Kjør-selv ferie til Quality Hotel Sarpsborg

Norsk | NOK

Quality Hotel Sarpsborg

Sør for Oslo ligger Quality hotell & Resort Sarpsborg

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Aktiviteter for både store og små
 • Ligger i Sarpsborg
 • Kun 15 minutter fra Moss Lufthavn Rygge
1.261,-
2~5 dager fra
619,-

Sport og velvære

Aktiv ferie i Norge

2 dager
Fra 619,- / spar opp til 326,-
SPAR
3 dager
Fra 1.219,- / spar opp til 671,-
SPAR
4 dager
Fra 1.919,- / spar opp til 916,-
SPAR
5 dager
Fra 2.519,- / spar opp til 1.261,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

2 dager inkl.

 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • kaffe etter middagen
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Dette hotellet ligger i Sarpsborg by, bare 50 minutter i bil fra Oslo, rundt 20 km fra grensen til Sverige og kun 15 minutter fra Moss Lufthavn Rygge. Tar dere turen hit, kan dere stoppe ved Sarpsfossen og se for dere selv, et viktig sted i norsk nedskrevet historie. Historien om Sarpsborg startet for rundt 1000 år siden, da den norske kongen Olav den Hellige slo seg ned på oversiden av Sarpsfossen i 1016. Hvis dere har barn eller barnebarn i baksetet, legger dere nok uansett turen til Quality Hotel Sarpsborg for her finnes regionens beste badeland på huset. I nærheten finner dere også den sjarmerende gamlebyen i Fredrikstad, herregården Hafslund hovedgård, hele tre golfbaner samt et vell av natur- og friluftstilbud tilrettelagt for herlige turer ute i frisk luft.

Hotellet tilbyr

Quality Hotel & Resort i Sarpsborg satser stort på at både voksne og barn opplever flotte, aktive feriedager i Østfold . Dette er et av Nordens største aktivitetshoteller, særlig tilrettelagt for barn. Her finnes Superland, et aktivitetssenter hvor barna har det strålende selv om været ikke er så bra og det frister best å holde seg innendørs. Det finnes en klatrevegg, minigolf, ballbinge og lekelabyrint. Ikke nok med det, Quality Hotel Sarpsborg er minst like trivelig uten barn. De voksne kan også leke seg i Badeland, som er et vanneldorado på hele 2000 kvadratmeter, i svømmebasseng med strømkanal, sklier og installasjoner. Frister det å koble av, venter et herlig boblebad, eller en massasje på hotellets spa- og velværeavdeling. Det finnes også et treningssenter på hotellet.

Alle måltidene serveres i hotellets restaurant Østfoldstuene, og det er egen meny for barna både til frokost og til middag. Hotellet har gratis, trådløst internett og gratis parkering.

Rommene

Hotellet har 260 rom. Alle rommene er enkelt og moderne innredet. Ekstra senger eller barnesenger settes inn etter avtale med betjeningen i resepsjonen. Alle rom har tv, et skrivebord med stol og eget bad med hårføner. Frokost er inkludert i prisen.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 3
Enkeltrommene er 12m2 og er utstyrt med en flatskjerm-TV, skrivebord, gratis WiFi og eget bad med badekar eller dusj.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 2
Dobbeltrommene er 12-20m2 og er utstyrt med en flatskjerm-TV, skrivebord, gratis WiFi og eget bad med badekar eller dusj. Mulighet for ekstra personer i sovesofa/køyeseng.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Sydkoster og Kosterhavets nasjonalpark (60.2km)

Ute etter en fantastisk naturopplevelse? Da bør dere besøke Kosterhavet maritime nasjonalpark som er Sveriges første maritime nasjonalpark. Kosterhavet Marine Nasjonalpark ligger i havet rett utenfor Strömstad. Her lever over 12 000 arter i havet og på land, side om side, i et av Sveriges mest artsrike områder. For å komme hit, kan dere ta en lokalferge.

Sparta Amfi (4.1km)

Norges første ishall ble bygget i Sarpsborg og de lokale ishockeykreftene heier frem det lokale laget, Sparta Warriors, slik bare ekte lokalpatrioter gjør. Det er nesten ingen andre lag i eliteserien som har like mange supportere på hjemmebane. Det er kanskje derfor at kommunen ønsker dere «Velkommen til Hockeytown» når dere kjører på de store innfartsårene inn til Sarpsborg. Sjekk kalenderen og se om dere kan få med dere en ishockeykamp, da vel!

