Dra på en biltur til Rødungstøl Høyfjellshotel med Risskov Billferie

Norsk | NOK

Rødungstøl Høyfjellshotel

Om familieferien går til Norge, er Rødungstøl Høyfjellshotel destinasjonen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Hotellet har en nydelig beliggenhet ved Rødungs sjøen
 • Rødungstøl Høyfjellshotel er et familiedrevet hotell
 • Mange muligheter for utflukter og fotturer i området
2.181,-
3~5 dager fra
899,-

Inkl. halvpensjon

Norsk fjellhotell

3 dager
Fra 899,- / spar opp til 1.081,-
SPAR
4 dager
Fra 1.339,- / spar opp til 1.631,-
SPAR
5 dager
Fra 1.779,- / spar opp til 2.181,-
SPAR
* Pris pr. person i room type double room small

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Rødungstøl Høyfjellshotell har en unik beliggenhet ved Rødungen med en fantastisk utsikt over Hallingskarvet og Reineskarvet, i Bergsjø-området i Ål i Hallingdal, som også kan skilte med et av de vakreste fjellområdene i Norge.

Hotellet tilbyr

Dette fjellhotellet ligger en 30-minutters kjøretur fra Ål skisenter ved Rødungen-sjøen i Hallingdal og ligger ca. 1050 moh. Hotellet har sin egen restaurant, som serverer frokostbuffe, samt hjemmelagde tradisjonelle norske retter til lunsj og middag.

Avslutt en aktiv dag i hotellbaren med en drink og levende musikk spilles seks netter i uken. Etter en lang dag på turstiene eller bakkene kan du slappe av i badstuen eller solariet og har du mer tid, kan du spele bordtennis eller dart. Hotellet har også lekerom for de yngste familiemedlemmene hvor de kan leke.

Fjellområdet rundt hotellet tilbyr fiskeplasser, tur- og sykkelruter, og om sommeren kan du spille minigolf, fiske eller ta en robåt på den vakre innsjøen. Om vinteren er det ikke langt til skiløypene og akebakker. Geilo skisenter ligger bare 60 km fra hotellet. Dermed kan du leie sykler og skiutstyr på hotellet. Hotellet arrangerer også hele og halvdags utflukter til Bjørneparken, Langedrag, Fagerdalen, Lungsdalen eller Nedremyrstølen. Mer informasjon kan du få om de forskjellige destinasjonene i resepsjonen. 

Gratis Wi-Fi er tilgjengelig og dyr et velkommne mot en daglig avgift, men må avtales på forhånd (via reservasjonsskjema).

Rommene

Hotellet har 40 moderne rom, hvert med eget bad med dusj og toalett, telefon, kabel-TV og radio på rommene, samt en sittegruppe hvor man kan slappe av.

Romtyper *

Standard dobbeltrom

1 / 6
Dobbeltrommet er utstyrt med eget bad med dusj og toalett. Rommet har også et sitteområde, TV, telefon og gratis WiFi. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 4
Enkeltrommet er utstyrt med en enkeltseng, sitteområde, TV, telefon og gratis WiFi og eget bad med dusj og toalett.
» Se flere romspesifikke bilder

room type Double room small

1 / 2
Det lille dobbeltrommet er utstyrt med dobbeltseng, sitteområde, gratis WiFi og eget bad med dusj og toalett.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Ål Skisenter (20.2km)

Finn billige hoteller til skiferien hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien til Ål Skisenter, som blant annet regnes for å ha en av Norges beste slalåmløyper. Skisenteret har 13 kilometer med preparerte løyper over en fallhøyde 450 meter. Her finner du også en av Hallingdals beste bakker for nybegynnere og barn, med gratis heis i barneområdet. Finn en billig vinterferie hos Risskov Bilferie og dra på opplevelser ved Ål Skisenter.

Ål i Hallingdal (29.6km)

Sportsfiske - Ål har rundt 50 fiskevann og elver med god bestand av ørret. Ta med fiskeutstyret og gå ut på tur. Det er store opplevelser både for stor og liten, enten dere fisker i skogtjernet, elva eller på fjellet.

Vandreturer i Ål - Ål kommune tilbyr varierte vandreturer i hele kommunen. Det finnes mer enn 50 ulike vandrestier i området. Det lokale turistkontoret eller hotellet kan gi dere mer informasjon.

Ål kulturhus åpnet i 1992, og er et regionalt kulturhus for hele Hallingdal. Huset inneholder to amfisaler for kino, konserter, teater, dans, konferanser og seminar, med mer. Ål kulturhus tilbyr et aktivt kulturprogram hele året.

