Kjør-selv ferie til Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Norsk | NOK

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Tilbring noen herlige dager i den norske fjellheimen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Dra på en aktiv ferie i den norske fjellheimen
 • Store opplevelsesmuligheter i Hardangervidda Nasjonalpark
 • Imponerende natur dere aldri vil glemme
1.191,-
3 dager kun
1.499,-

Nyt fjellheimen og utsikten over Møsvatn

Fjell luksus

3 dager
Kun 1.499,- / spar opp til 1.191,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Skinnarbu Nasjonalparkhotell ligger ved Rjukan bare 2,5 times kjøretur fra Oslo, og her kan dere tilbringe en aktiv ferie i den norske fjellheimen. Den imponerende naturen innbyr til mange aktiviteter i det fri og området rundt hotellet er spesielt godt egnet til jakt og fiske. Ta fjellbanen opp på toppen av fjellet Gaustatoppen og nyt den fantastiske utsikten eller ta en sykkeltur, nyt stillheten og opplev det rike dyrelivet i skogen.

Hotellet tilbyr

Skinnarbu Nasjonalparkhotell ligger ca. 1000 m.o.h omgitt av fantastisk natur, med oppmerkede løyper og turstier, som er populære både om sommeren og om vinteren. Hotellet ble pusset opp i 2018 og har et moderne uttrykk blandet med tradisjonell innredning.

På hotellet er det en avslappet og behagelig atmosfære og hotellet gjør sitt ytterste for at dere skal føle dere som hjemme. Her kan dere slappe av og glemme alt om hverdagens stress og jag. Foran peisen kan dere lese en god bok, spille yatzy eller bare nyte de rolige omgivelsene i godt selskap. På kjøkkenet blir maten tilberedt av lokale råvarer og restauranten er åpen mellom klokken 19.00-20.30. Det er tilgang til gratis trådløst internett på hotellet samt gode parkeringsforhold.

Rommene  

Dere blir innkvartert på hotellets økonomirom, som er innredet i varme farger og har bad med enten badekar eller dusj. Fra rommene er det utsikt til det vakre landskapet rundt. Det er tillatt å medbringe hund, men dere må være oppmerksomme på at de rommene, hvor det er tillatt å ta med seg hund, er av eldre standard.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Et moderne innredet rom med utsikt til naturen utenfor. Bad med dusj og hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Et moderne innredet dobbeltrom med utsikt til naturen utenfor. Bad med dusj og hårføner. Mulighet for hund på spesifikke rom. Mulighet for ekstra person(er) i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Rjukanfossen (11.6km)

Geologiprofessor Jens Esmark hadde i 1810 "oppdaget" Rjukanfossen og innrapportert til Kongen i København om "verdens høyeste fossefall". Han tok noe i, Rjukanfossen er ikke mer enn 104 meter høy, men det førte til økt reiseliv i Rjukan. Rjukan blir faktisk omtalt som "den moderne turismens vugge i Norge". Først kom store kunstnere som I. C. Dahl og Johannes Flintoe og malte de to naturgigantene Gaustatoppen og Rjukanfossen. Deretter kom overklassen fra de store europeiske byene for å "besiktige denne naturskønnhet". Det finnes mange beskrivelser fra det første møtet med Rjukanfossen. Fossen er i dag dessverre betraktelig redusert, da mesteparten av vannet går i rør til Vemork Kraftstasjon. Samtidig er den ekstra fin og stor når den først slippes. Hvert år slippes den i forbindelse med Marispelet i slutten av juli.

Norsk Industriarbeidermuseum (16.1km)

På Norsk Industriarbeidermuseum får du et nært møte med norsk industri og krigshistorie. Rjukanfossen gav grunnlaget for Vemork, verdens største kraftstasjon i 1911. Kraftstasjonen Vemork er omgjort til et museum, Norsk Industriarbeidermuseum, hvor man kan oppleve det fantastiske energieventyret som utspant seg på Rjukan. Fast utstilling om industristedet Rjukan, som gir deg en innføring i historien som ligger til grunn for at Rjukan nå er på UNESCOs verdensarvliste.

