Julemarked i Jönköping

Vær oppmerksom på at datoer og åpningstider kan variere. Du kan besøke julemarkedets egen nettside med aktuell informasjon.

Ta med familien på en herlig miniferie eller et helgeopphold til Jönköping den andre helgen i desember og besøk det tradisjonelle og hyggelige julemarkedet på Strömsberg gård.

I det historiske miljøet på Strömsbergsgård arrangerer Strömsberg Foreningen det tradisjonelle julemarkedet, hvor besøkende kan oppleve en deilig julestemning. Her er det små boder hvor der selges alt fra håndverk, keramikk, smykker, tekstilarbeid og bildekunst til søtsaker.

Julemarkedet er barnevennlig, og i løpet av dagen er det underholdning med Lucia-tog og barnekor samt et sjokoladehjul og et lotteri. Og når sulten begynner å melde seg serveres det pølser og kaffe.

Strömsbergsgård ligger litt utenfor Jönköping og lett tilgjengelig hvis dere kommer i bil. Bestill en billig hotellpakke hos Risskov Bilferie i eller nær Jönköping og benytt samtidig muligheten til å besøke den vakre Smålandske naturen i Strömsbergs naturreservat.

Les mer ...
12
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.