Borgarsyssel museum (4.7km)

Borgarsyssel museum formidler Østfolds historie fra middelalderen, til arbeiderboligene på industrikonsernene Borregård og Hafslund ble oppført og frem til i dag. Det holder til ved ruinen etter Nikolas-kirken fra omkring 1115 og har ansvaret for et friluftsmuseum, mange antikvariske bygninger og gjenstander. Dere kan, for eksempel, besøke Hafslund hovedgård i Sarpsborg. Den er i dag et fredet kulturminne og er en av de mest staselige, bevarte herregårdene i Norges historie. En lang rekke kongelige høyheter har besøkt gården opp gjennom hundreårene. Hovedbygningen er fra 1762, den ble bygd etter at den tidligere barokkbygningen brant ned i 1758. Hafslund hovedgård er en av et fåtalls herregårder i Østfold som også er tilgjengelig for publikum.

I sommerhalvåret kan dere melde dere på guidet omvisning. Når hovedhuset på herregården er stengt, kan dere rusle rundt i den flotte parken som hører til.

Byfergene i Fredrikstad (15.3km)

Byfergene i Fredrikstad reiser mellom Isegran, Gamlebyen, Gressvik, og har stopp ved to kaier i sentrum. Dette er korte turer på rundt et minutt, en fin måte å bli kjent med byen på. Det koster ingenting å dra på tur med Byfergene. Det er heller ikke noe problem å ta med sykkelen. Den reiser gratis den også.

Kjerringåsen Alpinsenter (14.1km)

Planlegger dere turer ut på ski? Enten det er slalåm, snøbrett, telemark, twintip, langrenn eller akebrett, hva med å reise til Østfolds største alpinanlegg og kunstsnøanlegg for langrenn? Alpinanlegget har 53 nedfarter med en høydeforskjell på 123 meter. Lengste nedfart er 650 meter. Dere kan besøke varmestuen mellom slagene. Den troner på toppen av anlegget med flott utsikt over hele stedet. I varmestuens serveres blant annet de populære vaflene, i tillegg til andre forfriskninger.

Restaurant Slippen (17.2km)

Drømmer dere om en helaften på en flott, norsk restaurant og befinner dere i Østfold. Ja, da bør dere vurdere å legge kvelden til Restaurant Slippen i Fredrikstad. Innehaverne møttes for første gang på Tørrfiskkurs i 2010 og serverer hjemmelagde retter i sesong. Her bør dere eventuelt vurdere å reservere et bord, for det er mange travle dager og kvelder på denne restauranten.Menyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreative krumspring.

Gamlebyen i Fredrikstad (16.2km)

Den historiske gamlebyen i Fredrikstad er en av regionens høyst elskede attraksjoner. Den velbevarte, men høyst levende bydelen ble grunnlagt allerede i 1567 av Kong Frederik II. Her finnes et frimarked, flere gallerier og mange uavhengige butikker. Har dere barn eller barnebarn med på turen, kan dere stikke innom Gamlebyen Modelljernbanesenter eller mate geitene som har har fått sitt eget hus, rett ved lekeparken. Gamlebyen i Fredrikstad er et trivelig sted å tilbringe dagen, etterfulgt av en liten lunsj eller en større middag på et av byens mange serveringssteder.

Hankø (30.2km)

Hankø er en øy på østsiden av Ytre Oslofjord. Her ligger kongefamiliens feriested og seilere har valfartet hit i generasjoner. Det er mange fine badeplasser her, så pakk gjerne bikinien eller badeshortsen. Hvis dere ikke har tilgang til egen båt, da er det greit å vite at det på dagtid går ei ferge frem og tilbake mellom fastlandet og Hankø.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Grand Hotel Åsgårdstrand

Opphold med frokostbuffé

Oslofjorden

Ved Oslofjorden

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett
 • Beliggenhet ved havnen

381,-
Kun
1.119,-

Vis kort

Luksusferie én time fra Oslo!

Les mer

Strömstad Spa

Bo like ved havet

Vestkysten

Spa-luksus i Strømstad

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x kveldens rett
 • 1 x 1 glass vin eller øl
 • Gratis internett

611,-
Kun
989,-

Vis kort

Spahotel ved havet

Les mer

Københavnbåten

Julebuffé ombord på Oslobåten

Sørlandet

Julecruise til Oslo

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny a la carte
 • Butikker og barer ombord
 • Utvendig kaihytt

779,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Opplev en båttur med spa og musikk

Les mer

Hotell Årjäng

Siste natt er gratis

Värmland

Opplev Värmland

Wild Offer - 4 dager inkl.
 • 3 overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

1.627,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Opplev Värmlands flotte natur

Les mer

Clarion Collection H. Atlantic

Inkl. lett kveldsbuffé

Vestfold og Telemark

Miniferie i Sandefjord

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lett kveldsbuffé
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis internett

371,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Hjemlig og varm atmosfære i Sandefjord

Les mer