Hotell

Skal dere på bilferie? La et av Risskov Bilferies mange hoteller være deres base.

Risskov Bilferie har et stort utvalg av hoteller over hele Norge, samt store deler av Europa. Enten du vil dra på en miniferie i kort kjøreavstand, eller ta ferien lenger sør, kan vi tilby et hotell som passer dine behov. For mange av våre hotellopphold er måltider inkludert til en god pris, og du kan ofte velge mellom et hotell med frokost, et hotell med halvpensjon eller et hotell som tilbyr en kombinasjon.

Den perfekte selvbetjente ferien kan være en overnatting eller et mini-opphold i Norge. Enten du er ute etter en storbyferie i Oslo, en natur-ferie i en nasjonalpark eller et opphold for hele familien nær landemerker slik at barna kan oppleve noe nytt, så kan du finne et hotell blant vårt store utvalg. Ferien kan også gå til andre land i Skandinavia, hvor vi har mange attraktive hoteller og du kan oppleve den vakre naturen i Sverige eller dra på et velvære-opphold i Danmark.

En av de mest populære destinasjonene for en god ferie med selvbetjening er Tyskland, på grunn av den korte kjøreavstanden. Vi har et stort utvalg av hoteller over hele Tyskland til gode priser. Dra for eksempel på en billig ferie i Nord-Tyskland, en byferie i Berlin eller kanskje et romantisk opphold for 2 i Harz-fjellene. Du kan også ta en pause i Tyskland og tilbringe en natt lenger sør.

Den østlige delen av Europa blir mer og mer populær som en feriedestinasjon. Romantiske byer med gode hoteller til en billig pris danner rammen for et godt opphold. Nyt for eksempel nettene dine på et spa-hotell i Polen eller dra til Tsjekkia for å utforske en av de mange spa-byene. Her får du mye for pengene, og det gjelder også om du vil på shoppingtur.

Pakk bilen og dra på en sommerferie i egen bil, slik at du kan sette ferien sammen slik at den passer ditt eget tempo. Oppdag fjellene i Østerrike med enorm gjestfrihet eller nyt en kulturell ferie i Italia, hvor du kan utforske de idylliske byene i Toscana eller nyte en strandferie ved Gardasjøen. Dra til Nederlands tulipanland og nyt en byferie i Amsterdam eller besøk havnebyen Rotterdam. Kanskje det er en romantisk ferie i Frankrike som tiltrekker deg, hvor du kan nyte vinen i Alsace eller nyte utsikten over de vakre områdene i Provence. Uansett hva du ønsker, kan du kombinere hotellopphold, slik at du kan dra på ferien du drømmer om.

Hvis du ikke har noe imot å ta en kjøretur så langt som til Balkan, så har vi mange fine hoteller i Kroatia. En strandferie på Adriaterhavskysten er den perfekte familieferien og generelt sett er Istria, Kvarner og Dalmatia ideelle områder for ferie med barn på grunn av de mange flotte strendene og barnevennlige hoteller, som ofte har basseng på hotellet. Barnevennlige strender finner du også på en selvbetjent ferie til Slovenia, mens det er Sentral-Europas største innsjø, Lake Balaton, som er det mest populære feriemål på en biltur til Ungarn.

Det er mange muligheter så det er bare å la Risskov Bilferie stå for oppholdet ditt, så er du garantert en god ferie med selvbetjening til en god pris. Alt du trenger å gjøre er å fylle bagasjerommet og nyte en ferie i egen bil. Les mer om våre hoteller i hvert land.

Les mer ...
688
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.