Julemarked i Wien

Datoer og åpningstider: 19.11 - 26.12.2022. Åpningstider er foreløpig ikke offentliggjort. Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

Fra november og frem til jul blir Wien transformert til et magisk julelandskap, hvor duften av bakverk og varm gløgg skaper en herlig julestemning. Et av de mer kjente julemarkeder finner sted på City Hall Square, som hvert år blir gjort om til et skinnende eventyrland, hvor julegaver, tredekorasjoner, godteri og varme drikker venter på interesserte gjester.

Her kan dere finne karruseller samt tradisjonelt håndverk og gøyale juleverksteder for barn, mens trærne i den omkringliggende parken stråler av lys, noe som kan gjøre selv den største juleskeptiker glad.

Det er også mulig å besøke kultur- og julemarkedet foran Schönbrunn Palasset, som tilbyr romantikk med et keiserlig bakteppe. Det atmosfæriske markedet byr på tradisjonelt håndverk, julepynt og julekonserter samt et omfattende program for barna, hvor de kan oppleve interessante juleverksteder.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.