Opplev en familieferie til Clarion Collection Hotel Bristol

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Clarion Collection Hotel Bristol

Sentralt i hyggelig by nært vann, skog og morsomme aktiviteter

Sentralt i hyggelig by nær vann og skog
Midt i hjertet av Arvika
Bare 200 meter fra jernbanestasjonen
 • 140 km fra Svinesundbroen
 • 160 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Treningsrom
 • Hund
 • Parkering mot gebyr
 • Gratis internett

Om hotellet

Midt i hjertet av Arvika ligger Clarion Collection Hotel Bristol. Den sentrale beliggenheten gir deg en flott mulighet til å utforske den sjarmerende og maleriske lille byen og omgivelsene.

Hotellet

Clarion Collection Hotel Bristol ligger på gågaten i Arvika, bare 200 meter fra jernbanestasjonen. Hotellet tilbyr et nyinnredet og luftig treningsstudio som har døgnåpent. Treningsstudioet har panoramavinduer med flott utsikt over Arvika. Hotellet har også en badstue, som er åpen daglig fra 12 til 23. Om sommeren og i feriene har hotellets fasiliteter varierende åpningstider.

Den store frokostbuffeen serveres i restauranten på hotellet og inneholder flere økologiske alternativer. Frokostbuffeen legges ut ​​6.30 til 9.30 mandag til fredag og 8 til 10.30 lørdag og søndag. Oppholdet inkluderer også en enklere kveldsbuffé, som serveres daglig fra 19 til 21. I kveldsbuffeen inngår det blant annet pastasalater, suppe, kjøttpålegg, brød, oster og forskjellige typer sild. I lobbyen serverer hotellet økologisk fair-trade-kaffe og te gratis.

Hotellets restaurant Bristols Pizzeria & Steakhouse regnes som en av de beste i Arvika. I tillegg til pizza og kebab kan du velge mellom forskjellige kjøtt- og fiskeretter. Restauranten serverer også lunsj til en rimelig pris. Butikken i lobbyen selger snacks, godteri, brus, sjampo og tannkrem.

Det er bilparkering på gatene rundt hotellet, avhengig av tilgjengelighet. Plassene kan være avgiftsbelagt til visse tider. Hotellet tilbyr låst parkering til en pris av SEK 100 per døgn.

Rommene

Rommene er enten utstyrt med en 160 cm dobbeltseng eller to 80 cm enkeltsenger. Det er muligheter for ekstraseng. Alle rommene har bad/dusj, toalett, tv, telefon og gratis Wi-Fi.

Merk at

Låst parkering mot avgift, gratis parkering på gatene utenfor hotellet, avhengig av plass.

Det er ikke mulig å betale med kontanter på hotellet. Alle betalinger på hotellet må derfor gjennomføres med kort uansett beløpsstørrelse. Følgende korttyper aksepteres: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club, Vipps og Discover samt Apple Pay og Samsung Pay.

Vis flere

Verdt å se

 • Såguddens Museum (4.3 km)

  Når dere besøker Arvika, kan det anbefales å ta en tur til Såguddens museum. Her kan dere se interessante samlinger fra oldtiden og middelalderen. I løpet av sommeren kan dere spise kaker og vafler på Såguddens sommercafé. Utendørsterrassen har en flott utsikt over innsjøen og i nærheten er en lekeplass for barna.

  Såguddens Museum
  Såguddens museum ligger like ved stranda i Kyrkviken og viser frem mange lokale funn fra fra oldtiden og middelalderen
 • Rackstadmuseet (3.2 km)

  For kunstelskere er et besøk på Rackstadmuseet et must. Her finnes det forskjellige utstillinger med kunst, kunsthåndverk, keramikk, smijern og glass. Benytt muligheten til å lære mer om Rackstadskoloniens aktiviteter med kunstnere slik som Gustav Fjaestad, Bjørn Ahlgresson og Fritz Lindström.

  Rackstadmuseet
  Rackstadmuseet i Arvika inneholder spennende kunst fra legendariske Rackengruppen, kunstnergruppen med tilknytning til innsjøen Racken
 • Klässbol Linneväveri (19.4 km)

  Ta en tur til Klässbol Linneväveri, hvor duker og servietter veves på tradisjonelt vis. Veveriet ble grunnlagt av Hjalmar Johansson på begynnelsen av 1900-tallet og har siden fortsatt som familievirksomhet. Siden 1970-årene har Klässbol vært leverandør til det svenske kongelige hoff og i 1991 ble bordene til Nobelprisfesten dekket med duke fra veveriet. Fabrikken i Klässbol er åpen for besøkende året rundt.

  Klässbol Linneväveri
  Dra til den spennende fabrikken til det anerkjente veveriet Klässbol utenfor Arvika
 • Fredsriket Morokulien (42.5 km)

  Besøk Fredsriket Morokulien, på grensen mellom Sverige og Norge, og se fredsmonumentet som ble reist i 1914. Det er en påminnelse om 100 år med fredstid mellom de to landene. I Morokulien kan dere være i to land samtidig.

  Fredsriket Morokulien
  Ha et bein i hvert land på Fredsriket Morokulien, som ligger på grensen mellom Sverige og Norge
 • Karlstad (74.6 km)

  Besøk regionshovedstaden Karlstad. Dersom dere reiser med barn, så anbefales et besøk i Mariebergsskogen, Karlstads bypark. Her kan dere oppleve dyr, natur, kultur og la barna leke på lekeplassen. I sommerperioden er det mange hyggelige steder å svømme ved Vänern og elven Klarälven. Ønsker dere å gå på shopping, så er det mange butikker i sentrum av Karlstad.

  Karlstad
  Opplev storbylivet i Karlstad, hovedstaden i Värmland
 • Torsby (87.7 km)

  På det lille stedet Torsby, med sine drøye 4000 innbyggere, finnes verdens lengste skitunnel, som holder åpent om vinteren. Her kan dere forsøke dere i verdens eneste innendørsløype for skiskyttere.

  Torsby
  Verdens lengste skitunnel ligger i Torsby og holder åpent om vinteren
Vis flere

Kart

Clarion Collection Hotel Bristol
Kyrkogatan 25 671 31 Arvika

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 25% rabat