Bilferie til Gøteborg på Quality Hotel 11

Norsk | NOK

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen

Smarte, moderne omgivelser ved havna med utsikt over vannet i Göteborg

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Fine turstier langs havna
 • Raus og smakfull frokostbuffé inkludert i oppholdet
 • Utendørs badestamp på terrassen med utsikt over byen
345,-
3~4 dager fra
1.029,-

Miniferie nært sentrum

4-stjerners opphold

3 dager
Fra 1.029,- / spar opp til 253,-
SPAR
4 dager
Fra 1.489,- / spar opp til 346,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x kveldens rett
 • Gratis internett
 • Gratis tilgang til trening og avslapping
Risskov Pakken

Quality Hotel 11 ligger helt nede ved elva Göta i den gamle havna i Eriksberg, tidligere et verftsområde nå et moderne nabolag i Göteborg. Utenfor hotellet går det fine turstier langs kaia, og flere restauranter har åpnet i nærheten. I gangavstand fra hotellet venter den pulserende byen med brede avenyer og smarte barer. Og rett utenfor hotellet stopper den lokale fergebåten «Älvsnabben» før den kjører videre opp og ned elva, og inn til sentrum. Quality Hotel 11 er en behagelig oase for en weekendtur for to sentralt i Gøteborg, eller på tur med hele familien til fornøyelsesparken Liseberg.

Hotellet tilbyr

Quality Hotel 11 er et moderne hotell innredet i skandinavisk design med en rolig beliggenhet nede ved den gamle båthavna i Eriksberg, Gøteborg. Det er gode offentlige transportforbindelser til og fra hotellet enten med buss eller med den lokale fergebåten «Älvsnabben» som stopper utenfor hotellet og kjører videre inn til byen.

Start dagen med en raus frokostbuffé med mange økologiske produkter. Hotellet tilbyr også gluten og laktosefrie alternativer. Frokost serveres på hverdager fra klokken 06:30 til 09:30 og helger fra klokken 07.30 til 11.00.

I hotellets populære restaurant, Kitchens & Bar 67, går vinduene fra gulv til tak med utsikt over glitrende kveldslys over hele havna. Merk at det anbefales å forhåndsbestille bord på Kitchens & Bar 67.

I lobbyen er det servering av lettere måltider, snacks og drinker på døgnåpne Lounge 24.

I hotellets toppetasje ligger et lite spa med badstue inne og badestamp, med plass til åtte personer, ute på terrassen og fantastisk utsikt over byen utenfor. Velværeavdelingen tilbyr også massasje mot et gebyr og har gratis utlån av treningsutstyr for hotellets gjester. Dette anlegget holder åpent hver dag fra klokken 6.00 til klokken 12.00 og fra klokken 15.00 til klokken 22.00.

Merk at Quality Hotel 11 er et kontantfritt hotell, og at kort kan benyttes i alle hotellets avdelinger.

Rommene

Hotellet har 259 rom innredet i minimalistisk skandinavisk design med tregulv. Alle rommene har egen dusj og toalett, skrivebord, hårføner og tv.

Hotellets dobbeltrom («standard») har enten dobbeltseng eller to separate enkeltsenger.

Kjæledyr er velkomne på hotellet mot et gebyr, men vennligst gi beskjed i forkant

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

170 km fra
Strømstad, Sverige
180 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Østindiafareren «Götheborg» (0.4km)

Dette skipet er verdens største seilbåt bygget i tre. Det er en kopi av østindiafareren ved samme navn, som sank i 1745 utenfor innløpet til Göteborg på vei tilbake fra Kina. Skipet tilhørte Det svenske østindiakompaniet på den tiden da Sverige drev utstrakt handel i Sørøst-Asia. Kopien har seilt hele veien til Kina, og reist på flere ekspedisjoner i Europa. Kjenn på det historiske suset under en guidet omvisning på skipet.

Göteborg (6.8km)

Göteborg er Sveriges nest største by, og tilbyr supre shoppingmuligheter, koselige kafeer, flotte museer, restauranter i verdensklasse, en nydelig botanisk hage, morsomme familieattraksjoner, og ikke minst en skjærgård dere sjeldent har sett make til.

Volvo Museum (6.4km)

Visste dere at Volvo var Sveriges største eksportvare på 1970-tallet? Nest etter ABBA. Mamma mia! Her burde dere stikke innom hvis dere har interesse for kjøretøy på fire hjul, men det er verdt å nevne at et besøk på Volvo Museum i Göteborg er minst like aktuelt hvis historien om svensk samfunnsutvikling fenger. En verden av Volvos historie er nemlig like mye en historie om svenskene fra starten i 1927 og frem til i dag. I gavebutikken kan dere sågar kjøpe med dere hjem en bit av Volvo; lekebiler (gavetips til poden), bøker og reklameklassikere, for å nevne noe. Det er selvsagt gratis parkering utenfor museet.

Saltholmen (7.4km)

Det perfekte utgangspunktet for å oppleve Göteborgs vakre skjærgård må sies å være Saltholmen. Det går mange båter fra byens fergeterminal ut til denne holmen. Båtene kjører også mot perlene: Styrsjö, Vrången og Brännö. Samtlige skjærgårdsholmer er bilfrie; det er deilige steder å nyte skjærgårdens vakre landskap. I sommermånedene burde dere også se om dere kan unne dere en liten dukkert i havet, gjerne fra Aspholmen som er badeplassen på Saltholmen. Dere kan kjøpe billetter til ferjene på terminalen.

