REGIONER

Våre destinasjoner

Belgia

Belgia er et av Europas minste land og er derfor perfekt for å oppleve mye under en kjør selv ferie. Hos Risskov Bilferie prøver vi alltid å ha et bredt utvalg av mini- og familieferier over hele Belgia. Vi tilbyr bla. storbyferier i Brussel der du kan oppleve Manneken Pis, EU-parlamentet og Grand-Place.

Nyt en aktiv ferie i Flanderns småsteder og prøv noen av de over 600 slag av øl som finnes i Belgia. Alternativt kan du ta med barna til den populære fornøyelsesparken Walibi Wawre. Book en romantisk helg for to i den trivelige kanalbyen Brugge, også kalt Nordens Venezia, eller dra på shoppingtur til havnebyen Antwerpen. Over hele Belgia finner du også mange spennende småsteder med smale gater, gamle bydeler og borger fra Middelalderen.

Vallonias vakre natur, tallrike slott og gamle kirker innbyr til spennende utflukter både til fots og på sykkel. Belgia er vakkert og fullt av opplevelser året rundt, kanskje kan det passe med en herlig høst-eller påskeferie hit. Overalt i landet finner du den verdensberømte belgiske sjokoladen, prefekt å kjøpe med seg hjem som gave. Flere hyggelige steder verdt et besøk er Vallonias hovedstad Namur, sykkelbyen Bastogne, historiske Liège og Ghent.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.