Kjør-selv til Garda Hotel Forte Charme med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

Garda Hotel Forte Charme

Få en fin sommerferie i Torbole ved Gardasjøen og bo på Garda Hotel Forte Charme

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Vakker plassering med flott utsikt over Gardasjøen
 • Herlig frokostbuffet med velduftende kaffe
 • Leie el-sykler og kom i gang med den aktive ferien
815,-
4~8 dager fra
2.099,-

Bestil innen 31.03

Populære Gardasjøen

4 dager
Fra 2.099,- / spar opp til 351,-
SPAR
5 dager
Fra 2.789,- / spar opp til 465,-
SPAR
6 dager
Fra 3.469,- / spar opp til 598,-
SPAR
7 dager
Fra 4.149,- / spar opp til 702,-
SPAR
8 dager
Fra 4.799,- / spar opp til 816,-
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltrom

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x middagsbuffé
 • Daglig gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin på rommet
 • 3 x 1 flaske vann
Early Bird

Besøk den sjarmerende byen Torbole på den nordlige kysten av Gardasjøen ved Nago og bo på det 4-stjernede Hotel Forte Charme. Her får dere en herlig blanding av italiensk gastronomi, en god og familiær atmosfære og en herlig utsikt over Gardasjøen og fjellene. Men Hotel Forte Charme er også et godt utgangspunkt, hvis dere har planlagt en aktiv ferie. Her er det muligheter både til lands og til vanns. Men det er også plass til å slappe av med velvære og utendørs spabad.

Hotellet tilbyr

Gardasjøen fyller en del på landkartet, og det er mange vakre steder å slå seg ned langs breddene ved Italias største sjø. Den nordlige delen av Gardasjøen som ligger i Trentino-provinsen, er et godt valg, hvis dere ønsker å kombinere utendørslivet med shopping, sykkelturer, spa og avslapping. Det 4-stjernede Hotel Forte Charme i Torbole kan oppfylle de flestes ønsker om å kombinere det aktive med det avslappende.
Garda Hotel Forte Charme byr på en stor frokostbuffet både i restauranten og på terrassen, og det er en flott panoramautsikt over Gardasjøen og Torbole. Den smakfullt innredede restaurant har en behagelig og moderne atmosfære. Om kvelden serveres det forretter i baren og deretter kan dere nyte en autentisk middelhavsmiddag. Hotellet rår over et velsmakende utvalg av italienske men også lokale viner, som må smakes – velbekomme!

Hotellet har sitt eget utendørs svømmebasseng, som er åpent fra april til oktober, og det er også plass til å få seg litt solståler på liggestolene langs bassengkanten. På hotellets terrasse er det også en jacuzzi, nyt boblene og den flotte panoramautsikten over Gardasjøen. Hvis dere skulle bli tørste så er det alltid hjelp å hente i poolbaren mens dere nyter solen og vannet. Det er også et treningsrom med utsikt over fjellene, og etter dette kan dere slappe av i 'Savu Black Sauna' som er laget i sort tre fra Fiemmedalen. Hvis dere skulle ha noen ømme muskler etter en fjelltur i fjellene eller langs Gardasjøen, så kan det også bestilles massasje.

Hotellet er et ideelt utgangspunkt for utflukter, gåturer og sykkelturer i og rundt Monte Baldo, og det kan også leies el-sykler til spesielle priser hos Movelo. Det arrangeres også kombinert seiltur og sykkeltur, så hør av dere i resepsjonen og få all den nødvendige informasjonen om de mange aktive mulighetene hos det vennlige og hjelpsomme personalet.
Hotellet er hyggelig innredet og byr på gratis WiFi samt gratis parkering for hotellets gjester. Det er også en gratis buss fra hotellet til Torbole og retur.

