Risskov Bilferie | De beste tilbudene på kjør-selv, miniferie og helgeopphold

Norsk | NOK

Innlandet

Innlandet er en region som er kjent for sin rike historie og en rekke attraksjoner som tiltrekker seg både lokale og internasjonale turister. Regionen ble opprettet i 2020 gjennom en sammenslåing av de tidligere fylkene Oppland og Hedmark, og har siden da utviklet seg til å bli et sentrum for kultur, historie, og naturlige skjønnhet. Med sine pittoreske landsbyer, fjellkjeder, innsjøer, elver og skoger, er Innlandet et perfekt eksempel på den naturlige skjønnheten som Norge har å tilby. I tillegg er regionen vert for en rekke historiske steder, inkludert gamle kirker, borger, og museer som forteller den fascinerende historien til dette området av Norge.

Innlandet er delt inn i flere sub-regioner, hver med sine egne unike attraksjoner og severdigheter. For eksempel er Gudbrandsdalen kjent for sine vakre daler, fjell og fosser, samt sin rike kulturarv. Det er også hjem til flere viktige historiske steder, som Maihaugen, Norges største friluftsmuseum. Andre bemerkelsesverdige sub-regioner inkluderer Østerdalen, kjent for sin uberørte natur og dyreliv, Valdres med sin fantastiske fjellnatur, og Toten, kjent for sine vakre innsjøer og rike jordbruksland.

De største byene i Innlandet inkluderer Lillehammer, Gjøvik og Hamar. Disse byene er kjent for sine kulturelle attraksjoner, inkludert museer, kunstgallerier, og arkitektur. For eksempel, Lillehammer, kjent for å ha vert for de olympiske vinterlekene i 1994, er hjemmet til flere museer som Norsk Folkemuseum og Lillehammer Kunstmuseum. Gjøvik, på den annen side, er kjent for sine historiske bygninger og sine mange festivaler og kulturelle arrangementer, mens Hamar, med sitt ikoniske domkirkeodden og det imponerende Vikingskipet, tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Uansett hvilken del av Innlandet man velger å utforske, er det sikkert at man vil finne en fascinerende blanding av natur, kultur og historie.

Les mer ...
11
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.