Gi et gavekort til en du er glad i

Norsk | NOK

Gavekort

Risskov Bilferie er i julestemning 

Akkurat nå får du en gratis kupong på 100,- ekstra ved kjøp av gavekort på minimum 500,- hos oss.

Vær oppmerksom på at kupongen ikke kan kombineres med andre gavekort eller kuponger. Kampanjen er gyldig til 24.12.21, og kupongen er gyldig i 12 måneder fra utstedelsesdatoen.

Gi et gavekort til en du er glad i

Gi et gavekort til en du er glad i. Et reisegavekort vekker nemlig glede, både når det blir mottatt og brukt. Et gavekort på et beløp gir mulighet til å velge det oppholdet man ønsker seg mest.

Kjøp et gavekort (min kr 200,-). Unngå å bruke punktum eller komma når du skriver inn beløpet. Velg så om gavekortet skal sendes i posten eller på e-post til deg selv eller mottakeren. Velger du å få gavekortet tilsendt på e-post, sendes det umiddelbart. Gavekortet betales ved bestilling og betales med Visakort eller MasterCard. Gavekortet gjelder til kjøp av reiser på www.risskov.no og kan ikke gjøres om til kontanter. Gavekortet er gyldig i 36 måneder fra utstedelsesdatoen.

Når du har mottatt et gratis gavekort kan ikke dette kombineres med andre gavekort.

Leveringstid

Dersom du bestiller et gavekort og ønsker det tilsendt i posten, vil det normalt leveres i løpet av 10 virkedager. Ønsker du derimot å få tilsendt gavekortet på e-post, vil det bli levert i løpet av få minutter. 

Siste frist for bestilling av julegavekort med posten er d. 8/12.