Rommene

Det er forskjellige typer rom og felles for dem alle er at de har eget bad med toalett, hårføner og toalettartikler. Det er også kabel-TV, telefon, en sikkerhetsboks, minibar samt aircondition. Noen rom ligger mot fjellsiden mens andre har utsikt over Gardasjøen. Men det er nesten det samme hvilken vei dere vender dere, det vil alltid være vakker natur som danner bakgrunnen.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1225 km fra
Kiel, Tyskland
1625 km fra
Hirtshals, Danmark
1800 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Torbole sul Garda (0.4km)

Den koselige lille byen Torbole på nordsiden av Gardasjøen ligger om lag tre kilometer øst for Riva del Garda, opp i bakkene i fjellet Monte Baldo, like ved munningen av den rike fiskeelva Sacra. Regionens milde klima har ført til at Torbole, med sine 3000 innbyggere, er blitt et populært turistmål. Surfere og seilere setter gjerne kursen mot Gardasjøen hvor vindforholdene ligger til rette for fine dager på sjøen. I sentrum av byen er det et godt utvalg av butikker med flere med barer, restauranter og noen diskoteker. Byens hyggelige havn og det gamle tollbygget «La Vecchia Dogana» er populære steder å nyte dagens siste solstråler.

Riva del Garda (6km)

Riva del Garda er en hyggelig liten by, som blant annet byr på butikker, caféer og restauranter hvor dere kan nyte servering i et deilig klima. Også ligger den, som navnet antyder, nede ved den vakre Gardasjøen.

Cascata del Varone (8.9km)

Det særegne fossefallet Cascata del Varone ligger 3 km nord for byen Riva. Gjennom mer enn 20 000 år har vann fra Tennosjøen hulet ut en rundt 70 meter dyp klippekløft som går inn i selve fjellet Her faller vannet ned fra en 98 meters høyde. Her kan dere kan utforsk stier, trapper og broer og slik oppleve både fjellet og fossefallet innenfra og utenfra. På grunn av kløftens helt spesielle mikroklima har det latt seg gjøre å opprette en liten botanisk hage. Den kan dere besøke i forbindelse med utflukten.

Malcesine (15.8km)

Malcesine regnes av mange for å være den Gardasjøens desidert mest sjarmerende by. Ta turen hit og kom på innsiden av byen når dere rusler forbi de gamle, velholdte husene langs smale smug og brosteinbelagte gater som snor seg gjennom bymiljøet. Her er det mange fine butikker og sjarmerende serveringssteder. Slå dere gjerne ned på et sted med uteservering og sløs bort noen timer mens dere kikker på livet som rusler forbi. Denne byen er et utmerket valg for årets sommerferie med hele familien eller en romantisk ferie for to. Hvis dere tar turen hit bør dere huske å få med dere den gamle Palazzo dei Capitani og museet som holder til her med fremvisning av bilder laget av den kjente tyske forfatteren Johann Wolfgang von Goethe.

Limone Sul Garda (17.3km)

Limone Sul Garda er en hyggelig by på vestbredden av Gardasjøen. Her bor rundt 1200 innbyggere, og byen er preget av hyggelige gater med små butikker, restauranter og caféer. På stranden kan dere nyte det fine været og ta en kjølig svømmetur i Gardasjøen.

Castelnuovo di Noarna (20.9km)

Vinslottet Castelnuovo di Noarna er bygget på ruinene av en gammel romersk bygning. Renoveringen ble startet i 1974 av Giulio Zani som overtok ruiner så vel som tilhørende vinmarker. Bygningene fremstår nå som om de er renovert med en kjærlig hånd.

Gardola (37.1km)

Landsbyen Gardola har rundt 600 innbyggere, og her finnes alt hva en kan forvente seg av en liten landsby: et bakeri, en slakter, to små kolonialer, et apotek, et postkontor, en kirke og et rådhus. Her finnes også et pizzeria og en lokal restaurant. Hver tirsdag kan dere besøke det ukentlige marked på Piazzale delle Ginestre.

San Zeno di Montagna (66.6km)

San Zeno di Montagna har omkring 1.400 innbyggere og ligger på Monte Baldo eller Baldofjellet. Fra den historiske byen er det en helt utrolig utsikt over Gardasjøen, de alle de grønne olivenlundene og fjellene rundt. Derfor er San Zeno di Montagna også et populært sted for vandre- og klatreturer.

