Ta bilen til Blekinge og bo på Best Western Hotel Karlshamn

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Hotel Karlshamn

Nyrenovert hotell like ved skjærgården

Trivlig restaurant med fokus på kvalitet
Nær sentrum av Karlshamn og den vakre skjærgården
Moderne og nyoppussede rom
 • 470 km fra Svinesundbroen
 • 460 km fra Strømstad, Sverige
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Treningsrom
 • Mulighet for sykkelleie

Om hotellet

På Best Western Karlshamn bor dere på et nyrenovert hotell med like ved sentrum av Karlshamn og den vakre skjærgården. Hotellet ligger nær motorveien E22, så det er enkelt å komme seg dit med bil.


Hotellet

Best Western Karlshamn er et nyrenovert hotell med en super beliggenhet enten man vil utforske sentrum av Karlshamn eller den vakre skjærgården i Blekinge. Hotellet er familieeid og innredet med inspirasjon fra den Blekinges skjærgård. Her vil man at dere skal føle dere som hjemme.

I hotellets helt nye spaområde kan dere slappe av i det varme boblebadet. Dere kan også ta et herlig fotbad eller ta en tur i saunaen. Dessuten kan dere også oppleve det unike sansebadet, Sensory Sky, med dusj, duft og lys, eller slappe av i det innbydende avslapningsrommet.

Hotellets restaurant heter Ankaret og her serveres både en herlig frokostbuffe og middag alle dager i uken. Restauranten serverer god mat med fokus på økologiske og lokale råvarer.

Dere har gratis tilgang til fitness og man kan leie sykler på hotellet om dere vil la bilen stå ved hotellet.

Det finnes mye å gjøre i Karlshamn slik som å bli med ut på fisketurer, gå rundt i sentrum med shopping, restauranter og kaféer. Besøke den vakre skjærgården, gå på tur i naturen eller ta en sykkeltur i nærområdet.

Bare et steinkast fra hotellet finner dere Kreativum og Blekinge Exotiska Värld og om dere liker å fiske, så finner dere også Mörrums kronlaxfiske (laksefiske) i området.

Hotellet har gratis parkering og under er oppholdet har dere tilgang til gratis trådløst internett.


Rommene

Best Western Hotell Karlshamn har 99 lyse og lekre rom med en hyggelig atmosfære og her sover dere gott i behagelige senger. Innredningen varierer fra klassisk eleganse med klassiske møbler til mer moderne design.

Det finnes både enkel- og dobbeltrom å velge mellom og på dobbeltrommene som er på 18 kvm, er det plass til to ekstrasenger. Alle rommene har eget bad med enten badekar eller dusj samt andre bekvemmeligheter slik som skrivbord, lenestol og hårtørrer

Kjæledyr er velkomne mot avgift.

Merk at

Åpningstider for hotellets spa: Alle dager kl. 08.00 - 20.00.

Merk at man må være fylt 16 år for å benytte seg av spa’en.

Vis flere

Verdt å se

 • Karlshamn (3.1 km)

  Karlshamn ligger ved elven Mieåns utløp i Østersjøen. Byen er fra 1600-tallet med den vakre skjærgården utenfor. Her er det fint å bade i sommersesongen. Det er mange muligheter for kano- og kajakkturer både på elven og i skjærgården. Det er rutebåter i skjærgården året rundt, men med redusert drift i vintermånedene. Når isen har lagt seg på vinterstid er det vinteraktiviteter som trekker i Karlshamn og mange drar ned til havna for å gå på skøyter.

  Karlshamn
  Karlshamn med den vakre skjærgården i Østersjøen
 • Kreativum vitenskapssenter (1.1 km)

  Dersom dere reiser med barn, kan dere besøke morsomme Kreativum, som er et vitenskapssenter med 150 forskjellige oppdagelsesstasjoner. Selv voksne fascineres enkelt av vitenskapssentret, og her er også en kino med natur- og astronomifilmer i breddeformat.

  Kreativum vitenskapssenter
  Vitenskapssenteret Kreativum har 150 forskjellige interaktive stasjoner for barn og voksne, og ligger i Karlshamn i Sør-Sverige
 • Karlshamns Museum (3.0 km)

  På Karlshamns Museum, kan dere lære om produksjonen og historien bak den lokale klassiske punsjen. Museet er innredet i Smithska Hus. Smith var produsenten av punsjen og skapte navnet og logoen som fortsatt pryder flaskene.

  Karlshamns Museum
  Lær med om den kulturhistoriske punsjen på Karlshamns Museum
 • Karlskrona (56.7 km)

  Besøk den gamle havnebyen Karlskrona med mange spennende severdigheter. Sentrale deler av byen samt deler av havnen er på UNESCO's verdensarvliste, som fortsatt er en viktig militærbase. Sentrum av Karlskrona kalles Skærgårdsbyen, og ligger på Trossø med en hyggelig skjærgård. På Stumholmen ligger Sjøfartsmuseet som hvert år mottar tusenvis av turister.

  Karlskrona
  Flere av Karlskronas mest attraktive steder er oppført på UNESCO's verdensarvliste
 • Marinmuseum Karlskrona (56.9 km)

  Marinmuseum Karlskrona er et spennende sjøfartsmuseum fylt med opplevelser for både voksne og barn. Museet har mange aktiviteter for barn, slik som Sjømannsverkstedet, Søndagsskolen, Skipssimulator og ikke minst skipshunden Pricken, som gjemmer seg rundt omkring på museet. For de litt eldre besøkende, så er det utstillinger med alt fra gallionsfigurer til ubåter. Sjøfartsmuseet har også et arkiv, som huser alt som ikke vises på utstillingene. Totalt har museet mer enn 55.000 gjenstander, 20.000 tegninger, 250 meter med arkivdokumenter, 500.000 bilder og omkring 20.000 bøker, som handler om flåtens historie og utvikling gjennom århundrer.

  Marinmuseum Karlskrona
  Rikholdig sjøfartsmuseum med egen skipshund, Pricket, som gjemmer seg rundt omkring i bygningen
Vis flere

Kart

Best Western Hotel Karlshamn
Jannebergsvägen 2 374 32 Karlshamn