Høstferie

Enten det er solfylte dager på ei strand eller forsikring om snøgaranti med oppmerkede skiløyper og varme spa som frister i høstferien; Risskov Bilferie har gode avtaler med hoteller og vertshus over hele Europa. Len dere tilbake å legg spennende planer for høstferien. Bestill årets høstferie hos Risskov Bilferie - uten å tømme lommeboka.

Når sommeren er på hell er det godt at høstferien finnes, enten dere reiser med barn i skoleferien eller kan planlegge litt utenom. De mørke høstkveldene er fine å tilbringe foran en sprakende peis etter en lang dag i skibakken eller på truger langs stille vann. Mange av våre overnattingssteder har gode spatilbud, og det setter gjerne en ekstra spiss på ferien med massasje- og spabehandlinger.

Innen de kalde vintermånedene står for døren i hele Europa, er høstferien en fin mulighet til å slikke litt ekstra sol på en sandstrand langt hjemmefra i Italia eller Frankrike, for eksempel. Eller hva med å forlenge den vakre høstsesongen med en tur sydover ned til en sjarmerende landsby i Tyskland, Sveits eller Østerrike når høstløvet bare såvidt har begynt å falle fra trærne?

Les mer ...
200
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.