Julemarked i Braunschweig

Åpningsdag, 29. november: 17:45 – 21:00, markedsoperasjoner fra kl. 18.00 og utover

Mandag til lørdag: 10:00 – 21:00 

Søndager og helligdager: 11:00 – 21:00

29. desember: 10:00 - 20:00

Markedet stengt 24. og 25. desember

Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

Hvert år forvandles torgene og plassene rundt byens flotte domkirke, Braunschweiger Dom, til et sjarmerende julemarked med sine elegante lysdekorasjoner og en skjønn atmosfære. Med historiske bygninger i bakgrunnen, åpner mer enn 150 boder for salg av håndverk, julepynt, leketøy og mye annet. Markedets  kulinariske delikatesser, både regionale og internasjonale, er alltid populære blant gjester fra fjern og nær. Med sin mer enn 500 år lange tradisjon er julemarkedet i Braunschweig blant noen av de mest attraktive og stemningsfulle i Tyskland, og det trekker tusenvis av besøkende hvert eneste år. 

Julemarkedet holder åpent helt frem til den 29. desember og overlapper med den årlige kulturuken i Braunschweig. Det bringer liv og røre til byen og har et stort program spekket med arrangementer og underholdning. Kor, teater, musikk og kultur, eventyrfortelling, dukketeater og juleverksted er bare noen av kulturtilbudene i denne perioden.

Opplev også byens og opplyste vollgrav ved elven Oker der skjønne toner klinger utover landskapet rundt , og der det er stilt opp flere boder med salg av flotte håndverk og gløgg.

Ellers anbefales det å ta en tur opp i det 61 meter høye rådhustårnet. Herfra er det flott utsikt over byen og marked nedenfor.

Julebyen Braunschweig er et flott reisemål i desember og med Risskov Bilferie finner dere helt sikkert et godt tilbud på et hotellopphold i Braunschweig by og omegn.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
3
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.