Miniferie i Norge på Vats Fjellstue

Norsk | NOK

Vats Fjellstue

Bo i hyggelige omgivelser med massevis av muligheter året rundt

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Flott beliggenhet nær skiområde
 • Familievennlig hotell med aktiviteter for barn
 • Hyggelige og rolige omgivelser
1.241,-
3~5 dager fra
719,-

Inkl. 2x2-retters meny

Nær Geilo

3 dager
Fra 719,- / spar opp til 561,-
SPAR
4 dager
Fra 1.019,- / spar opp til 901,-
SPAR
5 dager
Fra 1.319,- / spar opp til 1.241,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Adgang til sauna
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Vats Fjellstue er et sjarmerende lite hotell, som ligger i Ål nord for Geilo i Norge. Hotellet er ganske nyåpnet og drives av to familier, som har gått sammen om idéen og drømmen om å skape en behagelig ferieopplevelse for gjester som kommer til området fra fjern og nær. Hotellet ligger i kort avstand til det familievennlige skisenteret Skarslia Ski og Akesenter, og tilbyr derfor et godt utgangspunkt for en billig skiferie for hele familien i Norge.

Hotellet tilbyr

Under oppholdet på Vats Fjellstue kan dere bl.a. benytte den hyggelige badstuen, ta et slag bordtennis og slappe av sammen i oppholdsstuen hvor det også er en TV. Det er også innredet et lite innendørs lekeområde til barna, hvor de kan kose seg.

Det nærliggende skiområdet, Skarslia, tilbyr gode forhold for både langrenn, alpinski og kjelke og det finnes barnebakker, nybegynnerløyper og løyper for de mer erfarne. Flere av Skarslias heiser starter rett ved siden av hotellet. Utover Skarslia finner dere også Ål Skisenter innenfor kort avstand og her er det også gode forhold for skiferie og vinteraktiviteter for hele familien.

Om sommeren egner både hotellets nærområde og de øvrige omgivelsene seg til aktiv ferie med massevis av herlige gåturer og fisketurer i naturen. Det finnes flere nasjonalparker nær hotellet og det er også mulig å ri på hester ved Gjeldokk Hestesenter, som hotellet har samarbeider med.

Dere får en god start på dagen med en deilig frokost, som nytes i behagelige rammer, og er den perfekte måten å få energi til dagens opplevelser. Om kvelden kan dere nyte måltidet i hotellets hyggelige restaurant, som også tilbyr barnevennlige menyer.

Det er gratis parkering og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Vats Fjellstue har 20 hyggelige rom og tilbyr både enkelt- og dobbeltrom samt dobbeltrom med en eller to ekstra oppredninger.

Rommene er enkelt innredet og tilbyr behagelige rammer for oppholdet med eget bad og komfortable senger.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 3
Enkeltrom på 15m2 med eget bad med dusj og toalettartikler. Rommet er utstyrt med en vannkoker og kleshengere.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Dobbeltrom på 15m2 med eget bad med dusj og toalettartikler. Rommet er utstyrt med en vannkoker og kleshengere. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/køyeseng.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Ål Skisenter (16.1km)

Finn billige hoteller til skiferien hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien til Ål Skisenter, som blant annet regnes for å ha en av Norges beste slalåmløyper. Skisenteret har 13 kilometer med preparerte løyper over en fallhøyde 450 meter. Her finner du også en av Hallingdals beste bakker for nybegynnere og barn, med gratis heis i barneområdet. Finn en billig vinterferie hos Risskov Bilferie og dra på opplevelser ved Ål Skisenter.

Geilo (49.9km)

Med en beliggenhet langs Bergen-jernbanen (fra Oslo - Bergen) og RV7, er Geilo den perfekte destinasjonen både om sommeren og vinteren. Her er dere nær to nasjonalparker; Hallingskarvet og Hardangervidda Nasjonalpark. Selve byen Geilo er veldig liten og har kun 2300 innbyggere.

