Bilferie til Geilo Hotelldrift AS

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Geilo Hotel

Koselig hotell sentralt i Geilo omgitt av fantastisk natur

Sentralt i Geilo
Omgitt av fantastisk natur
Nyt friluftsliv og sosialt samvær med god mat
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Dampbad
 • Badstu

Om hotellet

Ærverdige Geilo Hotel har en ypperlig plassering like ved skiheiser og turløyper. Hotellet er omkranset av vakker natur og gjestene nyter godt av stedets årelange tradisjoner for hotelldrift av ypperste klasse. Geilo Hotel var nemlig det aller første hotellet i bygda og åpnet dørene for aller først gang i 1880. Her har folk valfartet i mange generasjoner for å nyte friluftsliv og sosialt samvær med god, norsk mat og drikke.  

Hotellet tilbyr  

Hotellets serveringssteder holdes i en ærverdig gammel norsk bondestil med brede, solide langbord, rosemalte detaljer og gevir på veggene. Restauranten serverer tradisjonsrik kost og tar opptil 180 gjester. Geilo Hotel har også en egen bar som holder åpent hver dag til klokken 02.00. Like ved siden av baren finner dere den hyggelige peisestuen med komfortable sittegrupper og flere brettspill tilgjengelig. Her er det herlig å slå seg ned i lune omgivelser etter en lang, aktiv dag ute i skibakkene.  

Rommene  

De aller fleste av hotellets rom stod nyoppusset i 2017. Rommene er moderne og smakfullt innredet og fra vinduet har dere utsikt mot Ustedalsfjorden eller mot skibakkene og Geilotoppen. Samtlige rom er utstyrt med tv og strykebrett, og alle rommene har eget bad med dusj samt hårføner.

Verdt å se

 • Hundekjøring med start fra Dagali (25.2 km)

  Geilo Husky tar dere med på en opplevelsesrik tur med start fra Dagali, med topptrente hunder som konkurrerer aktivt i løp som Finnmarksløpet og Iditarod. Det er også mulig å være med på kortere turer rundt Ustedalsfjorden på Geilo eller virkelige langturer på Hardangervidda. Når: Halvdagsturer fra Dagali hver fredag, kortere turer på Geilo onsdag og lørdag. I feriene settes det opp ekstra dager. Dagsturer og gruppearrangement på forespørsel.

  Hundekjøring med start fra Dagali
  Hundekjøring med start fra Dagali med topptrente hunder
 • Geilo Sommerpark (2.9 km)

  I Geilo Summer Park kan alle familiemedlemmer ha det moro! I Geilo sommerpark er det en morsom og utfordrende sykkelpark. Her kan man også leie en sykkel, da sommerparken har Geilos største sykkelutleie. Sykkelparken har også et gøyalt barneområde. I sommerparken kan dere også svinge dere, balansere, klatre og henge i området 'Høydeparken'. I sommerparkens kafé kan dere nyte varme og kalde drikkevarer, lunsj og kaffe. Sommerparken er åpen om sommeren og om høsten. I sommerparken kan dere få informasjon og tips om gåturer, sykling og andre aktiviteter i Geilo og omegn.

  Geilo Sommerpark
  Geilo Sommerpark byr på massevis av utfordringer og aktiviteter for hele familien
 • Rafting i Numedalslågen (25.6 km)

  Rafting er en opplevelse dere bare må prøve. Her får dere utfordret dere selv til en superspennende opplevelse, med masse spenning og moro. Dere vil kjenne sug i magen uansett hvilken raftingtur dere legger ut på, fra rolige familieturer til rå ekstremturer. Dagali, like ved Geilo, er verdenskjent i padlermiljøet for sine fantastiske muligheter for elvesport og det har vært drevet rafting i Dagali siden 1989. Dagalifallene, den øvre delen av Numedalslågen er en av Europas beste elvestrekninger for rafting. Elva er teknisk krevende å rafte, for dere betyr det at det skjer noe hele tiden og dere må samarbeide for å treffe linjene riktig. Det er naturligvis en erfaren guide med i hver båt. Ta med badetøy og håndkle, ullundertøy kan være godt å ha på kalde dager. Dere får låne våtdrakt, våtsko og alt nødvendig sikkerhetsutstyr. Det er tre selskap som tilbyr raftingturer i Dagali: Serious Fun Raftingsenter – Rafting, paintball, teambuilding og villmarkscamp Dagaliopplevelser – Rafting, elvebrett, rappellering og gokart Full On – Rafting, juvvandring og kajakkskole

