Julemarked i Hannover

Datoer og åpningstider: 27.11 - 22.12.2023. Kl. 11.00-21.00. Åpningstider er foreløpig ikke offentliggjort. Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

Kom i julestemning på tur til Hannover – middelalderbyen med det årlige julemarkedet sprer spenning og glede og skaper en herlig atmosfære i gatene. Dra på miniferie eller weekendopphold i julen og opplev det tradisjonsrike julemarkedet i Hannover.

Til Hannover, delstatshovedstaden til Niedersachsen, strømmer det besøkende til rundt juletider hvert år for å oppleve byens hyggelige julemarkeder.

Det mest klassiske og tradisjonsrike julemarkedet ligger i gamlebyen nær rådhuset og den gamle kirken. Her er juledekorasjonene hentet inn fra Erzgebirge og Thüringerwald, og de knappe 130 bodene ligger plassert foran de opplyste historiske bygningene og prydes av hyggelig julebelysning. Bodene huser alt fra leketøy og bruksgjenstander av tre og naturligvis massevis av herlig julemat- og drikke. Mens glassblåsere, keramikere og andre håndverkere villig slår av en prat om det de lager og selger.

På Ballhofplatz ligger byens finske julemarked og tilbyr salg av spesielle delikatesser som røykelaks og den finsk julegløggen samt flere andre nordiske delikatesser.

Langs elva Leine rusler livet forbi i den historiske landsbyen fra middelalderen, like ved byens historiske museum. Her er det levende lys, bål og fakler og forførende juledufter fyller luften. I den historiske landsbyen viser håndverkere frem sine kunster, det er smeder, børstemakere og andre. Smak den originale Thüringer-pølsen grillet på trekull og se sjonglører og mye annet pulserende liv i de hyggelige omgivelsene ved elva.

Like ved middelaldermarkedet langs Leinen ligger området Holzmarkt med sine 50 velduftende grantrær i førjulstiden. Midt i denne skogen står Oskar-Winter-Brunnen, en ønskebrønn, omkranset av forskjellige boder som byr på julegodter og gløgg.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.