Julemarked i Berlin

Datoer og åpningstider: Gendarmenmarkt: 21.11 - 31.12.2022. Hver dag fra 11:00 - 22:00. D. 24.12: Åpent til 18:00. Nyttårsaften: Åpent til kl 13.00. Roten Rathaus: 1.11.2022 - 1.1.2023. Man-fre: 12.00 - 22.00. Lør-søn: kl. 11.00 - 22.00. D. 25. + 26. desember + 2. januar: 11.00 - 21.00. Stengt 24.12 + 31.12. Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

Dra på storbyferie til Berlin og nyt et opphold i denne tilbakelente, men levende kulturbyen med sightseeing, shopping og herlig julestemning. Når jula nærmer seg i Berlin, dukker det opp utallige julemarkeder over hele byen og den vakre hovedstaden fortrylles til et ekte julens paradis for lokalbefolkningen og besøkende i alle aldre.

Julemarkedet foran Berliner Rathaus – rådhuset i rød murstein – er et syn i seg selv med det enorme, 50 meter høye pariserhjulet, vakkert dekorert med fargede lys. Her spaserer dere rundt i Berlins historiske bymiljø, slik det så ut for 100 år siden. Det er særlig vektlegging på gamle tradisjoner og kunst- og håndverk. I tillegg til utallige boder og matservering i telt, er det mye god underholdning på dette julemarkedet. Her er spennende forlystelser samt en flott 600 meter stor skøytebane med belysning. Og julenissen passerer i sleden sin hele tre ganger om dagen, han poserer villig for alle fotografer og deler ut gode klemmer.

Like ved rådhuset på Alexanderplatz finnes enda et julemarked. Her ligger Europas største julepyramide som besøkende kan spasere rundt i. Den er dekorert med mer enn 5000 lys og har en vakker utsikt fra toppen. Dette markedet er et av byens mest besøkte, og tilbyr mye spennende underholdning og sjarmerende boder med servering av tyske pepperkaker og bratwurst og mye, mye mer.

Et annet av byens mest populære julemarkeder er Gendarmenmarkt midt i byen mellom Deutscher Dom og den franske katedralen. Her selges det spennende håndverk side om side ved der dyktige håndverkerne sitter og arbeider. Selvfølgelig er det også salg av deilig julemat og vanlige boder med krims-krams i alle varianter.

Foran det vakre Charlottenburg slott er det satt opp mer enn 250 boder, som danner en fin ramme sammen med distriktets vinmarked, med salg av julepynt, julemat og servering av gløgg i telt og nostalgiske fornøyelser for de minste. I desember er Charlottenburg slott dekorert og opplyst med julelys i festlige farger, og gatene yrer av julehandel og stemning med et stort pariserhjul, karuseller og berg-og-dalbaner der barna kan kose seg mens de voksne samles rundt bodene.

Berlins største julemarked ligger i Altstadt Spandau, en bydel rett utenfor sentrum. Rundt St. Nikolai kirke har håndverkere satt opp sine boder ved det store juletreet, mens luften fylles av velkjente juledufter og julemusikk.

Disse julemarkedene er bare et lite utvalg av spennende og morsomme julemarkeder i Berlin by og omegn. Det er også verdt å nevne vinterlandet på Potsdamer Platz og julemarkedene på Slotspladsen i Köpenick og ved Opernpalais i Berlin Mitte.

Få julestemningen med Risskov Bilferie allerede ved innsjekking på av de mange hotellene i Berlin by og omegn. Bli i nærheten av alle de fantastiske juleopplevelsene i denne historiske og flotte hovedstaden.

Les mer ...
9
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen
AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.