Julemarked i Frankfurt

Datoer og åpningstider: 21.11 - 22.12.2022. Åpent Man-lør: 10.00 - 21.00. Søn: 11.00 - 21.00. Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

I over 600 år har julemarkedet i Frankfurt trukket langveisfarende gjester til byen, og i de seneste årene er det millioner som reiser til Frankfurt for å oppleve det spektakulære julemarkedet. Mer enn 200 hyggelige julepyntede boder tilbyr alt fra kulinariske opplevelser, til et utvalg av tradisjonelle og håndlagde  julegaver. 

De mange hyggelige bodene sprer julestemning utover hele Frankfurt – fra Römerberg til Paulsplatz og Mainkai. Det er også stor underholdning på plakaten under julemarkedet. Hør vakker musikk fra treblåseinstrumenter lyde fra Nikolai-kirkens balkong, opplev klokkespillet rundt det 30 meter høye juletreet og stikk innom utallige andre julekonserter i Frankfurt i desember.

Bli med på tur rundt på det store julemarkedet med en lommekjent guide. Få et innblikk i julemarkedets historie og tradisjoner og nyt opplevelsen under det lokale navnet «Glühwein, Geschichten und Gebäck», det betyr gløgg, eventyr og kaker. 

Les mer ...
2
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen
AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.