REGIONER

» 
Bøhmen

BYER

» 
Plzen
» 
Praha

Våre destinasjoner

Tsjekkia

Tsjekkia, et land fylt med rik historie og kulturelle skatter, er et must-besøk for enhver reiselysten. Landet er kjent for sin imponerende arkitektur, fra de gotiske katedralene i Praha til de pittoreske renessansebyene i sør. Tsjekkias historie strekker seg tusenvis av år tilbake og inkluderer perioder under kontroll av det romerske imperiet, det hellige romerske imperiet og mange andre. Til tross for disse mange endringene i herskerskap, har Tsjekkia bevart sin unike kulturelle identitet og historiske arv, noe som gjenspeiles i de mange UNESCO-verdensarvstedene som finnes over hele landet.

Tsjekkia er kjent for sine mange regioner, hver med sin egen unike appell. Bohemia, landets største region, er kjent for sine vakre landskap, inkludert fjell, skoger og innsjøer, så vel som sine historiske byer som Praha, Plzen og Ceske Budejovice. Moravia, på den annen side, er kjent for sine vinmarker og orkideenger, samt historiske byer som Brno og Olomouc. Silesia-regionen, mens den er mindre kjent, har også mye å tilby, inkludert det imponerende Opava-slottet og den naturskjønne Jeseníky-fjellkjeden.

Men Tsjekkia er mer enn bare historiske byer og naturskjønne landskap. Landet er også hjem til en rekke attraksjoner som tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Praha slott, det største gamle slottet i verden, dominerer bybildet i hovedstaden, mens den historiske byen Kutna Hora, kjent for sin utrolige arkitektur, er et populært reisemål. Andre bemerkelsesverdige attraksjoner inkluderer Karlovy Vary, et berømt spa-feriested; Český Krumlov, en pittoresk middelalderby; og Adršpach-Teplice-klippene, en imponerende steinby som er et paradis for klatrere og vandrere. Uansett hva dine interesser er, er det sikkert at Tsjekkia har noe for deg.

Les mer ...
5
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.