Miniferie i Hirtshals på Montra Skaga Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Montra Skaga Hotel

Aktiv ferie for hele familien med overnatting i Hirtshals

Moderne 4-stjernershotell
Havnestemning i Hirtshals
Flott natur og mange opplevelser
 • 290 km fra Svinesundbroen
 • 1 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Mulighet for sykkelleie

Om hotellet

På toppen av Danmark ligger firestjernershotellet Montra Skaga Hotel i utkanten av ferje- og havnebyen Hirtshals, kun 300 meter fra Nordsjøens vakre strender. Dette er et flott utgangspunkt for en hyggelig miniferie med skjønne naturomgivelser, badeliv og Jyllands største attraksjoner innen rimelig kjøreavstand.

Hotellet tilbyr

Det summer av liv og røre på Montra Skaga Hotel, et moderne hotell med en tilbakelent og hyggelig atmosfære. Nyt forfriskninger i godt lag i hotellets store foajé. Den er innredet med bar og komfortable sofaer og har tilknytning til et biljardbord. Det er også et lekerom på hotellet med artige ting å finne på for de minste.

Bruk gjerne hotellets innendørsbasseng under oppholdet. Det er innredet i et lekkert anlegg med behagelig temperatur i en tropisk atmosfære.

Fra hotellet er det kort avstand til Nordjyllands bløte badestrender og flotte golfbaner. Det er mulig å leie sykler på hotellet og dra ut på tur i det flate terrenget med mange hyggelige byer og kroer i sykkelavstand.

Hotellet ligger nær fergeterminalene i Hirtshals. Herfra går det ferge med Color Line, Smyril Line og Fjord Line til Norge.

Start dagen med en god, raus dansk frokostbuffé med panoramautsikt over byens hustak og havnen. Restauranten satser stort på å servere typisk dansk mat basert på sesongens råvarer.

Rommene

Alle hotellets 108 romslige og komfortable rom har eget bad og er utstyrt med komfortable senger og TV. Noen av rommene har egen terrasse. Det er mulighet å be om ekstra sengetøy for 2 barn og få en ekstra oppredning på dobbel sovesofa.

Merkt alt alle rommene er røykfrie, og det er mulig å ta med familiens firbente medlem mot et ekstra gebyr. Vennligst husk å informere dette ved bestilling.

Merk at

Hotellets restaurant er stengt søndager etter frokost i perioden 1. november til 26. mars.

Vis flere

Verdt å se

 • Nordsøen Oceanarium (0.7 km)

  Besøk Nordsøen Oceanarium i Hirtshals som kan by på et spennende eventyr under havets overflate. 70 akvarier og mer enn 6500 fisk og andre sjødyr giver gode muligheter for å bruke en hel dag i Nordeuropas største akvarium. Lek og læring er i fokus for alle aldre.

  Nordsøen Oceanarium
  Nordsøen Oceanarium
 • Hirtshals Fyr (3.5 km)

  På sommerferie eller familieferie i den nordlige delen av Danmark, bør man besøke Hirtshals Fyr, som er et imponerende byggverk. Fyret ble oppført i 1862 og er 35 meter høyt. Ta turen opp de 144 trappetrinnene og nyt den storslåtte utsikten over hav, kyst og land fra toppen av fyret.

  Hirtshals Fyr
  Dra på kjør-selv ferie til Hirtshals Fyr, som ble oppført i 1862 og er 35 meter høyt.
 • Bunkermuseet Hirtshals (3.4 km)

  Dra på bilferie i Danmark og opplev de mange severdighetene som gjemmer seg i Hirtshals. Om dere er interessert i historie, så er et besøk på Bunkermuseet et must. Museet er Danmarks eneste utgravde og komplette tyske forsvarsanlegg fra 2. verdenskrig, som er åpent for publikum. Dra på ferie i egen bil og opplev Bunkermuseet i eget tempo med hele familien. Finn barnevennlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

  Bunkermuseet Hirtshals
  Besøk Bunkermuseet i Hirtshals med Risskov Bilferie.
 • Tornby Gl Købmandsgård (7.1 km)

  Besøk Tornby Gammel Købmandsgård på en bilferie i Danmark. Kjør-selv rundt i det ganske land og finn opplevelser, barnevennlige hoteller og massevis av severdigheter hos Risskov Bilferie. En av dem er den 200 år gamle Købmandsgården, som er en spennende severdighet for hele familien. I den gamle butikken og landhandelen blir det handlet over disken fra 1860 og barn kan prøve gamle vekter, mens de voksne kan se på forskjellige utstillinger. Dra på oppdagelse i Nordjylland med Risskov Bilferie og kjør-selv til Tornby Gl Købmandsgård.

  Tornby Gl Købmandsgård
  Den over 200 år gamle Købmandsgården er et interessant bekjentskap.
 • Rubjerg Knude Fyr (26.2 km)

  Rubjerg Knude Fyr er forventet å forsvinne ut i havet innen år 2020, så skynd dere å opplev dette flotte fyret. Dette er et fint sted å se solnedgangen.

  Rubjerg Knude Fyr
  Rubjerg Knude Fyr
 • Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne. (39.1 km)

  Sanddynen er 2 kilometer lang og 1 kilometer bred. Den inneholder 3,5 millioner m3 sand, og er opptil 40 meter høy. Hvert år flytter sanddynen seg 15 meter mot nord-øst. Nyt en gåtur til toppen av sanddynen, hvor en vakker utsikt venter.

  Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne.
  På Råbjerg Mile kan dere med egne øyne se naturens krefter i spill.
 • Fårup Sommerland (47.9 km)

  Med over 500.000 gjester i året, er Fårup Sommerland på topp 10 over Danmarks mest besøkte attraksjoner. Her finner dere alt fra rutsjebaner og barnetivoli til Danmarks største badeland. Dette er virkelig verdt et besøk for barna. Les mer om Fårup sommerland på: www.faarupsommerland.dk

  Fårup Sommerland
  Moro for hele familien.
 • Skagen (49.0 km)

  I Skagen hvor to hav møtes, er det opplevelser for alle året rundt. I Skagen finner dere noen av Danmarks flotteste hvite sandstrender, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

  Skagen
  Tilbring en dag i koselige Skagen; kunst og nydelige strender venter på dere.
Vis flere

Kart

Montra Skaga Hotel
Willemoesvej 1 9850 Hirtshals

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 25% rabat