Miniferie på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Norsk | NOK

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Bo midt i Stavangers maritime historie med mat inkludert i oppholdet

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Fin beliggenhet på havnen i Stavanger
 • Frokost, kveldsmat og kaffe/te inkludert i prisen
 • Mange fantastiske opplevelser innenfor kort avstand
612,-
3~4 dager fra
1.208,-

Inkl. lettere kveldsmat

Vakker beliggenhet

3 dager
Fra 1.208,- / spar opp til 472,-
SPAR
4 dager
Fra 1.859,- / spar opp til 661,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lettere kveldsmat
 • 2 x Gratis kaffe og te
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge har en sentral beliggenhet på den sjarmerende havnen i den sørvestnorske byen Stavanger. Her bor dere omgitt av byens mange hyggelige butikker og restauranter i kort avstand fra Valbergtårnet, som tilbyr en herlig utsikt. Nyt en herlig miniferie i maritime omgivelser med god mat inkludert både til frokost og middag.

Hotellet tilbyr

Bygningen, som stammer fra 1988, ble pusset opp så sent som i 2018, og hotellet er designet med inspirasjon i de gamle bådehusene som kjennetegner området. Faktisk har hotellet høstet priser for sin sjarmerende arkitektur.

Dere bor midt i Stavangers maritime historie, blant gamle velbevarte trehus, fiske- og fritidsbåter og massevis av spennende severdigheter. Besøk f.eks. byens maritime museum, kunstmuseet, domkirken eller Norsk Oljemuseum, eller dra på uforglemmelige båtturer på de omkringliggende fjordene.

Under oppholdet kan dere trene i hotellets nyrenoverte treningslokale, eller slappe av på den store møblerte utendørs terrassen, når været tillater det.

Hver morgen kan dere starte dagen med en lekker frokostbuffet, som serveres i hyggelige rammer. Om kvelden serveres hotellets populære middagsbuffet, i den innbydende restauranten. Senere kan dere runde av dagen med en drink i hotellets stemningsfulle bar.

Det tilbys parkering ved hotellet mot et daglig gebyr, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Hotellet har 116 flotte rom, innredet i et herlig maritimt tema, og alle rom har enten utsikt mot parken eller fjorden. Det er både enkeltrom og dobbeltrom tilgjengelig, og samtlige rom har eget bad og toalett, hårføner, komfortable senger og TV.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 3
Komfortable enkeltrom med en maritim atmosfære og kunst av lokale kunstnere. Alle rommene har utsikt mot havnen eller Valbergstårnet. Rommet har Wi-Fi.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Komfortable dobbeltrom med to enkeltsenger eller dobbeltseng. Maritim atmosfære og kunst av lokale kunstnere. Alle rommene har utsikt mot havnen eller Valbergstårnet. Rommet har Wi-Fi. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Fjordcruise på Lysefjorden fra Stavanger sentrum (0.1km)

Uansett hvilken årstid dere velger, kan dere dra på fjordcruise på Lysefjorden og oppleve fossefall, idylliske øyer, storslått natur og selveste Preikestolen. Det er avgang fra Skagenkaien i Stavanger og turen varer i tre timer.

Skagenkaien i Stavanger (0.1km)

«Lysløypa» i Stavanger er kanskje ikke like kjent som Bryggen i Bergen, men husrekka langs Skagenkaien i Stavanger lover minst like flotte forlystelser. Flere av byggene her er tidligere sjøboder, og huser i dag restauranter og utesteder. Her møter dere et livlig folkeliv på kveldstid, særlig når værgudene er blide.

Øvre Holmegate (Fargegata) (0.4km)

Fortvil ikke når snøen laver ned og det hvite landskapet med grå og hvite trehus nesten blender dere i vintersola. Dra til Øvre Holmegate i Stavanger sentrum og opplev noe så unorsk som en fargerik gate. Trehusene her er fargelagt i turkis, rosa og ymse varianter av grønt. Her finner dere små, uavhengige butikker og flere serveringssteder.

Norsk Oljemuseum (0.5km)

Det er noe alle vet, at i den norske nyere historien går velferd og olje hånd i hånd. I Stavanger står dere med begge bena godt plantet på norsk oljegrunn. I 1969 ble Nordsjøens første oljefelt oppdaget. Slik ble Stavangerregionen en nøkkelspiller i den norske økonomien.

