Dra på miniferie til Best Western Hotel Carlia

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Hotel Carlia

Hygge og sjarme kjennetegner det naturskjønne området omkring Uddevalla

Nyt Bohusläns fantastiske natur
Hygge og sjarme kjennetegner det naturskjønne området
Mange spennende utfluktsmuligheter
 • 110 km fra Svinesundbroen
 • 90 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Dampbad
 • Badstu
 • Hund
 • Parkering mot gebyr

Om hotellet

Den hyggelige byen Uddevalla ligger hvor Bäveåen munner ut i fjorden. Her finner dere nydelige naturomgivelser og mange spennende utfluktsmuligheter. Best Western Hotel Carlia ligger i sentrum, og derfor kan dere enkelt nyte både det beste av Uddevalla og dra på utflukt i Bohusläns flotte skjærgård.

Hotellet tilbyr

Det hyggelige Best Western Hotell Carlia byr på rolige omgivelser med et imøtekommende og profesjonelt personale. Hotellet ligger i Uddevalla midt i Bohusläns fantastiske naturomgivelser og fra hotellet kommer dere enkelt rundt i det området. Hotellet har en lys og romslig restaurant hvor frokosten serveres daglig. Kveldsbuffé serveres mandag - torsdag kl. 18.30 - 21.00 (samt alle dager fra 1/7 - 17/8), fre - søn serveres det to retter fra hotellets loungemeny som hotellet selv velger. Hotellet tilbyr badstu. Hotellet er røykfritt.

Rommene

Alle rom på hotellet er komfortabelt innredet i lyse farger. De har alle eget bad og toalett samt hårtørker. Det er mulig å splitte sengene slik at det blir to enkeltsenger. Det er gratis internett på rommene.

Merk at

OBS: Hotellet er et kontantfritt hotell.

OBS: Juleåpent: Mellom 22 desember og 6 Jan har vi begrensede åpningstider.
Følgende tider gjelder for resepsjonen: 08:00 - 22:00, innsjekking er fra kl. 12.00. 14:00.
Skulle noen av gjestene måtte sjekke inn etter kl. 22.00, kan de ringe oss på 0522-14140.

Har dere bestilt et opphold med middag, vil den bli servert dag 2. OBS: Om ankomstdagen er på en lørdag, vil det bli servert middag samme kveld, da restauranten stenges på søndager.

Oppholdet er med sluttrengjøring, hvilket betyr at det ikke vil bli redd opp senger eller skiftet sengetøy/håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen evt. mot et gebyr

Resepsjonen er stengt fra kl. 23.00-06.00. Ved ankomst innenfor dette tidsrommet, må dere kontakte hotellet på forhånd.

Under perioden 18/11-14/1 blir middagen erstattet med en 2-retters meny. Denne består av: plankebiff eller røkt laks til hovedrett og sjokoladetrøffel til dessert

Vis flere

Verdt å se

 • Strandpromenaden og Uddevallabroen (2.9 km)

  Gå ikke glipp av en slentretur langs den nydelige 9,3 km. lange promenaden som går fra Lindesnäs til Skalbankarna. Veien, som er helt bilfri, vant De Smukke Veiers Pris i 2009.

  Strandpromenaden og Uddevallabroen
  Strandpromenaden fra Lindesnäs til Skalbankarna gikk avgårde med den prestisjetunge prisen De Smukke Veiers Pris i 2009
 • Bohuslän Museum (0.7 km)

  Litt nord for Göteborg ligger byen Uddevalla. Finn et billig hotellopphold her med Risskov Bilferie. Bohuslän Museum ligger på ’Bäveåns kaj’ i Uddevalla. Her kan dere oppleve et fullpakket program med alt fra foredrag og musikkvelder til temadager og spennende utstillinger. I museets førsteetasje er det midlertidige utstillinger. Det er også et galleri for moderne kunst og en båthall med tradisjonelle båter og lystbåter.  Finn også barnevennlige hoteller i området og begi dere ut på en herlig familieferie i Sverige med massevis av kultur og og skjønne opplevelser. Finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie.

