Julemarked i Kiel

Julemarkedet er åpent 27.11-23.12-2023

Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

Kiels årlige julemarkeder er inspirert av byens omgivelser og historie som maritim kystby, og er ekstremt populære blant danske juleturister. Den korte avstanden og byens enorme sjarm og skjønnhet gjør Kiel til et opplagt valg for en praktisk kjør selv-ferie med en miniferie eller et helgeopphold i julen. Byen huser fire forskjellige julemarkeder, som lyser opp torg og gater med masse boder, musikk, moro og nydelige julegodter.

På den store rådhusplassen er det reist en juletreskog på 3000m² med drøyt 500 trær som sammen med de mange fargerike hyttene skaper en eventyrlig julelandsby. Her finner du håndverkere, delikatesseforretninger, gløgg og mathytter og mye mer. Smak på årets eksklusive glühwein, skapt av vingården Anselmann fra vinregionen Pfalz i samarbeid med arrangørene. Denne gløggen er basert på én utsøkt druesort og kan ikke finnes andre steder – ikke engang på de andre markedene i byen!

På Holstensplatz skaper de mange bodene en intim atmosfære, hvor du kan kjøpe både ullklær, ravsmykker og lokale kulinariske herligheter. Dette julemarkedet har eksistert siden 1973 og presenterte i 2018 et helt nytt design med nye stands og et nytt og kreativt lyskonsept.

Du kan også besøke julemarkedet Altenmarkt i gamlebyen rundt St. Nikolai kirke, som har en egen alpininspirert julestemning og tradisjonelle punch- og matboder.

Mellom markedene på rådhusplassen og Holstenplatz finner du det vakre markedet på Asmus-Bremer-Platz. Her pryder den 12,5 meter høye, 4-etasjes julepyramiden torget. Inspirasjonen er hentet fra Erzgebirge og sammen med de søte englene, Jesusbarnet og de hellige tre konger er det med på å sette stemningen på det koselige torget.

Fra midten av november arrangeres også den årlige isfestivalen i Kiel, hvor du kan skate og ha det gøy med stil.

Risskov Bilferie har et stort utvalg av hoteller og opphold i Kiel og omegn, så du kan finne akkurat det som passer deg. Ta en billig bilferie i Nord-Tyskland denne julen og opplev Kiels mange magiske julemarkeder.

De årlige julemarkedene i Kiel henter inspirasjon fra byens umiddelbare omgivelser og rike kysthistorie. I hele desember skinner lysene fra byens gater og torg og boder yrer av liv og musikalske innslag.

På det store rådhusplassen står 500 juletrær og preger omgivelsene til de mange fargerike bodene. Her bys det på lokale delikatesser og glühwein og mye mer. Et godt tips er årets eksklusive glühwein fra Anselmann, en vingård i regionen Pfalz, basert på en utsøkt og druesort og et eksklusivt tilbud fra markedet på rådhusplassen.

På Holstensplatz er det en intim atmosfære som gjelder, og salg av ullklær, ravsmykker samt smakfulle lokale delikatesser. Dette julemarkedet har vært en klassiker siden 1973 og presenterte i 2018 en helt ny design med nye tribuner og et nytt og kreativt belysningskonsept.

Altenmarkt er gamlebyens julemarked ved St. Nikolai kirke, her bærer julestemningen preg av de omkringliggende fjellstrøkene og det er skikkelig fart i omgivelsene og rause matboder.

Så er det også et helt spesielt vakkert julemarked på Asmus-Bremer-Platz mellom rådhusplassen og Holstenplatz. Her prydes torget av en 12,5 meter høy julepyramide, inspirert av Ertsfjellene, skjønne engler og de tre hellige konger med jesusbarnet.

Fra midten av november arrangeres også den årlige isfestivalen i Kiel. Da er det skøyting på skøytebanen som gjelder. 

Les mer ...
Nærliggende hoteller
15
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.