Kjør selv til Lia Fjellhotell med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

Lia Fjellhotell

Dra på en aktiv familieferie til Geilo og bo på Lia Fjellhotell.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Omgitt av flott natur
 • Panoramautsikt over Hardangervidda og Holmevannet
 • Familieeid hotell med personlig og vennlig betjening
4.661,-
3~4 dager fra
1.319,-

Inkl. halvpensjon, kaffe og kake

Besøk Geilo

3 dager
Fra 1.319,- / spar opp til 3.101,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.959,- / spar opp til 4.661,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x matpakke (til å ta med)
 • 2 x Kaffe og kake etter middagen
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Lia Fjellhotell ligger på 850 meter over havet med panoramautsikt over Hardangervidda og Holmevannet. Beliggenheten er fantastisk både om sommeren og vinteren.

Hotellet

Om sommeren er området ideelt for gå-, fiske- og sykkelturer. Det er mulig å leie robåter på stedet, og terrengsykling er også en populær aktivitet i området. Om vinteren er det mange muligheter for skiglade turister, og hotellet har sin egen skibakke og skiheis. Like ved i Lia Skisenter er det både alpint og langrennsløyper. Dere kan leie ski og snowboard på hotellet.
Etter en lang tur, er det alltid hyggelig med en tur i badstuen, så dere kan få hvilt musklene. Avslutt dagen med et dampbad og gjør dere klar til middagen eller slapp av i loungen hvorfra det er en skjønn utsikt over Holmevannet og Hardangervidda. Kjøkkenet er kjent for sin hjemmelagde og velsmakende mat, og at det serveres en frokostbuffé, samt en to-retters meny eller buffé om kvelden. Etter middagen kan dere besøke peisestuen og baren, og ha noe å drikke før dere legger dere.

Om sommeren er der også en lekeplass og et grillområde i hagen. Om vinteren finnes det bakker like utenfor døren og hotellet har sitt helt eget skianlegg med supre langrennsløyper. Det finnes naturopplevelser like utenfor hotellets inngangsdør både sommer og vinter.

Det tilbys gratis trådløst internett og parkering. Sentrum av Geilo ligger 14 km fra hotellet og det er mange muligheter for en aktiv ferie. Om sommeren er det rappelling og klatring. Dere kan også besøke Bjørneparken i Flå, eller ta en tur med Flåmsbanen. Hva med en tur til Langedrag naturpark eller et besøk i stavkirken i Uvdal? Hallingdal byr på museumsbesøk i Hallingdal. Dersom dere mangler inspirasjon, så kan dere få råd og veiledning av hotellets personale.

Det er gratis å ta med hund, men det skal avtales på forhånd

Rommene

Lia Fjellhotell har 125 sengeplasser fordelt på 30 familierom, 12 dobbeltrom, 5 enkeltrom og 8 fjellsuiter. Alle rommene har eget bad, toalett og telefon, og de fleste rommene har også TV. Mange av rommene har utsikt over Hardangervidda og dalen.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
De fleste rommene har utsikt over Skurdalen og Holmevannet, og noen mot skisenteret. Alle rommene har toalett, dusj og telefon.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
De fleste rommene har utsikt over Skurdalen og Holmevannet, og noen mot skisenteret. Alle rommene har toalett, dusj og telefon. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Fjellsuite

1 / 4
Fjellsuitene er det siste tilskuddet på hotellet, og har 2-6 senger på 28m2 - 39 m2. Alle rommene har flott utsikt over Skurdalen og Holmevannet, og er utstyrt med toalett, dusj og telefon.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Hundekjøring med start fra Dagali (10.8km)

Geilo Husky tar dere med på en opplevelsesrik tur med start fra Dagali, med topptrente hunder som konkurrerer aktivt i løp som Finnmarksløpet og Iditarod. Det er også mulig å være med på kortere turer rundt Ustedalsfjorden på Geilo eller virkelige langturer på Hardangervidda.

Når: Halvdagsturer fra Dagali hver fredag, kortere turer på Geilo onsdag og lørdag. I feriene settes det opp ekstra dager.