  Bohuslän Museum
  Ta en tur til Bohuslän Museum og opplev alt fra spennende utstillinger til foredrag og musikk.
 • Uddevalla Golfklubb (12.6 km)

  Dersom dere liker å spille golf, så bør dere ta en tur til Uddevalla Golfklubb. Her finnes en 18-hullsbane i et naturskjønt område.

  Uddevalla Golfklubb
  Legg miniferien til Uddevalla Golfklubb, som har en flott 18-hullsbane
 • Torreby Golf Klub (28.1 km)

  Benytt muligheten til å spille 18 hull på den flotte banen ved Torreby Golf Klub. Torreby Slott er Bohusläns eneste borg og å spille på denne banen er en opplevelse. Etter en runde kan dere spise et godt måltid ved det flotte slottet.

  Torreby Golf Klub
  Torreby Slot og Golf Klub
 • Vattenpalatset (29.9 km)

  I dette badelandet finnes mange aktiviteter for store og små badeløver. Dere kan blant annet kaste dere utfor vannrutsjebanen, ta en dukkert i utendørsbassenget, svømme gjennom virvelkanalen og inn i grotta. Ellers finnes det også solarium og spaavdeling. De aller minste har et eget barneområde. Her måler temperaturen hele 29 grader, så det er godt og varmt for de små.

  Vattenpalatset
  Voksne og barn vil trives i det flotte Vattenpalatset
 • Fiskebäckskil på Skaftø (37.7 km)

  Besøk Fiskebäckskil på Skaftø som er et herlig lite fiskersamfunn. Feriestedet ble grunnlagt på 1500-tallet under den første Bohuslänske sildesesongen. Da silden til slutt forsvandt fra området har industrien siden vendt fokus mot skipsfarten. I begynnelsen av 1900-tallet oppdaget den mer velstående klassen den vidunderlige, lille byen og begynte å leie husene som sommerboliger.

  Fiskebäckskil på Skaftø
  Fiskerlandsbyen Fiskebäckskil på Skaftø har aner tilbake til 1500-tallet
 • Trollhättefallet (30.1 km)

  Naturens krefter kommer sjeldent så tydelig til uttrykk som ved en foss. Opplev naturens krefter på ved den berømte fossen, Trollhättefallet. Den er over 30 meter høy, og dere har en fantastisk utsikt over fossen fra Oscarsbroen. Fossen frigis på bestemte dager og på bestemte tidspunkter, f.eks. under Fallens Dagar, som finner sted i juli måned. Når det frigis kommer det 300 000 liter vann i sekundet. Dette er en fantastisk opplevelse som dere ikke må gå glipp av.

  Trollhättefallet
  Se naturkreftene på nært hold når Trollhättefallet slipper 300 000 liter vann i sekundet
 • Käringön, Smögen & Fjällbacka (57.4 km)

  Fjällbacka har rykte på seg for å være et sommerparadis, og det med rette. Her kan dere boltre dere på strender og klipper, og om det frister med øyhopping går det ferjer ut til de pittoreske Väderöarna fra morgen til kveld. Stikkord for hva som venter: Lune viker, hete svaberg og massevis av smarte badetrapper som bringer dere både ned og opp av det store blå. Merk at Smögen er en av Sveriges fineste og best bevarte uthavner. Ta en rusletur langs Smögenbryggene, gå tur langs klippene og finn deg en sandstrand eller et glovarmt svaberg å slikke sol på.

  Käringön, Smögen & Fjällbacka
  Smögen er en av Sveriges fineste og best bevarte uthavner, og ligger i Västra Götaland
 • Göteborg (87.3 km)

  Göteborg er Sveriges nest største by, og tilbyr supre shoppingmuligheter, koselige kafeer, flotte museer, restauranter i verdensklasse, en nydelig botanisk hage, morsomme familieattraksjoner, og ikke minst en skjærgård dere sjeldent har sett make til.

  Göteborg
  Innseilingen til Göteborg, en av Sveriges mest spennende og vakreste byer
Vis flere

Kart

Best Western Hotel Carlia
Norra Drottninggatan 26 451 31 Uddevalla

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~12.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstraseng 50% rabat