Kjør-selv ferie til vakre Pan Garden AS

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Pan Garden AS

Natur, aktiviteter, kunst og kultur i Åmli

Natur, aktiviteter, kunst og kultur i Åmli
Midt i naturen ved sjøen Vallekilen
Opplev dette koselige hotellet
  • Restaurant
  • Bar
  • Mulighet for sykkelleie
  • Hund
  • Gratis parkering

Om hotellet

Koselig hotell ved Vallekilen i Åmli. Dette er det perfekte utgangspunktet for naturopplevelser, aktiviteter, kunst og kultur på Åmli. Pan Garden ligger like utenfor Åmli og ca. 4 mil fra kysten. Med sin nærhet til nydelige Vallekilen, finnes det mange muligheter for aktiviteter for hele familien. I Åmli har man både innsjøer, golfbaner og skiområder i behagelig kjøreavstand fra hotellet.

Hotellet

Hotellet tilbyr gunstig overnatting i hotellrom, leiligheter eller camping og har også plass til campingbiler. Beliggende bare 200 meter fra badestranden i Vallekilen, kan man enkelt sole seg og bade eller fiske etter ørret og abbor. Man kan leie kano og padle nedover Nidelven. I området finns også gode muligheter for vandring og sykkelturer gjennom det flotte naturlandskapet. For dere som kommer hit om vinteren, så finnes det noen meget gode muligheter for isfiske. Man kan både stå på ski og gå langrenn i området.

Hotellet er barnevennlig og har både en lekeplass og lekerom. Frokostbuffeen er inkludert i prisen og restauranten serverer også middagsbuffe om kvelden. Det finnes også en bar på hotellet.

Pan Garden tilbyr gratis parkering for gjestene på hotellet og man kan også leie sykler på hotellet. Gjester har også gratis internett.

Rommene

Hotell Pan Garden har 24 lyse og pent innredede rom med plass fra to til fire personer. Samtlige rom har TV og eget bad med dusj og toalett. Man kan få lånt hårtørrer i resepsjonen. Hotellet er røkfritt og dyr er velkomne på forespørsel. Bortsett fra disse hotellrommene, så finnes det også leiligheter og camping på området.

Merk at

Restauranten serverer middagen (buffé) mellom kl. 18.30 - 19.30
Sjekk inn er mellom 17.00 - 20.00, kommer du på et annet tidspunkt, vennligst kontakt hotellet og avtale ankomsttiden.

Hårføner fås i resepsjonen på forespørsel.

Pris på opphold inkluderer sluttrengjøring. Dette betyr at rommet ikke gjøres rent, sengene ikke res opp og håndklær ikke byttes i løpet av oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot et evt. tillegg.

Mulighet for å leie kano

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Pan Garden
Tveit 38 4865 Åmli