Trøndelag og omegn

Trøndelag er en historisk og kulturell skattkiste i hjertet av Norge. Regionen er fullspekket med naturskjønne landskap, idylliske byer og en rik historie som strekker seg tilbake til vikingtiden. Trøndelag er delt inn i to fylker, Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag, og er hjem til noen av Norges mest kjente byer som Trondheim, Røros og Stjørdal.

Trondheim, regionens største by, er kjent for sin imponerende Nidarosdomen, Norges største middelalderbygning, og er en av de mest populære destinasjonene for turister i Norge. Byen er også kjent for sitt universitet, NTNU, som er et av de største og mest prestisjefylte i Norge. Røros er en annen by som er vel verd et besøk, kjent for sin unike arkitektur og sjarmerende atmosfære. Denne tidligere gruvebyen er nå på UNESCOs verdensarvliste og er et populært sted for kultur- og historieinteresserte. I Stjørdal finner du Hegra festning, en historisk militærbase som er vel verdt et besøk.

Trøndelag kan skilte med en rekke naturlige severdigheter, fra det imponerende fjellandskapet i Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark, til de rolige sjøene og elvene som preger landskapet. Fjellregionen Oppdal er et populært sted for friluftsliv, med muligheter for alt fra fotturer til skikjøring, mens kystregionen Fosen er kjent for sine vakre strender og øylandskap. Uansett hvilken del av Trøndelag du besøker, er du sikret en opplevelse rik på historie, kultur og naturopplevelser.

Les mer ...
5
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.