Julemarked i Stuttgart

Julemarkedet er åpnet 29/11-23/12.2023. 

Åpningstider er foreløpig ikke offentliggjort, men bodene er åpne fra kl. 17.00. Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

Funklende juleboder med vakkert dekorerte tak, glimtende lys og et stemningsfullt program av arrangementer. Julemarkedet i Stuttgart er et opplagt sted å besøke på en miniferie eller et weekendopphold i julen.

Nyt den 25 dager lange juleatmosfæren i Baden-Württembergs vakre delstatshovedstad, Stuttgart. Plassert i hjertet av byens sentrum strekker den overdådige og tradisjonsrike rekken av boder seg fra plassen foran ’Neues Schloss’ med ’Königsbau’-passasjen på den ene siden og byens store torg, ’Karlsplatz’ og ’Schillerplatz’ på den andre siden - og hele veien forbi ’Alten Schloss’ og ’Stiftsstrasse’ til den store ’Marktplatz’ foran byens flotte rådhus.

Julemarkedet i Stuttgart er ikke bare et av de vakreste julemarkedene i Europa, det er også et av de eldste. Markedet nevnes for første gang i offisielle kilder i 1692, men det antas at det har røtter enda lengre tilbake i tid. Og bodene har fremdeles den dag i dag et stort utvalg av tradisjonelle loppemarkedsvarer, men variasjonen i sortimentet i de godt og vel 300 bodene, har med tiden nådd et noe annet nivå, enn man sannsynligvis kunne oppleve for bare 100 år siden. Dere finner bl.a. et stort utvalg av treleketøy, dekorasjoner, kunsthåndverk, smykker, søtsaker og kulinariske delikatesser fra hele verden.

Mer enn 3,5 millioner mennesker besøker hvert år den vakre delstatshovedstaden i jakten på den helt spesielle julestemningen som byen tilbyr.

Julemarkedet ledsages av et omfattende program av forskjellige arrangementer, som er spredt utover hele byen. Det er daglige live konserter, et stort eventyrland til barna med nostalgiske karruseller, en ekte dampmaskin fra gamle dager og massevis av aktiviteter som innbyr til deltakelse, slik som barnebakeri, stearinlysverksted og antikvitetsmarkedet på Karlsplatz-torget, som alt sammen er med på å gjøre Stuttgarts julemarked til noe helt spesielt.

Stuttgarter Weinachtsmarkt er åpent fra og med den 28. november til og med den 23. desember 2018.


Les mer ...
Nærliggende hoteller
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.