Kjør-selv ferie til Quality Hotel Sarpsborg

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Quality Hotel Sarpsborg

Sør for Oslo ligger Quality hotell & Resort Sarpsborg

Aktiviteter for både store og små
Ligger i Sarpsborg
Kun 15 minutter fra Moss Lufthavn Rygge
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Treningsrom
 • Massasje mot gebyr

Om hotellet

Dette hotellet ligger i Sarpsborg by, bare 50 minutter i bil fra Oslo, rundt 20 km fra grensen til Sverige og kun 15 minutter fra Moss Lufthavn Rygge. Tar dere turen hit, kan dere stoppe ved Sarpsfossen og se for dere selv, et viktig sted i norsk nedskrevet historie. Historien om Sarpsborg startet for rundt 1000 år siden, da den norske kongen Olav den Hellige slo seg ned på oversiden av Sarpsfossen i 1016. Hvis dere har barn eller barnebarn i baksetet, legger dere nok uansett turen til Quality Hotel Sarpsborg for her finnes regionens beste badeland på huset. I nærheten finner dere også den sjarmerende gamlebyen i Fredrikstad, herregården Hafslund hovedgård, hele tre golfbaner samt et vell av natur- og friluftstilbud tilrettelagt for herlige turer ute i frisk luft.

Hotellet tilbyr

Quality Hotel & Resort i Sarpsborg satser stort på at både voksne og barn opplever flotte, aktive feriedager i Østfold . Dette er et av Nordens største aktivitetshoteller, særlig tilrettelagt for barn. Her finnes Superland, et aktivitetssenter hvor barna har det strålende selv om været ikke er så bra og det frister best å holde seg innendørs. Det finnes en klatrevegg, minigolf, ballbinge og lekelabyrint. Ikke nok med det, Quality Hotel Sarpsborg er minst like trivelig uten barn. De voksne kan også leke seg i Badeland, som er et vanneldorado på hele 2000 kvadratmeter, i svømmebasseng med strømkanal, sklier og installasjoner. Frister det å koble av, venter et herlig boblebad, eller en massasje på hotellets spa- og velværeavdeling. Det finnes også et treningssenter på hotellet.

Alle måltidene serveres i hotellets restaurant Østfoldstuene, og det er egen meny for barna både til frokost og til middag. Hotellet har gratis, trådløst internett og gratis parkering.

Rommene

Hotellet har 260 rom. Alle rommene er enkelt og moderne innredet. Ekstra senger eller barnesenger settes inn etter avtale med betjeningen i resepsjonen. Alle rom har tv, et skrivebord med stol og eget bad med hårføner. Frokost er inkludert i prisen.

Merk at

Adgang til badelandet koster 120 kr på hverdager og 140 NOK i helgene.

Det er ikke mulig å betale med kontanter på hotellet. Alle betalinger på hotellet må derfor gjennomføres med kort uansett beløpsstørrelse. Følgende korttyper aksepteres: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club, Vipps og Discover samt Apple Pay og Samsung Pay.

Vis flere

Verdt å se

 • Sydkoster og Kosterhavets nasjonalpark (0.0 km)

  Ute etter en fantastisk naturopplevelse? Da bør dere besøke Kosterhavet maritime nasjonalpark som er Sveriges første maritime nasjonalpark. Kosterhavet Marine Nasjonalpark ligger i havet rett utenfor Strömstad. Her lever over 12 000 arter i havet og på land, side om side, i et av Sveriges mest artsrike områder. For å komme hit, kan dere ta en lokalferge.

  Sydkoster og Kosterhavets nasjonalpark
  Hopp på lokalfergen ut til Kosterhavet maritime nasjonalpark, der 12 000 arter lever side om side til lands og til vanns
 • Sparta Amfi (3.7 km)

  Norges første ishall ble bygget i Sarpsborg og de lokale ishockeykreftene heier frem det lokale laget, Sparta Warriors, slik bare ekte lokalpatrioter gjør. Det er nesten ingen andre lag i eliteserien som har like mange supportere på hjemmebane. Det er kanskje derfor at kommunen ønsker dere «Velkommen til Hockeytown» når dere kjører på de store innfartsårene inn til Sarpsborg. Sjekk kalenderen og se om dere kan få med dere en ishockeykamp, da vel!

