Julemarked i Goslar

Datoer og åpningstider: 29.11- 30.12.2023. Åpningstider ikke offentliggjort. Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

I Goslar by venter et magisk julemarked og en helt spesiell juleopplevelse. Den gamle bydelen trylles hvert år til en skog av juletrær, der står de og lener seg mot de vakre husene fra middelalderen. Juleskogen er en sikker hit blant både store og små, og med sine 40 opplyste grantrær dufter det av jul i gatene i hele desember. Livlig musikk bringer også julestemningen frem hos de aller fleste i Goslar.

Julemarkedet på den historiske markedsplassen bugner av mer enn 70 forskjellige boder. Her selges alt som tenkes kan av tradisjonelle tyske spesialiteter, som for eksempel glühwein og wienerbrød og håndlagde produkter fra regionen.

Hver dag bringer også med seg musikalske innslag, konserter eller underholdning på den store markedsplassen. Spaser ellers rundt på markedet og videre rundt i gamlebyen, et sted på UNESCOs verdensarvliste, og nyt de flotte omgivelsene. Her ligger byens vakre bindingsverkshus side om side med rådhuset og danner en helt egen stemning på det hyggelige julemarkedet.

Et annet tips er å besøke lysfesten i byens underjordiske ganger, her venter nemlig dette helt spesielle julemarkedet under jorden.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
6
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.100
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.85
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.