Byen er fylt med spennende severdigheter. Besøk for eksempel St. Bartholomew kirken fra det 16. århundret. Det flotte klokketårnet ble bygget i 1788 og kirken har gjennomgått mange ombygninger og fornyelser, blant annet i 1914, hvor kirken fik et nyt og meget imponerende alter.

Det er gode shoppingmuligheter rundt omkring i den gamle byen.

Gardasjøen (43.7km)

Nordmenn har fått øynene opp for Nord-Italia, også utenfor skisesongen. Gardasjøen ligger i Lombardia, den mest velstående og folkerike regionen i Italia. Her finner dere en sjarmerende drøm av flotte ferieingredienser: imponerende og blendende vakker natur, sjarmerende og atmosfæriske småbyer, pittoreske slott, hyggelige caféer og restauranter, seilturer på sjøen, flotte bademuligheter og kulturperlen Verona – Romeo og Julies by med den romerske arenaen.

Omgivelsene omkring Gardasjøen er fantastiske og har utallige utfluktsmuligheter. Besøk f.eks. et av de mest vesentlige byggverk i områdets historie, vinslottet Castelnuovo di Noarna. Slottet er bygget på ruinene av en gammel romersk bygning. Renoveringen ble startet i 1974 av Giulio Zani, som overtok såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningene fremstår nå flott renovert.

Trento (44.2km)

Storbyen Trento er hovedstaden i den autonome provinsen Trento i regionen Trentino-Alto. Her kan dere få påfyll av urbane impulser, et lite avbrekk fra alle naturopplevelsene i området. Byen huser rundt 100 000 innbyggere og bugner av museer og historiske landemerker, bl.a. i gamlebyen hvor de ligger på rekke og rad. Ellers er det kanskje spesielt verdt å merke seg det naturhistoriske museet «Museo Tridentino di Scienze Naturali». Her vil også barna gå på utforskerjakt. Ikke minst huser gamlebyen det et eldorado av sjarmerende serveringssteder plassert rundt i smale smug og små, åpne plasser - og her er barna selvsagt alltid hjertelig mottatt med vidåpne armer.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Europa

Bestill innen 31.03

Gardasjøen

Takterrassen med pool

Early Bird - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters middag med salat buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Takterrassen m. pool og jacuzzi
 • Gratis WI-FI

1.118,-
Fra kun
1.999,-

Vis kort

Opplev Italias vakre Riva del Garda.

Les mer

Hotel Sole

Bestil innen 31.03

Gardasjøen

Sjarmerende havneby

Early Bird - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny m. salatbar
 • 1 x velkomstdrink
 • Lån gratis sykkel
 • Adgang til takterrasse

1.014,-
Fra kun
1.999,-

Vis kort

Sommerferie ved Gardasjøen

Les mer

Garda Suite Hotel

Bestill innen 31.03

Gardasjøen

Opplev Gardasjøen

Early Bird - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger m. frokost
 • 1 x Gratis pizza i lokale restauranter
 • 10% avslag i lokale restauranter
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis bruk av velvære-avdelingen

645,-
Fra kun
2.599,-

Vis kort

Elegante rammer ved Gardasjøen

Les mer

Hotel all' Azzurro

Inkl. gratis pizza

Gardasjøen

Bestill innen 31/03

Early Bird - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger m. frokost
 • 4 x 4-retters meny m. salatbar
 • 1 x Gratis pizza i lokale restauranter
 • 1 flaske vin på rommet
 • 10% avslag i lokale restauranter

822,-
Fra kun
2.039,-

Vis kort

4-stjerners hotell ved Gardasjøen

Les mer

Hotel Villa Dirce

Bestil innen 31.03

Gardasjøen

Fantastiske Gardasjøen

Early Bird - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger m. frokost
 • 4 x 4-retters meny m. salatbar
 • 1 x Gratis pizza i lokale restauranter
 • 10% avslag i lokale restauranter
 • 1 flaske vin på rommet

756,-
Fra kun
2.299,-

Vis kort

Storslåtte naturopplevelser ved Gardasjøen

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.