Fisemarkedet Feskekörka (8.1km)

Feskekörka ble innviet den 1. november 1874 og er designet av Göteborgs daværende byarkitekt, Victor von Gegerfelt. Bygningen er kjent for sin karakteristiske spisse takkonstruksjon, som da den ble bygget ble sett på som et meget futuristisk byggeprojekt. I 1910 ble fiskeauksjonen flyttet fra Feskekörka til den nye fiskerihavnen. Siden har Feskekörka utviklet seg til å bli et av Sveriges ledende steder for salg av fersk fisk og skalldyr, og er i dag et av Göteborgs mest kjente varemerker og berømte attraksjoner.

Göteborgs skjærgård (8.1km)

I den vakre skjærgården i Göteborg kan dere oppleve pittoreske smug, bløte strender og naturreservater med fine turstier. For ikke å glemme salt sjø og havbris. Øygruppen består av rundt tyve holmer med tusenvis av steder å utforske. De nordlige holmene: Björkö, Hönö og Öckerö er tilgjengelige via bilfergen som går fra Hjuvik. Dere kan hoppe på skjærgårdsbåten fra Saltholmen hvis dere vil ut til til de sørlige holmene: Styrsö, Brännö, Donsö og Vrångö. Ferger og busser er en del av det offentlige transporttilbudet, så det er praktisk å besøke havnene, buktene og holmene i Gøteborgs skjærgård.

Paddan-båtene (7.2km)

På en fin dag er det ellers hyggelig å dra på utflukt med de såkalte Paddan-båtene og oppleve Göteborg fra sjøsiden. Disse båtene har flere av-og-påstigninger og frakter dere rundt kanalen og inn til havna. Båtene tar passasjerer i sommerhalvåret. I tillegg kan dere bestille turer for desember måned. Det er kanskje særlig vakkert og spesielt å oppleve Göteborg fra sjøen i de stemningsfulle juletidene.

Botaniske hage i Gøteborg (Trädgården) (7.4km)

Botanisk hage i Gøteborg er et paradis for alle med tilløp til grønne fingre. Hagen åpnet allerede i 1923, og er en av Europas største i sitt slag. Her kan dere vandre rundt i 175 hektar med planter, både utendørs og i drivhus.

Ta en titt på hagens samling av tropiske orkideer, kjøttetende planter og den sjeldne Sophora toromiro, som ikke lenger finnes i sitt naturlige miljø. Spaser i steinhagen «Klippträdgården», og kjenn på de herlige duftene i urtehagen.

Mer enn en halv million mennesker kommer til denne vakre parken hvert år, og det er et av Sveriges mest populære turistmål.

Saltholmen (8.7km)

Saltholmen er et perfekt utgangspunkt for å oppleve Gøteborgs vakre skjærgård. Fra ferjeterminalen går utallige skjærgårdsferjer mot koselige øyer som Styrsjö, Vrången og Brännö. Alle skjærgårdsøyene er bilfrie og er perfekte utfluktsmål for å nyte skjærgårdens vakre natur. I sommermånedene kan man til og med ta seg en dukkert ved Aspholmen, som er Saltholmens badeplass. Det er enkelt å ta komme seg hit med sporvognslinje 11. Som billett til skjærgårdsbåtene kan dere benytte vesttrafikk-kortet, men det går også fint å kjøpe billetter i ferjeterminalen.

Liseberg fornøyelsespark (8.8km)

Når svenskene tenker på Göteborg, så tenker de selvsagt også på fornøyelsesparken Liseberg. Det gjør nok vi i Norge også. Dette er nemlig Nordens største fornøyelsespark, og her venter mange opplevelser for hele familien. Om våren, kan dere for eksempel oppleve Vest-Sveriges største hagemesse, «Lisebergs Trädgårdsdagar». Under hele sommeren kjører alle karusellene og berg- og dalbanene, de kjente Liseberg-kaninene er på plass og, selvsagt, finnes det mange arrangementer til stor underholdning for liten og stor. Dere kan spise på en av parkens mange restauranter eller kafeer og utforske spillboder, små, rare butikker og Lisebergs mange hageområder.

Operaen i Göteborg (6.3km)

Den moderne operaen i Göteborg, som ligger på Lilla Bommen i havnen, ble innviet i 1994. Operaer, musikaler og balletter oppføres her. Arkitekten bak det moderne bygget er Jan Izikowitz, og bygningen er inspirert av operaverdenen, men bærer også preg av det maritime.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Clarion Collection Hotel Odin

Bo midt i Gøteborg

Gøteborg

Standardrom i Gøteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x kveldsmat
 • 2 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Gratis internett
 • 1 x Shoppinghefte

257,-
Kun
1.259,-

Vis kort

Besøk Gøteborg på Sveriges vestkyst

Les mer

Center Hotel

Bo sentralt i livlige Gøteborg

Gøteborg

I hjertet av Gøteborg

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kaffe og kake
 • I sentrum
 • Vafler til selvbetjening

274,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Dra på shopping og Liseberg

Les mer

Hotel Allén

Sentral beliggenhet

Gøteborg

Opplev Gøteborg

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kaffe og kake
 • I sentrum
 • Vafler til selvbetjening

274,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Shopping i Gøteborg

Les mer

Vasa Hotel

Opphold med frokostbuffé

Gøteborg

Bo sentralt i Gøteborg

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kaffe og kake
 • I sentrum
 • Vafler til selvbetjening

274,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Storbyferie i Gøteborg

Les mer

First Hotel G

Lettere kveldsmat med et glass vin/øl

Vestre Götaland

Sentral beliggenhet

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lettere kveldsmat med et glass vin eller øl
 • Gratis bruk av fitnessavdelingen
 • Gratis internett

876,-
Kun
1.079,-

Vis kort

Sentral plasering i sentralstasjonen

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.