Julemarked i Konstanz

Julemarkedet er åpnet 30 november til 22 desember 2023.

Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

Opplev det sjarmerende julemarkedet i den sørtyske grensebyen Konstanz. Med sin beliggenhet i historiske omgivelser i havnen i gamlebyen, er det lagt opp til et julemarked med en maritim stemning. Gjenskinn fra rundt 100 000 lys danser over sjøens blanke overflate og speiler seg i den klare kveldshimmelen, duften av jul henger i luften og lystig musikk og glad latter høres i gatene.

Julemarkedet i Konstanz har eksistert i mange år, men det har spesielt vokst seg stort etter en omfattende utvidelse på 1990-tallet. De godt 170 bodene snor seg rundt hele veien langs havnen, det er julenisser og karuseller og juleskipet Weißen Bodensee ligger til kai og tar imot besøkende.

De hyggelige trebodene tilbyr et stort og variert utvalg av kunsthåndverk, pynt, leketøy, klær og bruksgjenstander og naturligvis massevis av herlige julegodter som glühwein, pølser, brente mandler, marsipan og bakverk i alle julens utgaver. Den romantiske belysningen sikrer den perfekte julestemningen og fører dere ned langs havnen og ut mot det juleskipet. I havnen ligger også mindre båter som kjører gjester ut til øya Mainau i vinterlandskap. Markedet holder åpent fra den 29 november til den 22 desember og det antas å ta imot 450 000 gjester årlig.

Konstanz er en flott shoppingby hele året, og skulle dere ha lyst på en litt mer tradisjonell shoppetur, er det ikke langt fra havnen til byens store shoppinggater, hvor det er massevis av butikker, kaféer og restauranter å velge mellom. 

Les mer ...
Nærliggende hoteller
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.