Aktiv ferie i Telemark på Morgedal Hotel

Norsk | NOK

Morgedal Hotel

Ideell base for en aktiv ferie for hele familien både sommer og vinter

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Ypperlig beliggenhet i hjertet av Telemark
 • Gratis tilgang til spaområdet med basseng og badstue
 • Perfekt for både tur- og skiopplevelser
595,-
3~4 dager fra
1.969,-

Inkl. halvpensjon

Miniferie i Telemark

3 dager
Kun 1.969,- / spar opp til 227,-
SPAR
4 dager
Kun 2.699,- / spar opp til 595,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis inngang til Spa & fitness
 • Gratis parkering og WiFi
Risskov Pakken

Reis til Telemark og nyt et fantastisk 4-stjerners opphold på det historiske Morgedal Hotel. Det tilbyr familievennlige omgivelser til enhver tid med velvære, fitness, sport, god mat med masse fantastisk natur. Dette er virkelig et godt utgangspunkt for en aktiv ferie, både sommer og vinter! 

Hotellet tilbyr

Morgedal ligger i hjertet av Telemark rett ved E134, og er dermed et perfekt reisemål for en flott kjøretur i Norge. Her finner du det historiske Morgedal Hotel med røtter fra 1935. Bygningen har siden den gang blitt utviklet og utvidet flere ganger med stor respekt for bygningens gamle sjel og viser nå stolt modernitet med komfort.

 

Under oppholdet har du gratis tilgang til hotellets spa-område som inneholder innendørsbasseng, badstue, boblebad, kaldtvannsbasseng, tredemøller og treningssykler. I tillegg kan man også bestille spa-behandlinger mot et gebyr. Hotellet er ekstremt familievennlig, da det også har et innendørs lekerom der barn kan le og ha det gøy.

 

Morgedal er et ideelt utgangspunkt for en aktiv ferie, både sommer og vinter. Om sommeren kan du nyte hotellets hage og det store uteområdet med bålplass, minigolf og flerbruksbaner med muligheten til å spille fotball, basketball og tennis. I tillegg er det masse turer og sykkelturer i Telemarks fantastiske natur å dra nytte av. Samtidig ligger hotellet også nær en innsjø som har en strand.

 

Om vinteren kan man glede seg over masse morsomme skiopplevelser, og du finner bl.a. en barnebakke med skiheis rett ved siden av hotellet. Det er også bare en kort spasertur fra hotellet til museet "Norsk skieventyr".

 

Hver morgen serveres en god frokost i koselige omgivelser, og om kvelden kan du nyte deilige, lokale retter i restauranten, med mulighet for uteservering om sommeren. Hotellet har også en bar hvor du kan avrunde dagen med en drink. På utvalgte datoer huser det også levende musikk.

 

Det er gratis parkering og Wi-Fi på hotellet under oppholdet.

Rommene

Hotellrommene er komfortable og romslige. Du kan velge mellom enkelt-, dobbelt-, superior- eller familierom med en eller to ekstra senger.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 4
Fine og lyse enkeltrom med enkelseng, skrivebord, lenestol eller sofa, flatskjerm TV og gratis WiFi. Bad med dusj/badekar og toalett.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 5
Fine og lyse dobbeltrom med dobbelseng eller enkle senger som er satt sammen, skrivebord, lenestoler, flatskjerm TV og gratis WiFi. Bad med dusj/badekar og toalett. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Superior rom

1 / 3
Fine, lyse og romslige superiorrom med dobbelseng, skrivebord, sofagruppe, flatskjerm TV og gratis WiFi. Bad med dusj/badekar og toalett.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Norsk Skieventyr, Morgedal (0.3km)

Morgedal omtales ofte som skisportens vugge og på skimuseet formidles norsk ski- og polarhistorie fra begynnelsen for 4000 år siden og frem til dagens snowboardere.

Høydepunkter er blant annet: Morgedal i 1850-årene, historien om Sondre Norheim, kappløpet mot Sydpolen og den olympiske ilden.

Med unntak av januar måned, er museumskafeen åpen hele året. Her serveres hjemmelaget mat laget av kortreiste kvalitetsvarer.

Seljordfestivalen (17km)

Seljordfestivalen går av stabelen hvert år i juli og byr på gode gamle dansebandkonserter med blant annet gjengangerne Ole Ivars og Vikingarna.

