til å bestille ulike massasje- og spabehandlinger utført av trente terapeuter.

Utenfor kan du nyte hotellets terrasse, solterrasse og hage, mellom 20.06. og 17.08. Det er åpent for hotellets utendørsbasseng.

Området rundt Færvik er ideelt for aktiviteter som hotellpersonalet hjelper deg med å ordne, sånn som ridning, fisking, fotturer, sykling og kanopadling. Sykler kan leies direkte fra hotellet, slik at du enkelt kan nå omgivelsene. Reis for eksempel en tur til Merdø, som er en del av den naturskjønne Raet nasjonalpark, lokalisert i øygruppen sørvest for hotellet.

Hver morgen kan du starte dagen med en velsmakende frokost som kan nytes i lyse omgivelser. Om kvelden kan du nyte en god middag i den fine restauranten, og for en perfekt avsluttning til en god dag, kan du ta en drink og en prat i hotellets koselige bar.

Gratis parkering er tilgjengelig på hotellet med gratis tilgang til trådløst internet under oppholdet. 


Rommene

De vakre hotell rommene ble totalrenovert i 2008, og tilbyr dermed koselige rammer med rustikke møbler, lyse farger og en stilig design inspirert av Sør-Norge og havet.

Alle rommene har egen dusj, toalett, TV, radio og garderobe. Kjæledyr er ikke tillatt på hotellet.

Verdt å se

 • Arendal (9.3 km)

  Arendal har rundt 40 000 innbyggere og er den nest største byen på Sørlandet. Her møter dere en herlig blanding av sørlandsk skjærgård med friluftsmuligheter og et myldrende byliv med hyggelige handlegater, bryggesleng i Pollen, gode matopplevelser og en et bredt kulturtilbud gjennom hele året. Dra på sightseeing i skjærgården med «Skilsøferga» til den idylliske øya Merdø. Lei kano eller kajakk og se kysten for egen motor. Pakk badetøyet og stikk på stranda. Det er enkelt å leie båt hvis dere har lyst til å fiske. Hvis det ikke frister å kjøre egen båt, kan dere dra på tur med «MS Amor» som bringer dere ut på havet med medbrakt fiskestang, snelle og snøre. Salongen på «MS Amor» har sitteplasser til alle.

  Arendal
  Arendal er en sjarmerende by på Sørlandet
 • Vitensenteret Sørlandet (9.1 km)

  Vitensenteret Sørlandet er et opplevelses- og læringssenter for barn og unge rett ved brygga i Arendal sentrum. Det er et slags interaktivt «læreland» for unge oppfinnere og visjonærer. Ta gjerne med barn eller barnebarn og utforsk interaktive installasjoner og aktiviteter Dere kan for eksempel ta en løpetur i hamsterhjulet, se dere selv i varmekamera, prøve dere på tankenøtter og mye mer. Her er det også en uteplass med fin utsikt over sjøen og parkering like ved.

  Vitensenteret Sørlandet
  Rett rør og buet hull. Hvordan lar det seg gjøre? (Foto: INSPIRA science center)
 • Raet nasjonalpark (16.5 km)

  Nasjonalparken omfatter rundt 185 kvadratkilometer av den ytterste skjærgården fra Hasseltangen i Grimstad til Lyngør i Tvedestrand. Dette er Sørlandets første nasjonalpark, og den ligger ytterst i skjærgården i Aust-Agder. Sørlandets største øy heter Tromøy og ligger rett utenfor Arendal. På Spornes strand ytterst på Tromøya finnes rullestein fra raet og dere ser Store og Lille Torungen fyr i det fjerne. På Tromøy er det fint å sykle i et terreng som også passer for familier med barn. Dere kan ta ferge fra Tyholmen i Arendal til Skilsø, den nordvestre delen av Tromøy. Sykkelen reiser gratis på ferja hvis dere leier bysykler i Arendal.

