Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Spåtind Sport Hotel

Mellom Gudbrandsdalen og Valdres ligger Synnfjellet.

 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Treningsrom

Om hotellet

Mellom Gudbrandsdalen og Valdres ligger Synnfjellet. Spåtind Sport Hotel har navn etter Spåtind, som er den høyeste toppen i Synnfjell – 1414m. over havet. Herfra kan man se helt til Oslofjorden i syd og ellers hele østlandsområdet med Snøhetta som et siktepunkt i nord! Et perfekt sted for skiferie, sommerferie eller bare en langhelg.

Hotellet tilbyr

Hotellet har innendørs svømmebasseng, sauna, treningsrom, biljard og bordtennis. 

Det er mulig å ha både et avslappende og aktivt opphold ved å benytte seg av de mange aktivitetene hotellet har tilrettelagt. Kjøkkenet serverer sunn og tradisjonell mat, med lokale spesialiteter. Middagen blir servert kl. 19.00.

For de minste finnes det et flott lekeområde innendørs, hvor det blant annet kan nevnes egen kinosal. Hotellet har egen barnevennlig slalåmbakke ved hotellet. Utleie av snowboard, alpinutstyr (mulighet for skiinstruktør), kajakk, SUP (stand up paddling), robåt, tennisbaner og tennisutstyr.

Det er tilgang til gratis trådløst internett, og gratis parkering.

Rommene

Spåtind har 84 rom, de fleste dobbeltrom. Alle rom har parkett gulv. Badene inneholder toalett og dusj eller badekar. Mange har utsikt mot den flotte fjellheimen.

Merk at

Hotellet har egen barnevennlig slalåmbakke ved hotellet. Utleie av snowboard, alpinutstyr (mulighet for skiinstruktør), kajakk, SUP (stand up paddling), robåt, tennisbaner og tennisutstyr.

Gebyr for inngang til bassenget:
Weekend og ferier: NOK 120.- per dag per voksen, NOK 95.- per dag per barn (opp til og med 15 år). Hverdager NOK 100.- per dag per voksen, NOK 75.- per dag per barn (opp til og med 15 år). Leie av håndkle: NOK 25.- per håndkle.

Middagen serveres kl. 19.00. Menyen er fastsatt. Hovedretten må reserveres senest kl. 13.00 samme dag.

Vis flere

Verdt å se

 • Synnfjell (33.9 km)

  Synnfjell er et fjellparti som ligger midt mellom Lillehammer og Fagernes. Om vinteren kan dere legge ut på preparerte og upreparerte skiløyper opp Synnfjell. Når snøen forsvinner kan dere leie sykler på Fagernes og begi dere innover mot Synnfjell på de flotte stølsveiene. Hvis dere ser for dere at dere vil ta en rolig sykkeltur i jevnt terreng er det verdt å bile opp fra dalen før dere hiver dere på sykkelen. Her venter grønne åkre, laftede bygninger, skog og nesten ingen biler.

  Synnfjell
  Synnfjell er flott året rundt. (Foto: Anders Gjengedal - Visitnorway.com og Jan Hammershaug)
 • Vandring i Langsua nasjonalpark (10.5 km)

  Dere kan gjerne ta med dere barn og barnebarn på vandring i Langsua nasjonalpark. Her går dere gjennom et vidstrakt fjellandskap med vidt utsyn fra toppene. Parken har et særegent stølsmiljø og ligger i et terreng hvor det er mange husdyr som beiter. Dette har satt sitt preg på området og det vokser et stort mangfold av planter. Det er mange merkede stier i denne parken, og det er lett å finne frem hit, enten dere kommer inn fra Valdres, Fron, Land og Gausdal.

  Vandring i Langsua nasjonalpark
  Utsyn over nasjonalparken fra Ormtjernkampen. (Foto: Gunn Oddny Olsen Haugen and Morten O. Haugen)
 • Topptur til Spåtind (33.9 km)

  Fra Spåtind har dere utsikt til både Jotunheimen og Rondane når dere har nådd toppen. Fjellet ruver hele 1414 meter over havet og er den høyeste fjelltoppen i Synnfjellet. Denne toppturen passer utmerket for barn helt ned i førskolealder med kun rundt 500 høydemeter til toppen. Det finnes mange merkede turstier i området, flere fører inn mot Langsua nasjonalpark.

  Topptur til Spåtind
  Fra toppen av Spåtind (Foto: Jan Hammershaug)
 • Fjellgården Gamlestølen (39.8 km)

  Dere kan godt ta med barna til Gamlestølen og oppleve en ekte norsk fjellgård med mange dyr. Det finnes flotte muligheter for turer, fiske, bading, lek, grilling, kjerrekjøring og kano. Her på fjellgården, hele 900 meter over havet, kan dere også bli med på ridning med hester og ponnier.

  Fjellgården Gamlestølen
  Gamlestølen er en ekte norsk fjellgård med mange dyr, og ligger i Etnedalen
Vis flere

Kart

Spåtind Sport Hotel
Synnfjellvegen 2880 Nord-Torpa

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~6.99 år i ekstraseng 65% rabat
Barn 7~13.99 år i ekstraseng 50% rabat