Bilferie til Dr. Holms Hotel AS

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Dr. Holms Hotel

Sjarmerende hotell med velvære-avdeling i populære Geilo. Se flere tilbud inkl. middag på risskov.no!

Dra til populære Geilo med hele familien
Opplev den flotte velvære-avdelingen
Velg mellom to helt forskjellige romstiler
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Utendørs svømmebasseng

Om hotellet

Dr. Holms Hotel er verdt et besøk i seg selv, enten dere reiser på skiferie med vennegjengen eller planlegger en romantisk miniferie for to. Dette fasjonable hotellet ligger øverst i Hallingdal, nærmere bestemt i Geilo ved Bergensbanen. Her sjekker dere inn omtrent midtveis mellom Bergen og Oslo.

Hotellet tilbyr

Dette historiske hotellet åpnet dørene sine for første gang i 1909, da doktor Ingebrigt Christian Holm øynet en mulighet for å tilby pasientene sine frisk norsk fjelluft, for behandling og rekreasjon. Siden den gang har mange celebre besøkende vært innom for å oppleve den rause gjestfriheten på Dr. Holms Hotel. I sin tid var Knut Hamsun og Sonja Henie blant stamgjestene, og mange norske skihelter har feriert her.

Hotellet tilbyr et lyst og deilig spaanlegg med basseng, boblebad (ute og inne), tyrkisk dampbad og badstue. Her er også Nordens eneste Shiseido spa. Fra bassenget har dere utsikt til det flotte landskapet utenfor. Det finnes også en bowlinghall på Dr. Holms Hotell, et trekkplaster for mange av de yngste gjestene. God mat og drikke er en selvfølge på Dr. Holms Hotell. Her har dere flere restauranter og spisesteder å velge mellom.  

Hotellets bar nummer én er nok den legendariske «Skibaren» med afterski om vinteren og hyggelig stemning resten av året.  

På «Restaurant Christian» serveres det franske kjøkken som à la carte, med innslag av lokale råvarer. Hotellets ærverdige «Dr. Holms Restaurant» er et sted å slå seg ned en langkveld. Her kan dere nyte husets utsøkte retter i omgivelser med kunst på veggene, som danner rammene for et hyggelig samvær med gode venner rundt et bord. «Dr. Holms Restaurant» serverer også frokost og lunsj. På Dr. Holms Hotell finnes det også en rekke selskapslokaler. Det er: «Spisestuen», «Vinstuene», «Gullvågsalen», «Biblioteket», «Christian», «Galleriet» og «Hovedrestauranten».

Rommene

Dere kan enten velge mellom rom i «Den historiske romfløy» eller «Den moderne romfløy», når dere bestiller overnatting på Dr. Holms Hotel. Alle rommene har eget bad med dusj og badekar. Samtlige rom er utstyrt med kabel-tv, trådløst nettverk, telefon og kjøleskap. 

Verdt å se

 • Slaatta Skisenter (0.7 km)

  Slaatta Skisenter er en del av Geilo Skiheiser og et must å oppleve hvis dere tar turen til Geilo på vinterstid. Bygda har lange tradisjoner for langrenn, slalom og snowboard og mange besøkende reiser hit av nettopp den grunn. Dere kan melde dere på Geilo skiskole hvis dere vil finpusse litt på ferdighetene, eller bli med på hundekjøring hvis dere har lyst til å forsøke dere på noe helt nytt. Slaatta Skisenter har også en hyggelig kafe med det passende tradisjonsrike navnet Slaatta Stugu Kafe.

  Slaatta Skisenter
  Slaatta Skisenter sies å besitte noen av de flotteste bakkene i vinter-Norge
 • Geilo Sommerpark (2.4 km)

  I Geilo Summer Park kan alle familiemedlemmer ha det moro! I Geilo sommerpark er det en morsom og utfordrende sykkelpark. Her kan man også leie en sykkel, da sommerparken har Geilos største sykkelutleie. Sykkelparken har også et gøyalt barneområde. I sommerparken kan dere også svinge dere, balansere, klatre og henge i området 'Høydeparken'. I sommerparkens kafé kan dere nyte varme og kalde drikkevarer, lunsj og kaffe. Sommerparken er åpen om sommeren og om høsten. I sommerparken kan dere få informasjon og tips om gåturer, sykling og andre aktiviteter i Geilo og omegn.