  Raet nasjonalpark
  Solnedgang mellom Store og Lille Torungen fyr. (Foto: Tom Andre Skarning)
 • Nes Verk golfpark (28.8 km)

  Golfanlegget på Nes Verk blir regnet for å være en av de aller beste i Norge, og ligger kun syv kilometer unna Tvedestrand Fjordhotell. Gjestespillere kan forsøke seg på en 18-hulls-hovedbane og en mindre 9-hulls-bane, som er en såkalt pay-and-play-bane. Sistnevnte passer også spesielt godt for spirende golfentusiaster som svinger kølla, kanskje for aller første gang. Ellers er det også en mulighet å forsøke seg på fotballgolf på korthullsbanen. Dette er kanskje ekstra gøy dersom dere er på familieferie med barn, for alle kan være med. Etter en runde eller to med golf kan det være deilig med et lite pust i bakken. Da kan stedets serveringsplass, Golfen Café, benyttes. Nes Verk har også en egen butikk som selger utstyr og klær for nybegynnere og mer erfarne golfspillere.

  Nes Verk golfpark
  Det flotte golfanlegget på Nes Verk regnes av mange for å være et av de aller beste i Norge
 • Arendal & Omegn Golfklubb (28.8 km)

  Bestill en golfferie i Norge hos Risskov Bilferie og spill i Arendals Golfklubb, som ligger ca. 3 mil fra Pan Garden. Golfklubben ble bygd i 1994 og har i dag over 1000 medlemmer. Hovedbanen har 18 hull og det finnes også en mindre bane med 9 hull. Klubben har også en restaurant og en golfbutikk. Dere kan bestille hotell hos Risskov Bilferie - og så dra til Arendal Golfklubb - det opplagte stedet for en golfferie, en kjør-selv ferie eller bare et weekendopphold med golf på menyen!

  Arendal & Omegn Golfklubb
  Start golfferien hos Risskov Bilferie og besøk Arendal Golfklubb.
 • Bokbyen ved Skagerrak (29.7 km)

  I 2003 ble Tvedestrand utnevnt til Bokbyen ved Skagerrak, og i dag kan den lille byen skryte av å ha intet mindre enn rundt ti bokutsalg, bokhandlere og antikvariater. Hver måned arrangeres ulike litteraturarrangementer med bl.a. mange av Norges mest kjente forfattere på besøk. Rusleturer fra sted til sted kan anbefales, Det er mange hyllemeter å utforske for litteraturelskere i Tvedestrand. Ta gjerne små pauser mellom slagene og bruk øynene når dere vandrer mellom byens verneverdige bygninger, som bl.a. Rådhuset, Forvaltergården og Strykejernet. Sistnevnte regnes som Norges smaleste hus og har inngang fra gaten i både første, andre og tredje etasje.

  Bokbyen ved Skagerrak
  Havna i Tvedestrand fører opp til byens sentrum gjennom smale smug med hvitmalte hus. Velkommen til Sørlandet
 • Ibsen-museet (30.2 km)

  I Grimstad finnes det et museum dedikert til Henrik Ibsen. Det ligger i den gamle bygningen hvor den verdenskjente forfatteren arbeidet som apotekermedkjelper i sine yngre dager. Her skrev has «Catilina», sitt aller første skuespill. Hoveddelen av museet er bevart slik det fremsto da Henrik Ibsen holdt til her fra 1847 til 1850. Dere kan besøke Ibsens urtehage på utsiden og stikke innom den lille museumsbutikken, hvor dere kan få med dere Ibsens samlede verker hjem i moderne språkdrakt.

  Ibsen-museet
  Her holdt Ibsen til da han skrev sitt første skuespill. (Foto: Hanne Feyling, Visit Sørlandet)
 • Fiske i Vegårshei (43.4 km)

  Vegårshei har et varierende tilbud av fiskeplasser. Fiskekort trengs, men det kan man kjøpe på flere steder i området. Fiskekort kan for eksempel kjøpes på Esso stasjonen i Vegårshei eller i Vegårshei Hunting & Fishing. Fiskeområdet omfatter øvre Storelva fra Høl til Presteveien, Solberg Water, Kallberg Water, Ekksjø, Kalsvann, Kordsdalskjennene og vannet rundt Slettå. En av stedene er Vega, områdets største sjø og et av Norges største fiskeområder. Her er det vanlig å fange ørret.

  Fiske i Vegårshei
  Fisking i Vegårdshei
Vis flere

Kart

Arendal Herregaard Spa & Resort
Arendal Herregård Spa & Resort Hoveveien 65 4818 Færvik Norge