Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Hotel Carlia

Hygge og sjarme kjennetegner det naturskjønne området omkring Uddevalla

 • 110 km fra Svinesundbroen
 • 90 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Dampbad
 • Badstu
 • Hund
 • Parkering mot gebyr

Om hotellet

Den hyggelige byen Uddevalla ligger hvor Bäveåen munner ut i fjorden. Her finner dere nydelige naturomgivelser og mange spennende utfluktsmuligheter. Best Western Hotel Carlia ligger i sentrum, og derfor kan dere enkelt nyte både det beste av Uddevalla og dra på utflukt i Bohusläns flotte skjærgård.

Hotellet tilbyr

Det hyggelige Best Western Hotell Carlia byr på rolige omgivelser med et imøtekommende og profesjonelt personale. Hotellet ligger i Uddevalla midt i Bohusläns fantastiske naturomgivelser og fra hotellet kommer dere enkelt rundt i det området. Hotellet har en lys og romslig restaurant hvor frokosten serveres daglig. Kveldsbuffé serveres mandag - torsdag kl. 18.30 - 21.00 (samt alle dager fra 1/7 - 17/8), fre - søn serveres det to retter fra hotellets loungemeny som hotellet selv velger. Hotellet tilbyr en relax-avdeling med badstu. For de minste har hotellet et lekerom mens det også finnes en lekeplass 300 m unna. Hotellet er røykfritt.

Rommene

Alle rom på hotellet er komfortabelt innredet i lyse farger. De har alle eget bad og toalett samt hårtørker. Det er mulig å splitte sengene slik at det blir to enkeltsenger. Det er gratis internett på rommene.

Les mer her

Merk at

OBS: Hotellet er et kontantfritt hotell.

Har dere bestilt et opphold med middag, vil den bli servert dag 2. OBS: Om ankomstdagen er på en lørdag, vil det bli servert middag samme kveld, da restauranten stenges på søndager.

Oppholdet er med sluttrengjøring, hvilket betyr at det ikke vil bli redd opp senger eller skiftet sengetøy/håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen evt. mot et gebyr

Resepsjonen er stengt fra kl. 23.00-06.00. Ved ankomst innenfor dette tidsrommet, må dere kontakte hotellet på forhånd.

Under perioden 18/11-14/1 blir middagen erstattet med en 2-retters meny. Denne består av: plankebiff eller røkt laks til hovedrett og sjokoladetrøffel til dessert

Vis flere

Ekspedisjonsgebyr på 79,- pr. bestilling ved nettbestilling
Ekspedisjonsgebyr på 99,- pr. bestilling ved telefonbestilling
Bestillingskommentar

Verdt å se

 • Strandpromenaden og Uddevallabroen (2.9 km)

  Gå ikke glipp av en slentretur langs den nydelige 9,3 km. lange promenaden som går fra Lindesnäs til ”Skalbankarna”. Veien, som er helt bilfri, vant ”De Smukke Veiers Pris” i 2009.

  Strandpromenaden og Uddevallabroen
 • Uddevalla Golf Klub (12.6 km)

  Dersom dere liker å spille golf, så bør dere ta en tur til Uddevalla Golfklub. Her finnes en 18 hulls bane beliggende i et naturskjønt område.

  Uddevalla Golf Klub
 • Torreby Golf Klub (28.1 km)

  Benytt muligheten til å spille 18 hull på den flotte banen ved Torreby Golf Klub. Torreby Slott er Bohusläns eneste borg og å spille på denne banen er en opplevelse. Etter en runde kan dere spise et godt måltid ved det flotte slottet.

  Torreby Golf Klub
  Torreby Slot og Golf Klub
 • Fiskebäckskil på Skaftø (37.7 km)

  Besøk Fiskebäckskil på Skaftø som er et herlig lite fiskerisamfunn. Feriestedet ble grunnlagt på 1500-tallet under den første Bohuslänske sildesesongen. Da silden til slutt forsvandt fra området har industrien siden vendt fokus mot skipsfarten. I begynnelsen av 1900-tallet oppdaget den mer velstående klassen den vidunderlige, lille byen og begynte å leie husene som sommerboliger.

  Fiskebäckskil på Skaftø
 • Backa helleristninger (42.6 km)

  Svenskene har også mange fine helleristninger; de har blant annet de fine jordbruksristningene i Backa med den kjente såkalte Skomakeren. Ristningene er direkte spor etter de menneskene som levde og arbeidet her for rundt 3000 år siden. Stedet er skiltet og har parkering.

  Backa helleristninger
 • Käringön, Smögen & Fjällbacka (57.4 km)

  Fjällbacka har rykte på seg for å være et sommerparadis, og det med rette. Her kan du boltre deg på strender og klipper, og om det frister med øyhopping går det ferjer ut til de pittoreske Väderöarna fra morgen til kveld. Stikkord for hva som venter: Lune viker, hete svaberg og massevis av smarte badetrapper som bringer deg både ned og opp av det store blå. Smögen er et av Sveriges fineste og best bevarte fiskesamfunn! Rusle langs Smögenbryggene, gå tur langs klippene og finn deg en sandstrand eller et glovarmt svaberg å slikke sol på.

  Käringön, Smögen & Fjällbacka
 • Bohus festning (69.7 km)

  Bohus festning var tidligere norsk, men tilhører i dag svenskene, og ligger nord for Göteborg. I den over 700 år gamle festningen kan dere oppleve nordisk historie om kongeligheter, blodige beleiringer, hekseprosesser og gamle fangehull. Dere kan ta en guidet tur på anlegget, forsøke dere på bueskyting eller møte opp på en historietime hvor den dramatiske fortiden gjenfortelles med spennende detaljer. Dette og mye mer er inkludert i inngangsbilletten. Bohus festning ligger i Kungälv. Festningen er åpent fra påsketider og frem til midten av oktober, men dere kan selvfølgelig besøke plassen hele året.

  Bohus festning
 • Göteborg (87.3 km)

  Göteborg er Sveriges nest største by, og tilbyr supre shoppingmuligheter, koselige kafeer, flotte museer, restauranter i verdensklasse, en nydelig botanisk hage, morsomme familieattraksjoner, og ikke minst en skjærgård du sjeldent har sett maken til.

  Göteborg
Vis flere

Kart

Best Western Hotel Carlia
Norra Drottninggatan 26 451 31 Uddevalla

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~6 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~13 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 13~100 år i ekstraseng 50% rabat