  Sparta Amfi
  Gutta fra Sarpsborg spiller mot Iskrigerne (Foto: Jahn Gunnar Moe)
 • Borgarsyssel museum (6.3 km)

  Borgarsyssel museum formidler Østfolds historie fra middelalderen, til arbeiderboligene på industrikonsernene Borregård og Hafslund ble oppført og frem til i dag. Det holder til ved ruinen etter Nikolas-kirken fra omkring 1115 og har ansvaret for et friluftsmuseum, mange antikvariske bygninger og gjenstander. Dere kan, for eksempel, besøke Hafslund hovedgård i Sarpsborg. Den er i dag et fredet kulturminne og er en av de mest staselige, bevarte herregårdene i Norges historie. En lang rekke kongelige høyheter har besøkt gården opp gjennom hundreårene. Hovedbygningen er fra 1762, den ble bygd etter at den tidligere barokkbygningen brant ned i 1758. Hafslund hovedgård er en av et fåtalls herregårder i Østfold som også er tilgjengelig for publikum. I sommerhalvåret kan dere melde dere på guidet omvisning. Når hovedhuset på herregården er stengt, kan dere rusle rundt i den flotte parken som hører til.

  Borgarsyssel museum
  Borgarsyssel museumpark
 • Byfergene i Fredrikstad (13.3 km)

  Byfergene i Fredrikstad reiser mellom Isegran, Gamlebyen, Gressvik, og har stopp ved to kaier i sentrum. Dette er korte turer på rundt et minutt, en fin måte å bli kjent med byen på. Det koster ingenting å dra på tur med Byfergene. Det er heller ikke noe problem å ta med sykkelen. Den reiser gratis den også.

  Byfergene i Fredrikstad
  Ferje over Glomma (Foto: Chris Nyborg)
 • Kjerringåsen Alpinsenter (14.1 km)

  Planlegger dere turer ut på ski? Enten det er slalåm, snøbrett, telemark, twintip, langrenn eller akebrett, hva med å reise til Østfolds største alpinanlegg og kunstsnøanlegg for langrenn? Alpinanlegget har 53 nedfarter med en høydeforskjell på 123 meter. Lengste nedfart er 650 meter. Dere kan besøke varmestuen mellom slagene. Den troner på toppen av anlegget med flott utsikt over hele stedet. I varmestuens serveres blant annet de populære vaflene, i tillegg til andre forfriskninger.

  Kjerringåsen Alpinsenter
  Ut i snøen på langrenn eller i full fart nedover bakken på slalåmski (Foto: Terje Rakke/Nordic life - Visitnorway.com)
 • Restaurant Slippen (14.8 km)

  Drømmer dere om en helaften på en flott, norsk restaurant og befinner dere i Østfold. Ja, da bør dere vurdere å legge kvelden til Restaurant Slippen i Fredrikstad. Innehaverne møttes for første gang på Tørrfiskkurs i 2010 og serverer hjemmelagde retter i sesong. Her bør dere eventuelt vurdere å reservere et bord, for det er mange travle dager og kvelder på denne restauranten.Menyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreative krumspring.

  Restaurant Slippen
  En helaften med havets delikatesser
 • Gamlebyen i Fredrikstad (16.8 km)

  Den historiske gamlebyen i Fredrikstad er en av regionens høyst elskede attraksjoner. Den velbevarte, men høyst levende bydelen ble grunnlagt allerede i 1567 av Kong Frederik II. Her finnes et frimarked, flere gallerier og mange uavhengige butikker. Har dere barn eller barnebarn med på turen, kan dere stikke innom Gamlebyen Modelljernbanesenter eller mate geitene som har har fått sitt eget hus, rett ved lekeparken. Gamlebyen i Fredrikstad er et trivelig sted å tilbringe dagen, etterfulgt av en liten lunsj eller en større middag på et av byens mange serveringssteder.

  Gamlebyen i Fredrikstad
  Den levende Gamlebyen i Fredrikstad har et frimarked, flere gallerier og mange uavhengige butikker og serveringssteder
 • Hankø (28.4 km)

  Hankø er en øy på østsiden av Ytre Oslofjord. Her ligger kongefamiliens feriested og seilere har valfartet hit i generasjoner. Det er mange fine badeplasser her, så pakk gjerne bikinien eller badeshortsen. Hvis dere ikke har tilgang til egen båt, da er det greit å vite at det på dagtid går ei ferge frem og tilbake mellom fastlandet og Hankø.

  Hankø
  Perlen Hankø har i mange år vært et populært fritidssted for Oslofolk når sommervarmen kommer
Vis flere

Kart

Quality Hotel Sarpsborg
Bjørnstadveien 20 1713 Sarpsborg