Fürstenfeld

Byen ble grunnlagt i 1170 og var først en festning, som siden fikk bystatus i 1215. I dag er Fürstenfeld en hyggelig by, hvor også vannet og de termiske kildene spiller en viktig rolle. De mange springvann i byens sentrum hinter om vannets verdi på dette stedet. Fürstenfeld blir nemlig regnet for å være hovedstaden for termiske kilder, midt i hjertet av delstaten Steiermark. Byen er omringet av hele seks andre byer som også stiller sine helbredende kilder til disposisjon for sine gjester. Fürstenfeld er ellers kjent for å ha grunnlagt Europas største utendørsbasseng.

Med tiden er byen også anerkjent for sitt rike utvalg av butikker med mange nisjebutikker, små caféer og konditorier, hvor det alltid er en livlig strøm av mennesker som møtes eller er på vei videre. I tillegg har Fürstenfeld sin helt spesielle festivalkultur, deriblant Springvannfestivalen og Vinfestivalen.

Markedstradisjonen holdes i aller høyeste grad i god hevd, så nyt en solskinnsdag i Fürstenfeld og kjenn på byens herlige atmosfære.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.