Folkefesten har sitt utspring i det faktum folkemusikken har dype røtter i Telemark, hvor gammeldans, country og danseband har særlig stor oppslutning.

Gladmusikken runger ut over Seljord hvert år i disse sommerdagene og trekker opptil 10 000 mennesker til hovedscenen.

Resten av året finnes det flere mindre lokale arrangementer med dansebandmusikk. Bare sjekk med hotellet der dere bor, så kan de finne ut hva som skjer når dere er på tur.

Telemarkskanalen (17.9km)

Den tidligere hovedveien mellom Kristiania og Bergen er en vannvei i Midt-Telemark som ble døpt Telemarkskanalen. Det nærmeste bryggeanlegget fra Vrådal ligger bare åtte kilometer unna i Spjotsodd. Dere kan gå på en av de tre passasjerbåtene her eller reise videre til det mer kjente Kviteseid og stige ombord der. Kanalturen starter i Skien, fortsetter gjennom Ulefoss, Lunde og videre til Kviteseid og Dalen. I kanalens østre løp starter kanalturen fra Akkerhaugen i Sauherad og går til Lunde.

Rideturer i Kviteseid (25km)

Hvis dere har lyst til å ta en ridetur til skogs, kan dere bestille tur med Straand Hestesenter. Det holder åpent hver dag fra kl 10.00–17.00. Hestene har matpause mellom kl 13.00–15.00.

Tur med «M/S Fram» (25.1km)

Hva med å legge dagen til en tur med veteranbåten «M/S Fram» fra Vrådal? Båten går på innsjøene Nisser og Vråvatn og har innlagt sluseturer. Merk dere at veteranbåten er på vann fra mai til oktober, så da er det bare å bestille tur.

Vrådal (25.9km)

Vrådal er bare ei lita bygd i Telemark fylke med intet mer enn rett i overkant av 500 innbyggere. I over hundre år har imidlertid tilreisende søkt hit til den vakre naturen for å oppleve fotturer, sykling, badestrender og båtliv, høstsanking av sopp og bær, langrenn og alpint. I Vrådal kan dere gå både i skogen og på fjellet. Topper på hele 1000 meter ligger rundt bygda og innbyr til flotte turer. Det finnes mange merkede løyper her, men stedet har enda mer å by på hvis dere er villige til å finne frem kartboka.

Det finnes mange aktivitetstilbud for hele familien i Vrådal. Hva med en tur med gondolbanen, på kanotur eller en sykkeltur i terrengsykkelparken? Dere kan bade og padle i innsjøen Nisser, eller hente frem golfkøllene og stikke på golfbanen, kun fem til ti kilometer unna sentrum.

Vrådal Panorama Skisenter (30.1km)

Telemark er kanskje Norges mest tilgjengelige skiregion for det store flertallet i og med at det ligger så sentralt plassert. Fylket ligger under tre timers kjøring fra både Oslo og Bergen, i tillegg er det Danmarks nærmeste skiområde. Vrådal Panorama Skisenter er et av Telemarks største skisentre og har fem skiheiser og femten bakker. Det er heldigvis ikke et problem at det blir kø til heisen, det sørger stolheisen med åtte seter for.

Organiserte trugeturer (29.1km)

Hvis dere ikke er født med ski på beina, men likevel drømmer om å ferdes i vinterlandskap, burde dere bli med på trugetur. Quality Straand Hotel har utleie av truger og organiserer trugeturer i Kviteseid-området.

Trugene har stor bæreflate som spennes på føttene og festes med remmer og gummistrikker. Dette fottøyet er trolig forgjenger til ski og ble utviklet for flere tusen år siden da folk i nord fant en løsning på å ferdes over dyp snø.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Thon Hotel Hallingdal

Tett på flott naturlandskap i Ål

Hallingdal

Aktiv ferie i Hallingdal

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og WiFi

475,-
Kun
1.469,-

Vis kort

Hallingdal - midt mellom Gol og Geilo

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i ekstra seng 195.6kr per natt
 • Barn 12~99.99 år i ekstra seng 450kr per natt

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Slapp av på Norefjell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

876,-
Kun
1.819,-

Vis kort

Bestselger i Norge

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra seng 360kr per natt
 • Barn 17~99.99 år i ekstra seng 360kr per natt