Kjør-selv på miniferie til Venabu Fjellhotell

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Venabu Fjellhotell

Fantastiske naturopplevelser i hyggelige omgivelser på Venabu Fjellhotell.

Opplev fantastiske naturopplevelser
Mange aktivitetsmuligheter på hotellet og i området
Det er tillatt å medbringe hund eller katt
  • Restaurant
  • Bar
  • Badstu
  • Massasje mot gebyr
  • Hund

Om hotellet

Venabu Fjellhotell er et tradisjonelt norsk fjellhotell med lyse værelser og oppholdsrom i hyttestil. Her er en fredelig og avslappet atmosfære. På tunet står det en stor skistall med smørerom og tørkerom.  

Her i området finnes det et stort tilbud av friluftsaktiviteter, blant annet: skisafari, vandring i fjellet, langrenn på Venabygdsfjellet, hundekjøring, ridning, yoga og massasje, kanotur, fotokurs, trugetur og fisketur.  

Hotellet tilbyr  

I høyfjellshotellets underetasjen er det badstuer, møterom, tv-stue, bordtennis og biljardbord. Det finnes to stuer, her er det hyggelig å slå seg ned foran peisen. Her er også en bar med alle rettigheter.  

Hvis dere har lyst til å ta med dere et lite minne hjem burde dere stikke innom den lille butikken. Venabu Fjellhotell har nemlig også en liten butikk som selger et utvalg av lokalproduserte kunsthåndverk.  

På Venabu Fjellhotell serveres det hjemmelaget mat og kjøkkenet er dypt forankret i lokale mattradisjoner, men har også et godt utvalg av kjøttfrie retter. I restauranten er det flott utsikt til Rondane og de nære fjellområdene. Prøv gjerne mors, sprø, hjemmelagde vafler eller en god kopp kaffe utenom våre faste måltider. Hvis dere er her på en onsdag burde dere få med dere spesialiteten «Norsk matbord». Det er en buffet med tradisjonsmat basert på lokale oppskrifter og råvarer.  

Det er gratis trådløst internett på hele hotellet.  

Rommene  

Dette er et typisk norsk høyfjellshotell med 56 rom fordelt på to fløyer. Alle rommene har egen dusj samt toalett. Hunder og katter er også velkomne, men vennligst gi beskjed i forkant dersom dere tar med et firbent familiemedlem.

Verdt å se

Vis flere

Kart

Venabu Fjellhotell
Rondevegen 860 2632 Venabygd

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 50% rabat