Miniferie på Norefjell Ski & Spa

Norsk | NOK

Norefjell Ski & Spa

Kåret til Norges beste spa-hotell 4 år på rad!

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Kåret til Norges beste spa-hotell 4 år på rad!
 • Kun 1,5 timer fra Oslo
 • Nyt et førsteklasses velværeopphold
1.183,-
3~4 dager fra
1.919,-

Wellness midt i naturen

Slapp av på Norefjell

3 dager
Fra 1.919,- / spar opp til 704,-
SPAR
4 dager
Fra 2.519,- / spar opp til 1.183,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Norefjell Ski & Spa har i 4 år blitt kåret til Norges ledende spa-hotell og her tilbys det rekreasjon og skjønne spa-opplevelser i vakre omgivelser 815 m.o.h. Hotellet ligger fint til i de norske fjellene og her tilbys det også friluftsaktiviteter både om sommeren og vinteren. Spahotellet ligger kun halvannen times kjøretur fra Oslo og Gardermoen.

Hotellet tilbyr

Hotellets visuelle identitet bygger på detaljer fra Norefjells natur og dyreliv, og disse motivene går igjen i hele hotellets innredning. Hotellet fikk utmerkelsen «Norway’s leading Spa & Resort» i 2015, 2016, 2017 og 2018 av World Travel Awards og har også fått «Country winner: Luxury Resort Spa – World Luxury Spa Awards» i 2017. I 2019 og 2020 har de igjen vunnet «Norway’s leading Resort» og «Norway’s Best Resort Spa».

Fra Restaurant 815, som er åpen fra onsdag til lørdag, har dere hotellets beste utsikt. Kjøkkenet fokuserer på bruk av sunne og friske råvarer for å skape en matopplevelse som både gir dere en kulinarisk opplevelse og ny energi til neste dag. I Restaurant 815 serveres det hver morgen en god og sunn frokost med et stort utvalg av økologiske produkter. Her finner dere varm mat, brød, pålegg og ost, frisk frukt og grønnsaker. Her kan dere også avslutte dagen med en middag omgitt av store vinduer og massevis av naturlig lys, som skaper gode rammer for et lekkert måltid.

Sommeren 2021 åpnet hotellet sin nye restaurant: Matbaren. Matbaren er åpent 7 dager i uka. Her tilbys det en enklere og familievennlig meny. Det serveres forrett, hovedrett og dessert. Her finner dere mange gode og populære pizzaer på menyen. 

Lobbybaren er det perfekte møtestedet før middagen eller når dere ønsker å nyte ettermiddagssolen på terrassen utenfor med en kaffe eller en iskald øl.

I vintersesongen er det afterski i helgene i hotellets bar, Bar52. Hotellet har også en pizzeria nede i Bar52 med inngang fra gårdsplassen. Her kan dere nyte klassisk italiensk pizza og andre gode retter. Her får dere også lov til å gå inn med skistøvler på. Hvis dere ønsker å ta maten med dere til rommet kan dere be om take away.

Det er gratis trådløst internett på hotellet.

Bøseter Bad & Trening

Bøseter Bad & Trening ligger i hotellets tredje etasje og består av et bassengområde samt et treningslokale. I treningslokalet finner dere utstyr til både styrke- og kondisjonstrening. Det finnes også en klatrevegg i treningslokalet, som er på hele 16 meter og har forskjellige vanskelighetsgrader.

Spa inngang koster ekstra

Norefjell Ski & Spa er kjent for sin anerkjente Spa avdeling, som ikke er inkludert i pakken og kan kjøpes direkte i resepsjonen på hotellet.

Spa-avdelingen har en rekke spa-fasiliteter som fotbad, forskjellige bad og boblebad. Her finner dere også en utendørs spa med varmt boblebad, hvor dere kan nyte et godt glass med utsikt utover fjellene.

Spa-avdelingen har et bredt utvalg av behandlinger, som kan tilpasses deres behov. Prøv behandlinger med norske oljer, synk ned i et varmt bad med fjellplanter eller la dere svøpe i einebær, gran eller furu. Dere kan også bli massert med sten eller svøpes i nordisk torv.

Rommene

Hotellet har 244 rom. De fleste av dem er hyggelige dobbeltrom (ofte med to enkeltsenger), med skrivebord og lenestol. Badene er lekkert innredet med dusj og håndvask av naturstein. Strykejern og strykebrett finner dere også på de fleste rom. Mange rom har utsikt over fjellene.