Hva med å legge inn et besøk på Norsk Oljemuseum for å lære mer om hvordan det hele startet? Utstillingene forteller hvordan olje og gass blir til, funnet, produsert og hva disse ressursene brukes til. Museet gir også innsikt i teknologiske nyvinninger og i hvordan petroleumsressursene påvirker det norske samfunnet. Originale gjenstander, modeller, filmer og interaktive utstillinger formidler alt fra hverdagsliv til teknikk og dramatikk.

Stavanger (1km)

Stavanger er en av Norges mest folkerike kommuner med over 100 000 innbyggere, men byens sentrum er lite og dere kan glatt rusle rundt til fots og få med dere byens severdigheter på en langhelg. Det sentrale handlestrøket finnes i et område med stort sett eldre trebebyggelse med smale, sjarmerende gater, øst og sørøst for Vågen, en vik av Byfjorden, og med Kirkegata som viktigste forretningsgate.

Siden Nordsjøens første oljefelt ble her oppdaget i 1969 vært Stavanger vært kulturhovedstad, blitt en universitetsby og ikke minst tiltrukket seg internasjonal arbeidskraft. Det er med andre ord en spennende by med mange kulturtilbud og et livlig natteliv.

Stavanger domkirke (1km)

Et av landets fineste og best bevarte bygg fra middelalderen ligger ved nordenden av det idylliske Breiavatnet i Stavanger. Det er domkirken det her er snakk om, så klart. Her holdes det mange konserter og andre arrangementer, så det er verdt å sjekke kalenderen å kanskje få med seg noe av dette.

Gamlebyen i Stavanger (0.7km)

Har dere lyst til å rusle rundt i et historisk turområde er gamlebyen i Stavanger vel verdt et besøk. Her opplever dere Europas best bevarte trehusbebyggelse som har mer enn 170 hvite trehus. Det anbefales å ta turen hit på en søndag formiddag. Da er det stille og rolig, et fint avbrekk før lunsj eller før turen går hjemover.

Sola strand (15.6km)

Sola strand byr på langgrunne strender og masse sol. Det er et av naturens egne badeland og som skapt for barna dere har med på tur. Her er det fint å vasse uti hele året og legge ut på en romantisk promenadetur for to over den silkemyke stranden. Og når det blåser, dukker surferne opp. Med god grunn.

Sandnes (16km)

I sentrum av Sandnes er gågata med det passende navnet Langgata et naturlig midtpunkt på stedet. Her finnes det flere restauranter og småbutikker nok til å betjene stedets 70 000 innbyggere.

Dere kan låne sykler på turistkontoret, det her helt gratis, og sykle rundt på jevnt terreng i den godt tilrettelagte sykkelbyen.

Sandnes ble tidlig kjent for stedets pottemakerindustri. Det forklares med at Sandnes ligger innerst i Gandsfjorden; her finnes det mye leirgrunn som brukes til å lage leirpotter, blant annet. Dere kan for eksempel stikke innom pottemaker Simonsen i Langgata og sikre dere en sandnesgauk.

Preikestolen (57.3km)

Preikestolen er Rogalands mest besøkte attraksjon og fjellplatået er kåret til verdens flotteste utkikkspunkt av Lonely Planet. Den ruver hele 604 meter over Lysefjorden og samler alle nasjonaliteter i naturopplevelser, selfies og varierende fottøy.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Gaustablikk Høyfjellshotell

Inkl. 3-retters meny

Vestfold og Telemark

Populære Gausta

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • Gratis parkering og WiFi

1.085,-
Fra kun
1.627,-

Vis kort

Ferie i Telemark

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~7.99 år i ekstra seng 100% rabatt
 • Barn 8~15.99 år i ekstra seng 30% rabatt
 • Barn 16~99.99 år i ekstra seng 25% rabatt

Myrkdalen Hotel

Opphold med frokostbuffé

Vestland

SOMMERTID

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

548,-
Kun
1.022,-

Vis kort

Luksus opphold i hjertet av Fjord Norge!

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 3~6.99 år i ekstra seng 300kr per natt
 • Barn 7~15.99 år i ekstra seng 420kr per natt