Peterskirken

Den meget imponerende er verdens største kirke, så bare størrelsen i seg selv er overdådig.

Fordi Peterskirken ligger i Vatikanet holder Paven de fleste av sine gudstjenester enten inne i kirken eller på den store Petersplassen foran kirken, så kanskje er det en mulighet for å få se selveste Paven.

Peterskirkens kuppel er også verdens største og er 136 meter høy og 42 meter i diameter og derfor enkel å få øye på i bylandskapet. Historien sier at Peterskirken ble bygget på Sankt Peters grav – Sankt Peter en av de 12 apostlene, da han led martyrdøden omkring år 64 e.Kr. under de kristnes forfølgelser iverksatt av keiser Nero, som kjent også karte å brenne store deler av Roma til grunnen.

Den første kirken på stedet ble bygget i det første århundret og var allerede den gang ansett for å være et utrolig arkitektonisk mesterverk. Den nåværende kirken ble bygget i perioden mellom 1506 - 1626, hvor blant annet Michelangelo bidro stort med hensyn til kirkens design. Den berømte kirkefasaden måler 115 meter i bredden og er 46 meter høy. Toppen av fasaden er dekorert med seks meter høye statuer av Kristus og apostlene samt Johannes Døperen.

Når besøkende kommer inn i kirken, blir de for alvor klar og hvor stor den egentlig er og hvor prektig den er på innsiden, med marmorskulpturer av Michelangelo, Pieta, med Maria som holder sin døde sønns kropp, en kunstopplevelse aldri vil bli glemt.

Herfra kan vi kun anbefale, at der sættes rigeligt med tid af til dette enestående, unikke, fantastiske og helt utrolige besøg der venter i den evige bys Peterskirke.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Reisearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. rom.
· Minimum inkl. sluttrengjøring
· Bestillingsgebyr over telefon: kr. 100, online: kr. 85 
· Spar ift. hotellets egen pris

Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.