Julemarked i Köln

Julemarkedet åpent 23/11-23/12. Katedralens julemarked er åpent søndag-onsdag 11-21, torsdag-fredag 11-22 og lørdag 10-22. Julemarkedet i gamlebyen er åpent 11-22. Angel Market er åpent mandag-torsdag 11-21 og fredag-lørdag 11-22. 

Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

Hvert eneste år forvandles Kölns vakre sentrum til et magisk julelandskap fylt med festlige aktiviteter. Når julemarkedene i Köln åpner den siste mandagen før advent, er det i selskap med millioner av besøkende – både lokale og gjester fra hele verden. Julemusikk, kunsthåndverk, leketøy, juledekorasjoner og duften av de mange julebakstene skaper en praktfull atmosfære i byen. Köln har flere julemarkeder å by på, og det er helt sikkert noe for enhver smak og aldersgruppe.

Foran byens domkirke samler det seg mer enn 150 sjarmerende treboder. Dette markedet ligger veldig sentralt til mellom det romersk-tyske museet og Kölns konserthus. Herfra har dere kun en kort gåtur til byens attraktive shoppingdistrikt med god anledning for å supplere juleshoppingen med massevis av velkjente butikker og merker.

På Neumarkt settes det opp et fortryllende julemarked der hvitkledde engler i menneskeskikkelser går rundt og sprer glitter og julestemning blant de besøkende.

Byens vakre havn med sitt idylliske utsyn utover Rhinen har et sjarmerende julemarked med maritim stemning som virkelig bringer liv og glede blant gjestene.

Ett av byens mest populære julemarked er Heinzel-Weihnachtsmarkt in der Altstadt ved rådhuset. Spesielt de yngste elsker dette julemarkedet, og det er nostalgiske karuseller, dukketeateret og julenissen som kanskje trekker mest.

Kikk også innom det hyggelige julemarkedet i Stadtgarten og julemarkedet på torget med det passende navnet Rudolfplatz. Her er det fine boder og en herlig atmosfære.

Risskov Bilferie har et godt utvalg av hyggelige hoteller i Köln by og omegn. Dra på billig kjør-selv-ferie til den vakre storbyen og opplev alle de magiske julemarkedene og den skjønne julestemningen med et billig hotellopphold i nærheten. 

Les mer ...
Nærliggende hoteller
4
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.100
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.85
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.