  Geilo Sommerpark
  Geilo Sommerpark byr på massevis av utfordringer og aktiviteter for hele familien
 • Dagali Fjellpark (26.6 km)

  Dagali Fjellpark er et familievennlig skisenter med 5 lange bakker, eget barneområde, samt Norges lengste kjelkeløype, beliggende bare 3 kilometer fra Dagali Hotel.

  Dagali Fjellpark
  Moro for hele familien.
 • Hundekjøring med start fra Dagali (24.7 km)

  Geilo Husky tar dere med på en opplevelsesrik tur med start fra Dagali, med topptrente hunder som konkurrerer aktivt i løp som Finnmarksløpet og Iditarod. Det er også mulig å være med på kortere turer rundt Ustedalsfjorden på Geilo eller virkelige langturer på Hardangervidda. Når: Halvdagsturer fra Dagali hver fredag, kortere turer på Geilo onsdag og lørdag. I feriene settes det opp ekstra dager. Dagsturer og gruppearrangement på forespørsel.

  Hundekjøring med start fra Dagali
  Hundekjøring med start fra Dagali med topptrente hunder
 • Rafting i Numedalslågen (25.1 km)

  Rafting er en opplevelse dere bare må prøve. Her får dere utfordret dere selv til en superspennende opplevelse, med masse spenning og moro. Dere vil kjenne sug i magen uansett hvilken raftingtur dere legger ut på, fra rolige familieturer til rå ekstremturer. Dagali, like ved Geilo, er verdenskjent i padlermiljøet for sine fantastiske muligheter for elvesport og det har vært drevet rafting i Dagali siden 1989. Dagalifallene, den øvre delen av Numedalslågen er en av Europas beste elvestrekninger for rafting. Elva er teknisk krevende å rafte, for dere betyr det at det skjer noe hele tiden og dere må samarbeide for å treffe linjene riktig. Det er naturligvis en erfaren guide med i hver båt. Ta med badetøy og håndkle, ullundertøy kan være godt å ha på kalde dager. Dere får låne våtdrakt, våtsko og alt nødvendig sikkerhetsutstyr. Det er tre selskap som tilbyr raftingturer i Dagali: Serious Fun Raftingsenter – Rafting, paintball, teambuilding og villmarkscamp Dagaliopplevelser – Rafting, elvebrett, rappellering og gokart Full On – Rafting, juvvandring og kajakkskole

  Rafting i Numedalslågen
  Test grensene!
 • Hivjufossen (27.2 km)

  Hivjufossen er en foss på intet mindre enn 250 meter. Det finnes en tre kilometer lang turløype i området. Den passer for hele familien. Turen starter fra Riksvei 50, som ligger rundt 300 meter nedenfor Bakke bro. Halvveis mellom broen og fossen kan dere se ruiner fra et gammelt boligområde.

  Hivjufossen
  Hivjufossen har et fall på hele 250 meter, og ligger i et familievennlig turområde på Hovet
 • Dokken Fjellgard (32.9 km)

  Friluftsmuseet Dokken Fjellgard ligger i Sudndalen i Hol og her kan dere se for dere selv hvordan de lokale gårdene fremsto på 1700- og 1800-tallet i øvre Hallingdal. Friluftsmuseet består av åtte bygninger og er innredet som i gamle dager. Friluftsmuseet inngår som en del av Hol Bygdemuseum.

  Dokken Fjellgard
  Friluftsmuseet Dokken Fjellgard ligger i Sudndalen i Hol i øvre Hallingdal
 • Langedrag Naturpark (49.8 km)

  Eventyrgården Langedrag Naturpark, som er kjent fra TV-suksessen «Vi på Langedrag», ligger 45 minutters kjøring fra hotellet. Her får du oppleve ville og tamme dyr på nært hold. Bli med på fòring av elv og reinsdyr, hils på snille fjordhester og se alle de søte kaninene. Kanskje tør du også bli med inn i ulvegården? Langedrag Naturpark holder åpent hele året. Alle dager fra: kl 10:00 - 18:00

  Langedrag Naturpark
  Opplev skogens villdyr på nært hold i Langedrag Naturpark
Vis flere

Kart

Dr. Holms Hotel
Timrehaugvegen 2 3580 Geilo

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 4~12.99 år i ekstraseng 60% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstraseng 40% rabat