Hivjufossen (58.9km)

Hivjufossen er en foss på intet mindre enn 250 meter. Det finnes en tre kilometer lang turløype i området. Den passer for hele familien. Turen starter fra Riksvei 50, som ligger rundt 300 meter nedenfor Bakke bro. Halvveis mellom broen og fossen kan dere se ruiner fra et gammelt boligområde.

Dokken Fjellgard (64.6km)

Friluftsmuseet Dokken Fjellgard ligger i Sudndalen i Hol og her kan dere se for dere selv hvordan de lokale gårdene fremsto på 1700- og 1800-tallet i øvre Hallingdal. Friluftsmuseet består av åtte bygninger og er innredet som i gamle dager. Friluftsmuseet inngår som en del av Hol Bygdemuseum.

Hemsedal (73.3km)

Hemsedal forbindes først og fremst med vinteraktiviteter og Hemsedal Skisenter, men det er minst like flott her i «De skandinaviske alper» i sommerhalvåret.

Dere kan for eksempel unne dere en golf-weekend og legge turen til Hemsedal Golfklubb hvor det venter en unik 9-hullsbane i vakker fjellnatur.

Fjellene i Hemsedal er et godt utgangspunkt for både klatring og rappellering.

Fiskestangen bør med hvis dere tar turen til Hemsedal i sommersesongen fra mai måned og ut til august. Her finnes det 18 fjellvann og fire elver hvor dere kan hive ut snøret, både med og uten flue. Et godt tips er å forsøke dere på fiske i elva Hemsila. Dette er en av Norges beste elver med ypperlige forhold for fluefiske og elva byr på utfordrende ørretfiske.

I Hemsedal er det hele 41 merkede fjellturer fordelt på 210 kilometer. Turstiene er godt skiltet og gradert etter vanskelighetsgrad. Her finnes løyper for både nybegynnere og dere mer fjellvante. Den høyeste toppen i Hemsedal er Høgeloft og ruver hele 1920 meter over havet.

Dere kan med fordel legge en sykkelferie til Hemsedal. Her i bygda finnes det også 21 sykkelruter på et 225 kvadratmeter godt skiltet, merket og gradert område. I tillegg er det i Hemsedal Bikepark en lang utforløype med ulike vanskelighetsgrader gradert fra blå til rød. I bunn av Hemsedal Skisenter ligger det også en fornøyelig teknikkbane for sykkel.

Gordarike viking- og familiepark (47.2km)

Temaparken Gordarike viking- og familiepark er en spennende dag ute for hele familien. Her kan dere blant annet besøke en tro kopi av Gol stavkirke med utstillingen om stavkirkens arkitektur og vikingenes guder  Dere kan også se Kong Haddings gravplass, Hahaugtrollens hule eller gå en tur opp i utsiktstårnet Ygdrasil, hvor det er en flott utsikt over dalen.

Det er et innendørs lekeland på 75 kvm der barna kan boltre seg fritt. De kan også øve seg i å skyte pil og bue eller slåss med sverd. Det er også et utendørs badeland med to sklier, vikingskip og sol området. Det er også mulig å leie kanoer og el-sykler.

Liatoppen skisenter (31.9km)

Midt i fjellheimen, hele 920 meter over havet, ligger Liatoppen skisenter i Ål i Hallingdal. Dette er et av distriktets mange skidestinasjoner, men løypenettet på Liatoppen er det eneste i Hallingdal som er sertifisert etter internasjonale krav. Her kommer vinteren tidlig, allerede i oktober, og varer vanligvis nesten helt ut mai. Hvis dere vil ta en rastepause kan det være greit å vite at Liatoppen har grillhytte, benker og bålpanne. Det finnes også en rulleskiløype og skisenteret har sågar en årlig skiskytterfestival.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Bardøla Høyfjellshotell

Inkl. halvpensjon

Hallingdal

Typisk fjellhotell i Norge

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Tilgang til basseng
 • Gratis parkering

771,-
Fra kun
2.019,-

Vis kort

Opplev koselig fjelltur på Geilo

Les mer

First Hotel Breiseth

Opphold med frokostbuffé

Innlandet

Natur, kultur og historie

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Kvelds sandwich med et glass brus
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis internett

631,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Les mer

Thon Hotel Hallingdal

Tett på flott naturlandskap i Ål

Hallingdal

Aktiv ferie i Hallingdal

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og WiFi

475,-
Kun
1.469,-

Vis kort

Hallingdal - midt mellom Gol og Geilo

Les mer