Du kan oppgradere til en suite med plass til fire personer. Suitene er innredet med et familiekjøkken, bad og to separate soverom. Det ene rommet inneholder enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger og et frittstående badekar, den andre rommet har køyeseng som er beregnet for barn.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Koselige standard enkeltrom med dobbeltseng eller enkeltsenger, skrivebord og bad med dusj. Badene er lekkert innredet med servant av naturstein. Enkelte av rommene har utsikt mot fjellene.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 2
Koselige standard dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord og bad med dusj. Badene er lekkert innredet med servant av naturstein. Enkelte av rommene har utsikt mot fjellene. Det er ikke plass til ekstraseng i dobbeltrom.
» Se flere romspesifikke bilder

Suite

1 / 4
Sjarmerende suite inne på hotellet med et soverom, kjøkken, og stue. Soverommet består av dobbeltseng og et frittstående badekar. Stuen har åpen kjøkkenløsning. Suiten kan også bookes som connecting til et ekstra dobbeltrom.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Norefjell skisenter (3.8km)

Norefjell Skisenter holder åpent hver dag.

Åpningstider: 09:30 - 16:20.

Kveldskjøring: Olaheisen (K): Onsdag og Fredag 17:30 - 20:00.

Nedre Bøseterheis (L) (med terrengpark): Torsdag og Fredag 17:30 - 20:00.

Norefjell Skisenter har 14 heiser, 28 nedfarter og nord Europas største fallhøyde. Dette fantastiske anlegget har bakker som passer for alle. Senteret har to terrengparker og god offpiste.

Norefjell golfbane (9.8km)

Banen ligger vakkert til ved Noresund mellom Norefjell og Krøderfjorden. Banen er åpen for alle og karakteriseres av uformell atmosfære, frisk fjelluft og stillhet. Norefjell Golfklubb er et fullverdig anlegg med 18 hulls skogsbane, øvingsfelt med driving range og putting green, og klubbhus. Banen er ideell for korte ferier eller weekendbesøk og har dagsgreenfee. Betaler du for 18 hull kan du spille så mye du vil den dagen

Bjørneparken (52.3km)

I Bjørneparken på Flå kan dere bli bedre kjent med de store norske rovdyrene; bjørn, ulv, gaupe og jerv. Her finnes også gårdsdyr som dere kan klappe, flotte lekeplasser og en rekke spennende aktiviteter. Om sommeren har parken sitt eget teater med forskjellige forestillinger.

I Krokodilleland kan dere se krokodiller, skilpadder og slanger på nært hold. Tør dere holde en slange? I Krokodilleland får dere sjansen til å finne ut av det.

Det anbefales å legge turen innom parken om dere kommer kjørende via Hallingdal. Ellers tar det ca 1,5 time å kjøre fra Dagali til Flå. Parken holder åpent vår, sommer og høst.

Veien Kulturminnepark (55.9km)

Dra tilbake til fortiden; Ringerrike har vært et samlingspunkt for folk helt siden rundt 900 år f.Kr.

Like nord for Hønefoss i Ringerike ligger et av de største gravfeltene på Østlandet fra eldre jernalder. På museet her kan dere se gjenstander funnet i gravfeltet på Veien.

Når dere har sett dere litt rundt kan dere stikke innom butikken eller slå dere ned i kafeen her. Om sommeren serveres det enkle lunsjretter og kaker.

Riddergården (57.5km)

Riddergården er en stor gammel bondegård fra 1700-tallet og ligger like nedenfor Hønefossen i Hønefoss. Gården kjennetegnes av at den har flere enkeltstående bygninger plassert rundt et naturlig gårdstun og danner et bymessig strøk, en såkalt bygård. Det var familien Ridder fra den øvre middelklassen som bodde her for rundt 200 år siden sammen med sine mange arbeidsfolk. Om sommeren er det guidede turer med omvisning på Riddergården og rundt juletider arrangeres det et julemarked her.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

First Hotel Breiseth

Opphold med frokostbuffé

Innlandet

Natur, kultur og historie

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Kvelds sandwich med et glass brus
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

631,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Kunstner- hotell i Lillehammer

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra seng 240kr per natt

Thon Hotel Hallingdal

Tett på flott naturlandskap i Ål

Hallingdal

Aktiv ferie i Hallingdal

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og WiFi

475,-
Kun
1.469,-

Vis kort

Hallingdal - midt mellom Gol og Geilo

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i ekstra seng 195.6kr per natt
 • Barn 12~99.99 år i ekstra seng 450kr per natt

Spåtind Fjellstue

Opphold med halvpensjon

Innlandet

Idylliske Synnfjellet

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån av kajakk
 • Gratis parkering og WiFi

467,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

Inkludert 2 x 3-retters meny

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 0~6.99 år i ekstra seng 65% rabatt
 • Barn 7~13.99 år i ekstra seng 50% rabatt
 • Barn 14~15.99 år i ekstra seng 35% rabatt