Geilo tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, et utvalg av hoteller, shopping, restauranter, hyggelige kaféer og flere lokale vareprodusenter.

Geilo var et av de første skiområdene i Norge, som derfor satte Geilo på kartet for skientusiaster. Med de høye fjellene og skogen er mulighetene for alpint skiløp og langrenn perfekt. Geilo har mer enn 500 km langrennsspor og 39 forskjellige løyper. Geilo er også perfekt for nybegynnere som ønsker å oppleve moro med alpint skiløp..

Om sommeren og høsten er Geilo kjent for sine muligheter for gåturer og mountainbike. Det er også andre spennende aktiviteter som white water rafting, downhill sykling, fiske og ridning. Tursesongen begynner i slutten av ​​juni og varer frem til snøen falder, som normalt er i oktober.

Geilo Sommerpark (52.3km)

I Geilo Summer Park kan alle familiemedlemmer ha det moro!

I Geilo sommerpark er det en morsom og utfordrende sykkelpark. Her kan man også leie en sykkel, da sommerparken har Geilos største sykkelutleie. Sykkelparken har også et gøyalt barneområde. I sommerparken kan dere også svinge dere, balansere, klatre og henge i området 'Høydeparken'. I sommerparkens kafé kan dere nyte varme og kalde drikkevarer, lunsj og kaffe.

Sommerparken er åpen om sommeren og om høsten. I sommerparken kan dere få informasjon og tips om gåturer, sykling og andre aktiviteter i Geilo og omegn.

Hivjufossen (54.8km)

Hivjufossen er en foss på intet mindre enn 250 meter. Det finnes en tre kilometer lang turløype i området. Den passer for hele familien. Turen starter fra Riksvei 50, som ligger rundt 300 meter nedenfor Bakke bro. Halvveis mellom broen og fossen kan dere se ruiner fra et gammelt boligområde.

Ål i Hallingdal (25.5km)

Sportsfiske - Ål har rundt 50 fiskevann og elver med god bestand av ørret. Ta med fiskeutstyret og gå ut på tur. Det er store opplevelser både for stor og liten, enten dere fisker i skogtjernet, elva eller på fjellet.

Vandreturer i Ål - Ål kommune tilbyr varierte vandreturer i hele kommunen. Det finnes mer enn 50 ulike vandrestier i området. Det lokale turistkontoret eller hotellet kan gi dere mer informasjon.

Ål kulturhus åpnet i 1992, og er et regionalt kulturhus for hele Hallingdal. Huset inneholder to amfisaler for kino, konserter, teater, dans, konferanser og seminar, med mer. Ål kulturhus tilbyr et aktivt kulturprogram hele året.

Hundekjøring med start fra Dagali (74km)

Geilo Husky tar dere med på en opplevelsesrik tur med start fra Dagali, med topptrente hunder som konkurrerer aktivt i løp som Finnmarksløpet og Iditarod. Det er også mulig å være med på kortere turer rundt Ustedalsfjorden på Geilo eller virkelige langturer på Hardangervidda.

Når: Halvdagsturer fra Dagali hver fredag, kortere turer på Geilo onsdag og lørdag. I feriene settes det opp ekstra dager.

Dagsturer og gruppearrangement på forespørsel.

Dagali Fjellpark (75.9km)

Dagali Fjellpark er et familievennlig skisenter med 5 lange bakker, eget barneområde, samt Norges lengste kjelkeløype, beliggende bare 3 kilometer fra Dagali Hotel.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Andre hoteller i nærheten

First Hotel Breiseth

Opphold med frokostbuffé

Innlandet

Natur, kultur og historie

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Kvelds sandwich med et glass brus
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis internett

631,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Kunstner- hotell i Lillehammer

Les mer

Thon Hotel Hallingdal

Tett på flott naturlandskap i Ål

Hallingdal

Aktiv ferie i Hallingdal

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og WiFi

475,-
Kun
1.469,-

Vis kort

Hallingdal - midt mellom Gol og Geilo

Les mer