Kampen om tungtvannet (15.1km)

Hvis dere er interessert i historie, kan dere legge veien innom Vemork ved byen Rjukan, hvor kampen om tungtvann utspilte seg under 2. verdenskrig. Tyskerne fikk her fremstilt tungtvann til atomprogrammet sitt, og hvis de hadde lykkes med å gjennomføre forskningen sin med tungtvann, kunne de sannsynligvis ha bygget en atombombe, noe som ville hatt alvorlige konsekvenser for krigens utvikling. Norge ble okkupert av tyskerne i 1940 og i løpet av krigen ble det gjennomført 4 forsøk på sabotasje på stedet. I begynnelsen av 1943 lyktes endelig den norske motstandsbevegelsen med å sette en stopper for produksjonen av tungtvann og dermed nazistenes atomprogram.

Krossobanen (18.8km)

Krossobanen er Nord-Europas første kabelbane. Nedre stasjon har stor parkeringsplass. Herfra frakter kabinvognene passasjerene opp i 886 m.o.h. Der er det en fantastisk utsikt over Rjukan, Gaustatoppen, Vemork og området for tungtvannssabotasjen. På toppen kan dere nyte en kopp kaffe på Gvepseborg kafé.

Rjukanbadet (21.7km)

Rjukanbadet er et stort badeland og har noe å tilby enten du vil svømme, slappe av i velvære-avdelingen eller få unnagjort dagens trim på det flotte treningsstudioet. Ta gjerne med barna på Rjukanbadet, og dagen er komplett. På Rjukanbadet kan de få brukt sin energi på lek og moro i bassengene.

Gaustabanen (35.1km)

Hvis dere kunne tenke dere å oppleve den flotte utsikten fra toppen av det 1883 meter høye fjellet, Gaustatoppen, men synes det er litt for langt å gå, så kan dere ta Gaustabanen, som på bare 15 minutter frakter dere opp til toppen av fjellet. De første 860 meterne foregår i en batteridrevet vogn. Etterpå skal dere opp med en pendelbane, som har en stigning på 40 grader, så det er garanti for både en spektakulær tur og utsikt.  

Fiske og isfiske (0.2km)

Skinnarbu er et attraktivt fiskeområde både sommer og vinter. Ta turen innover mot Grasfjell eller ned i Møsvann.

Kart, fiskekort og fiskeutstyr får du kjøpt i resepsjonen. Noen regler for fiske: All fiske er forbudt fra og med 15. september - 15. oktober. Dette gjelder likevel ikke etter røye på de vanlige gyteplassene til røyen, når den ikke ligger nærmere elv eller bekkeos enn 50 meter.

Møsvatn Skipark (0.2km)

Skinnarbu Nasjonalparkhotell har sitt eget skisenter som heter Møsvatn Skipark og er et koselig alpinsenter hvor hele familien kan hygge seg sammen. Møsvatn Skipark tilbyr fire forskjellige nedfarter i lengder opp til 800m. Anlegget har en T-krokheis på 650m, gratis barneheis og skileikområde.

Vierli Skisenter (16.3km)

Skisenteret har fem skitrekk og 6575 meter med nedfarter som ligger over 1000 m.o.h. fordelt på 9 nedfarter. Her er det mye hopp, big jumps og rails. Vierli kjelketrekksenter er en av Norges største med over 100 kjelker og tre nedfarter. Åpningstider på hverdager: 10:00-16:30. Kveldskjøring i Vierli Terrengpark er hver onsdag, fredag og lørdag fra kl: 18:00-21:00.

Rauland Skisenter (20.5km)

Skisenteret har en høydeforskjell 830-1130m. Det er 26 nedfarter på til sammen 19 km. Åpningstidene er hver dag fra kl 10:00-16:30

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Bardøla Høyfjellshotell

Inkl. halvpensjon

Hallingdal

Typisk fjellhotell i Norge

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Tilgang til basseng
 • Gratis parkering

771,-
Fra kun
2.019,-

Vis kort

Opplev koselig fjelltur på Geilo

Les mer

Thon Hotel Hallingdal

Tett på flott naturlandskap i Ål

Hallingdal

Aktiv ferie i Hallingdal

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og WiFi

475,-
Kun
1.469,-

Vis kort

Hallingdal - midt mellom Gol og Geilo

Les mer

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Slapp av på Norefjell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

876,-
Kun
1.819,-

Vis kort

Bestselger i Norge

Les mer