Dagsturer og gruppearrangement på forespørsel.

Dagali Fjellpark (12.7km)

Dagali Fjellpark er et familievennlig skisenter med 5 lange bakker, eget barneområde, samt Norges lengste kjelkeløype, beliggende bare 3 kilometer fra Dagali Hotel.

Geilo Sommerpark (15.6km)

I Geilo Summer Park kan alle familiemedlemmer ha det moro!

I Geilo sommerpark er det en morsom og utfordrende sykkelpark. Her kan man også leie en sykkel, da sommerparken har Geilos største sykkelutleie. Sykkelparken har også et gøyalt barneområde. I sommerparken kan dere også svinge dere, balansere, klatre og henge i området 'Høydeparken'. I sommerparkens kafé kan dere nyte varme og kalde drikkevarer, lunsj og kaffe.

Sommerparken er åpen om sommeren og om høsten. I sommerparken kan dere få informasjon og tips om gåturer, sykling og andre aktiviteter i Geilo og omegn.

Slaatta Skisenter (15.9km)

Slaatta Skisenter er en del av Geilo Skiheiser og et must å oppleve hvis dere tar turen til Geilo på vinterstid. Bygda har lange tradisjoner for langrenn, slalom og snowboard og mange besøkende reiser hit av nettopp den grunn. Dere kan melde dere på Geilo skiskole hvis dere vil finpusse litt på ferdighetene, eller bli med på hundekjøring hvis dere har lyst til å forsøke dere på noe helt nytt. Slaatta Skisenter har også en hyggelig kafe med det passende tradisjonsrike navnet Slaatta Stugu Kafe.

Langedrag Naturpark (35.6km)

Eventyrgården Langedrag Naturpark, som er kjent fra TV-suksessen «Vi på Langedrag», ligger 45 minutters kjøring fra hotellet. Her får du oppleve ville og tamme dyr på nært hold. Bli med på fòring av elv og reinsdyr, hils på snille fjordhester og se alle de søte kaninene. Kanskje tør du også bli med inn i ulvegården?

Langedrag Naturpark holder åpent hele året. Alle dager fra: kl 10:00 - 18:00

Hivjufossen (41.8km)

Hivjufossen er en foss på intet mindre enn 250 meter. Det finnes en tre kilometer lang turløype i området. Den passer for hele familien. Turen starter fra Riksvei 50, som ligger rundt 300 meter nedenfor Bakke bro. Halvveis mellom broen og fossen kan dere se ruiner fra et gammelt boligområde.

Julemarked på Geilo (14.8km)

Dra på kjør-selv-ferie til Geilo i julen og bruk også noen av årets fine desemberdager i noen av Norges flotteste skibakker. Ta med hele familien til denne herlige vinterdestinasjonen og nyt et billig hotellopphold i nærheten av Geilos hyggelige sentrum, der julemarkedet har vært en stolt årlig tradisjon siden 2012.

I løpet av desember preges byens sentrum av koselige boder som tilbyr alt fra kreativt håndverk til forskjellige delikatesser. Julemarkedet byr selvklart også på forskjellige slags underholdning, og lokale kafeer disker opp med skikkelige julespesialiteter innendørs.

Om vinteren tilbyr Geilo mer enn 50 forskjellige aktiviteter, uansett om det er skøyting, akebakker, langrenn eller alpint som gjelder. Geilo byr også på friluftsliv, shopping og velvære, og er et spennende valg for årets tur i desember, enten det er snakk om en helgetur eller flere dager.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

First Hotel Breiseth

Opphold med frokostbuffé

Innlandet

Natur, kultur og historie

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Kvelds sandwich med et glass brus
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis internett

631,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Kunstner- hotell i Lillehammer

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra seng 240kr per natt

Thon Hotel Hallingdal

Tett på flott naturlandskap i Ål

Hallingdal

Aktiv ferie i Hallingdal

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og WiFi

475,-
Kun
1.469,-

Vis kort

Hallingdal - midt mellom Gol og Geilo

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i ekstra seng 195.6kr per natt
 • Barn 12~99.99 år i ekstra seng 450kr per natt