Julemarked i Nyborg

Julemarkedet åpner 2. desember.

Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

Besøk det hyggelige fynske julemarkedet når det de to første helgene i desember rigges opp til ’Jul i den gamle kongeby’ i Nyborg. Byens sjarmerende gater pyntes, og julestemningen sprer seg over store deler av byen, hvor både kirken, biblioteket, museet ’Borgmestergården’ og byens kulturhus ’Bastionen’ åpner opp for massevis av julekos og aktiviteter for folk i alle aldre.

Julemarkedet hører hjemme på byens store torg hvor duften av brente mander, gløgg, kanel og epleskiver ledsager dere rundt mellom de mange hyggelige bodene, hvor dere finner alt fra kunsthåndverk til bekledning, leketøy og nips i alle fasonger. De hyggelige trebodene er spesielt hentet inn for anledningen, rett fra Tyskland og skaper en klassisk og tradisjonell atmosfære.

På byens museum, ’Borgermestergården’, finner dere alt fra skinn og nisser til peppernøtter, porselen og håndverkskunst i de hyggelige bodene. Kikk f.eks. innom honningboden, skjenkestuen og tombolaen. Gjennom begge helger har museet et spennende program hvor dere kan oppleve alt fra partering av julegris til småkakebaking på kjøkkenet. Det er levende musikk, historiefortelling og julestuehygge og med jevne mellomrom kommer noen av museets nisser forbi, og noen av dem kan godt finne på å erte dere litt.

Alt dette og mye mer, kan dere oppleve i den vakre gamle kongebyen, Nyborg, som tilbyr en ganske spesiell historisk setting. Byen rommer faktisk mer enn 800 år med Danmarkshistorie, og huser f.eks. Nordens eldste kongeborg, Nyborg Slott, som er fra år 1170.

Juleeksperten, Daniel Røde, som står bak Danmarks største juleblogg, har plassert ’Jul i den gamle kongebyen Nyborg’ blant de fem mest nostalgiske julemarkedene i Norden. I 2017 hadde julemarkedet i Nyborg mer enn 25.000 besøkende.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
9
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.