Julemarked i Odense

Julemarkedet er åpnet 2/12 10-18, 3/12 10-17, 9/12 10-18, 10/12 10-17, 16/12 10-18, 17/12 10-17. Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

Julemarkedet i Odense er en sann tidsreise tilbake til H.C. Andersens tid, og ligger i den sjarmerende gamle bydelen nær H.C. Andersens Hus. Dra på miniferie eller helgeopphold i Odense og opplev julen som den var i begynnelsen av 1800-tallet, da den verdensberømte eventyrdikteren bodde og vokste opp i byen.

Det hersker en ganske spesiell følelse i luften, når juletiden nærmer seg i Odense. Rosengårdsentret blir iført sitt fineste julepynt, både inn- og utvendig, og byens hyggelige gågate utsmykkes med glitrende hjerter og dekorasjoner, som danner et loft av lys over Vestergade og Kongensgade.

Julen i Odense skytes i gang når det store juletreet på Flakhaven blir tent, som oftest med massevis av forventningsfulle tilskuere i alle aldre tilstede. Og herfra er det ikke lenge til byens store julemarked går av stabelen. I 2018 hadde Odense Danmarks største juletre.

Det sjarmerende H.C. Andersen Julemarked er åpent de to første helgene i desember, og forvandler den vakre gamle bydelen ved H.C. Andersens Hus til et stort julemarked, slik det så ut på begynnelsen av 1800-tallet. Temaet har blitt kjørt siden 2013, hvor det ble besluttet å “ferie Jul som i Gamle Dage på H.C. Andersens tid”. Alt sammen er naturligvis bygget opp rundt H.C. Andersens kjente eventyrsfigurer. Hvert år besøker mer enn 50.000 barn og voksne det hyggelige julemarkedet, som nesten føles som en tidsreise tilbake til H.C. Andersens barndom. Markedet rommer rundt 65 boder, hvor dere finner alt hva hjertet måtte begjære av julesaker, gaveidéer, håndverkskunst, klær, leker og mye mer. Nyt en deilig kopp gløgg å varme hendene på og spis et par av de luftige fynske epleskivene. Utover de mange hyggelige bodene er det også masser av underholdning, f.eks. i form av hestevogner, historiske karruseller, lirekassemenn, tivoli og julekor, som alt sammen er med på å underbygge den historiske følelsen og stemningen.

Bare noen få kilometer vest for Odense, finner dere det vakre naturområdet rundt Langesø Gods, hvor det også hvert år avholdes et sjarmerende julemarked. Mange fynboer har en tradisjon med å hvert år besøke Langesø-markedet med hele familien, enten for å finne det riktige juletreet, eller bare for å nyte stemningen med en kopp varm gløgg og en god porsjon epleskiver i hyggelige rammer.

Hvis dere har litt ekstra tid på bilferien deres i julen, kan dere besøke Fyns største julemarked som hvert år avholdes i de helt fantastiske rammene på Egeskov Slott. Utover dette kan dere også oppleve den storslåtte og ganske spesielle juleutstillingen, LUMINIS. Her blir hagenes høye hekker og trær opplyst og dekorert med grafiske kunstverk og et stort lyd- og lysshow blir kastet opp på slottets vegg i en stor og eksplosiv forestilling.

Så gå på oppdagelsesferd i Risskov Bilferies mange gode tilbud i Odense og omegn, og finn det helt riktige hotelloppholdet for en miniferie, juleferie eller et hyggeligt helgeopphold i julen.

Les mer ...
Nærliggende hoteller
9
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.