Jul i Ribe

Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

Desember er en helt spesiell måned i Ribe i Danmark, hvor alle gatene er pyntet til jul. Det perfekte stedet å komme i den rette stemningen for julegaveshopping. Ta en spasertur gjennom gamlebyens koselige gater, som er pyntet med julelys og pynt, og slå deg ned på en av kafeene, hvor du kan varme deg med en kopp kaffe eller kakao. Ribe i desember er et opplagt sted å tilbringe en miniferie eller en langhelg og få unnagjort mye julehandel.

Besøk også julemarkedet i Ribe, som først og fremst handler om «Peters jul». Det klassiske eventyret om Peters jul er Mathilde Cold F. Kjærs barndomshistorie om sin egen jul i Ribe. Barndomshjemmet hennes, Porsborg, er i dag Ribes Turistkontor.

I Ribe er julemarkedet bygget rundt Peters jul, og i byens brosteinsbelagte gater er det fra november og frem til jul mulig å gå rundt og nyte julestemningen i det eventyrlige julemarkedet, som danner rammen om juletradisjonene i Nordens eldste kjøpstad.

Med en historie som kan spores tilbake til rundt år 700, da det første handelsstedet ble etablert, er det mye historie i byen. Mange av de godt bevarte bygningene og husene er i dag fredet, og danner sammen med Danmarks eldste rådhus en historisk ramme. Rådhuset kan dateres tilbake til 1496, og har siden 1709 fungert som rådhus.

Julemarkedet i byen består av en rekke boder, hvor det er mulig å kjøpe alt fra julekonfekt til tradisjonelle småkaker og pepperkaker, samt alle slags alternative hjemmelagde julegaver.

Jul på Quedens Gaard i Ribe

Opplev julen på den gamle Kjøpmannsgården, som vil være full av gammeldags julestemning. En tur rundt på kjøpmannsgården er en opplevelse for alle sanser, hvor duftene av alle slags juledelikatesser sprer seg, samtidig som det også vil være mulig å smake på litt konfekt, småkaker og brente mandler. Hvis ikke dette er nok julestemning, er det også mulig å se tradisjonelt gammeldags håndverk, flettede julehjerter og andre juletradisjoner.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
20
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.