Kjør-selv ferie til vakre Pan Garden AS

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Pan Garden AS

Natur, aktiviteter, kunst og kultur i Åmli

Natur, aktiviteter, kunst og kultur i Åmli
Midt i naturen ved sjøen Vallekilen
Opplev dette koselige hotellet
 • Restaurant
 • Bar
 • Mulighet for sykkelleie
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Koselig hotell ved Vallekilen i Åmli. Dette er det perfekte utgangspunktet for naturopplevelser, aktiviteter, kunst og kultur på Åmli. Pan Garden ligger like utenfor Åmli og ca. 4 mil fra kysten. Med sin nærhet til nydelige Vallekilen, finnes det mange muligheter for aktiviteter for hele familien. I Åmli har man både innsjøer, golfbaner og skiområder i behagelig kjøreavstand fra hotellet.

Hotellet

Hotellet tilbyr gunstig overnatting i hotellrom, leiligheter eller camping og har også plass til campingbiler. Beliggende bare 200 meter fra badestranden i Vallekilen, kan man enkelt sole seg og bade eller fiske etter ørret og abbor. Man kan leie kano og padle nedover Nidelven. I området finns også gode muligheter for vandring og sykkelturer gjennom det flotte naturlandskapet. For dere som kommer hit om vinteren, så finnes det noen meget gode muligheter for isfiske. Man kan både stå på ski og gå langrenn i området.

Hotellet er barnevennlig og har både en lekeplass og lekerom. Frokostbuffeen er inkludert i prisen og restauranten serverer også middagsbuffe om kvelden. Det finnes også en bar på hotellet.

Pan Garden tilbyr gratis parkering for gjestene på hotellet og man kan også leie sykler på hotellet. Gjester har også gratis internett.

Rommene

Hotell Pan Garden har 24 lyse og pent innredede rom med plass fra to til fire personer. Samtlige rom har TV og eget bad med dusj og toalett. Man kan få lånt hårtørrer i resepsjonen. Hotellet er røkfritt og dyr er velkomne på forespørsel. Bortsett fra disse hotellrommene, så finnes det også leiligheter og camping på området.

Merk at

Restauranten serverer middagen (buffé) mellom kl. 18.30 - 19.30
Sjekk inn er mellom 17.00 - 20.00, kommer du på et annet tidspunkt, vennligst kontakt hotellet og avtale ankomsttiden.

Hårføner fås i resepsjonen på forespørsel.

Pris på opphold inkluderer sluttrengjøring. Dette betyr at rommet ikke gjøres rent, sengene ikke res opp og håndklær ikke byttes i løpet av oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot et evt. tillegg.

Mulighet for å leie kano

Vis flere

Verdt å se

 • Åmli aktivitets- og badepark (5.3 km)

  Bare et steinkast fra Åmli sentrum, finner dere aktivitets og badeparken. Parken har et stort tilbud av aktiviteter. Område har fiskeplass, badebrygge ut i vannet, grillhytte med sitteplasser, beachvolleyball, minigolf, tennis, badminton og en skateboardpark. Parken har parkering og toaletter finns på omradet.

  Åmli aktivitets- og badepark
  Åmli aktivitets- og badepark er et opplagt sted å dra når familien skal ha det moro.
 • Vandring langs Trogfjellstigen (5.2 km)

  Trogfjellstigen er en sti med kulturhistoriske trekk. Med utgangspunkt i Åmil og Elvarheim museum, så går man opp på fjellet over en kjent steinbro som er en av de lengste av sitt slag i Nord Europa. Stien er ikke avansert og passer også for barnefamilier. Turen tar ca. 2 timer, er 1,6 km lang og det høyeste punktet er på 430 meter. Oppe på Trogfjellet finnes det sittebenker hvor man kan sitte og nyte den fantastiske utsikten. Parking finnes ved Elvarheim museum.

  Vandring langs Trogfjellstigen
  Trogfjellstigen
 • Heldagsvandring ved Trongedalsnuten (26.9 km)

  For dere som er interesserte i en utfordrende heldagsvandring, så kan Trongedalsnuten, som er områdets høyeste fjell anbefales. Turen tar dere 929 meter opp og terrenget kan være utfordrende. Den ta ca. 6 timer den ene veien og ca. 9 timer den andre veien. Turen starter i Gjøvdal. Brosyrer og annen nødvendig Information finnes ved det lokale turistkontoret.

  Heldagsvandring ved Trongedalsnuten
 • Arendal & Omegn Golfklubb (32.7 km)

  Bestill en golfferie i Norge hos Risskov Bilferie og spill i Arendals Golfklubb, som ligger ca. 3 mil fra Pan Garden. Golfklubben ble bygd i 1994 og har i dag over 1000 medlemmer. Hovedbanen har 18 hull og det finnes også en mindre bane med 9 hull. Klubben har også en restaurant og en golfbutikk. Dere kan bestille hotell hos Risskov Bilferie - og så dra til Arendal Golfklubb - det opplagte stedet for en golfferie, en kjør-selv ferie eller bare et weekendopphold med golf på menyen!

  Arendal & Omegn Golfklubb
  Start golfferien hos Risskov Bilferie og besøk Arendal Golfklubb.
 • Langrenn i Hillestadheia (31.2 km)

  Hillestadheia i Tovdal har fire langrennsløper som med vanskelighetsgrader som passer for både nybegynnere og erfarne. Strekningene varierer fra 2, 6 til 10 km. Om sommeren kan man gå på tur i Hillestadheia. Man kan velge å gå en av de kortere stiene som tar mellom en og fire timer eller en av de lengre, som tar mellom 5 og 11 timer. Parkering finns i området.

  Langrenn i Hillestadheia
 • Gautefall Skisenter (49.8 km)

  For de som vil stå på ski, så anbefales en tur til Gautefall Skisenter. I Gautefall finns det seks heiser og 15 nedfarter, hvor 5 er grønne, 3 er blå, 3 er røde og 4 er svarte. Høydeforskjellen er på 700 meter. Vintersesongen er fra midten av desember til april. Her finner man også en langrennsløpe som er 55 km lang.

  Gautefall Skisenter
  Gautefall Skisenter
 • Klattring i Trogfjell (5.3 km)

  Prøv dere på klatring i Via Ferrataen i Trogfjell. Dette er en sikret tursti hvor dere går med sikring for ikke å falle ned. Her kan dere klatre opp 200 meter og få en fantastisk utsikt over Åmli. Turen krever at dere har med dere ordentlig utstyr og for uvante klatrere, så anbefales det å ha med en guide. Man kan leie utstyr og guid på forespørsel. Mer informasjon finns på Vist Wildernes.

  Klattring i Trogfjell
  Klattring i Trogfjell
 • Fiske i Vegårshei (34.4 km)

  Vegårshei har et varierende tilbud av fiskeplasser. Fiskekort trengs, men det kan man kjøpe på flere steder i området. Fiskekort kan for eksempel kjøpes på Esso stasjonen i Vegårshei eller i Vegårshei Hunting & Fishing. Fiskeområdet omfatter øvre Storelva fra Høl til Presteveien, Solberg Water, Kallberg Water, Ekksjø, Kalsvann, Kordsdalskjennene og vannet rundt Slettå. En av stedene er Vega, områdets største sjø og et av Norges største fiskeområder. Her er det vanlig å fange ørret.

  Fiske i Vegårshei
  Fisking i Vegårdshei
Vis flere

Kart

Pan Garden
Tveit 38 4865 Åmli