  Rafting i Numedalslågen
  Test grensene!
 • Ål i Hallingdal (25.2 km)

  Sportsfiske - Ål har rundt 50 fiskevann og elver med god bestand av ørret. Ta med fiskeutstyret og gå ut på tur. Det er store opplevelser både for stor og liten, enten dere fisker i skogtjernet, elva eller på fjellet. Vandreturer i Ål - Ål kommune tilbyr varierte vandreturer i hele kommunen. Det finnes mer enn 50 ulike vandrestier i området. Det lokale turistkontoret eller hotellet kan gi dere mer informasjon. Ål kulturhus åpnet i 1992, og er et regionalt kulturhus for hele Hallingdal. Huset inneholder to amfisaler for kino, konserter, teater, dans, konferanser og seminar, med mer. Ål kulturhus tilbyr et aktivt kulturprogram hele året.

  Ål i Hallingdal
  (Foto: Yngve Ask og Tina Stafrèn/visitnorway.com og Jon Glittenberg)
 • Dagali Fjellpark (27.1 km)

  Dagali Fjellpark er et familievennlig skisenter med 5 lange bakker, eget barneområde, samt Norges lengste kjelkeløype, beliggende bare 3 kilometer fra Dagali Hotel.

  Dagali Fjellpark
  Moro for hele familien.
 • Hivjufossen (27.7 km)

  Hivjufossen er en foss på intet mindre enn 250 meter. Det finnes en tre kilometer lang turløype i området. Den passer for hele familien. Turen starter fra Riksvei 50, som ligger rundt 300 meter nedenfor Bakke bro. Halvveis mellom broen og fossen kan dere se ruiner fra et gammelt boligområde.

  Hivjufossen
  Hivjufossen har et fall på hele 250 meter, og ligger i et familievennlig turområde på Hovet
 • Dokken Fjellgard (33.3 km)

  Friluftsmuseet Dokken Fjellgard ligger i Sudndalen i Hol og her kan dere se for dere selv hvordan de lokale gårdene fremsto på 1700- og 1800-tallet i øvre Hallingdal. Friluftsmuseet består av åtte bygninger og er innredet som i gamle dager. Friluftsmuseet inngår som en del av Hol Bygdemuseum.

  Dokken Fjellgard
  Friluftsmuseet Dokken Fjellgard ligger i Sudndalen i Hol i øvre Hallingdal
 • Gordarike viking- og familiepark (51.5 km)

  Temaparken Gordarike viking- og familiepark er en spennende dag ute for hele familien. Her kan dere blant annet besøke en tro kopi av Gol stavkirke med utstillingen om stavkirkens arkitektur og vikingenes guder  Dere kan også se Kong Haddings gravplass, Hahaugtrollens hule eller gå en tur opp i utsiktstårnet Ygdrasil, hvor det er en flott utsikt over dalen. Det er et innendørs lekeland på 75 kvm der barna kan boltre seg fritt. De kan også øve seg i å skyte pil og bue eller slåss med sverd. Det er også et utendørs badeland med to sklier, vikingskip og sol området. Det er også mulig å leie kanoer og el-sykler.

  Gordarike viking- og familiepark
  Temaparken Gordarike har en tro kopi av Gol stavkirke, og mange fine opplevelser knyttet til middelalderen og vikingenes guder
 • Bergensbanen (Oslo – Gol – Bergen) (52.6 km)

  Hopp på Bergensbanen i Gol midt mellom Oslo og Bergen og opplev Hardangervidda fra togvinduet. Bergensbanen går fra Oslo, stopper i Gol og farer videre opp Hallingdal mot Finse, langs Hardangerjøkulen med siste stopp i Bergen. Dette er en behagelig togtur med komfortable seter og flotte fasiliteter. Den vakre norske naturen er en mektig opplevelsen gjennom de store togvinduene. Det er gratis trådløst internett på toget og det finnes en kafe samt et lekerom for barna.

  Bergensbanen (Oslo – Gol – Bergen)
  En av verdens vakreste togreiser i komfortable omgivelser. (Foto: Michael Camilleri)
Vis flere

Kart

Geilo Hotel
Gamleveien 2 3582 Geilo

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~12.99 år i ekstraseng 60% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstraseng 40% rabat