Familieferie i Geilo på Vestlia Resort

Norsk | NOK

Vestlia Resort

Herlig kombinasjon av aktiviteter og avslapning for hele familien året rundt

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Flott barnevennlig spahotell i Geilo
 • Hotellet huser Geilos største badeland
 • Utallige aktiviteter hele året rundt

Dette hotellet er ikke tilgjengelig for øyeblikket, du kan finne alternativer her

Dra til Geilo på en alletiders familieferie og tilbring noen uforglemmelige dager på det flotte og mulighetsrike Vestlia Resort. Hotellet ligger i vakre omgivelser og tilbyr suverene rammer for både velværeopphold og aktiv ferie. Dere bor på flotte rom med utsikt og kan nyte godt av en lang rekke av hotellets tilbud som blant annet omfatter Geilos største badeland, et stort velværeområde, treningssenter, bowlingbaner, innendørs lekeland for barna og mye annet.

Hotellet tilbyr

Vestlia Resort ligger i utkanten av byen Geilo, omgitt av vakre bakkelandskap, som kjennetegner området. Hotellet er designet av den prominente norske interiørarkitekten Helene Hennie, og tilbyr varme og hyggelige rammer i en herlig lodge-atmosfære.

Hotellet tilbyr en suveren base for aktiv ferie og familieferie med massevis av spennende opplevelser. Området byr på flere aktiviteter med mye av det avslappende slaget, slik som f.eks. fotgolf, strandturer, ridning og stand-up paddling, til de mer actionpregede, slik som rappellering, rafting, gokart og paintball. Her er det virkelig noe for enhver smak og for alle aldre. Den omgivende naturen er også helt opplagt for å nyte noen herlige gå- og sykkelturer, og det er mulig å leie sykler rett ved hotellet. Den korte avstanden inn til Geilo sentrum gir dere dessuten god mulighet til å shoppe og bedrive litt tradisjonell sightseeing.

Som en del av selve resortet finner dere ’Fairytale Pool’, som med sine 750 m² er Geilos største badeland. Her kan hele familien kose seg med svømmebasseng, aktivitetsbasseng, boblebad, barnebasseng og ikke minst den 82 meter lange vannrutsjebanen, som strekker seg fra hotellets fjerde etasje og helt ned til første etasje. Vennligst merk at inngangen til spaområdet koster 100 NOK per person.

Dere kan også ta et herlig velværeopphold og skjemme dere selv bort i hotellets nydelige spaområde hvor det er svømmebasseng, kaldtvannsbasseng, boblebad, avslapningsrom og to forskjellige typer badstue. Utover dette tilbyr spaens profesjonelle terapeuter et godt utvalg av skjønnhets- og massasjebehandlinger. Man må være fylt 16 år for å kunne benytte seg av spaområdet.

Hotellets eget treningssenter på 300 m² er utstyrt med moderne fasiliteter og tilbyr forskjellige treningsprogrammer slik som spinning, aerobics, yoga og pilates, samt massevis av treningsutstyr og maskiner, både til løpstrening og styrketrening. Dere har mulighet til å få veiledning av profesjonelle instruktører og coacher. Man må være fylt 15 år for å kunne benytte seg av treningssenteret.

Hvis dere er på familieferie vil hotellets store innendørs lekeland være et kjempehit blant barna, som her kan boltre seg med lange rutsjebaner, ballbinge, bløte puter, klatretau og en stor lekeplass.

Under oppholdet har dere dessuten mulighet til å ta et slag bowling eller shuffleboard på hotellets egne baner og nyte en tur på den lille, hyggelige kinoen.

Hver morgen får dere den best tenkelige starten på dagen med en deilig frokost. Hotellets flotte restaurant ble utvidet i 2018 og tilbyr en formidabel utsikt over de fjellrike omgivelsene som kan nytes sammen med måltidet. Kjøkkenet fokuserer på bruken av lokale råvarer og serverer både tradisjonelle og moderne, raffinerte retter.

Utover restauranten finner dere også et hyggelig bakeri og et separat restaurantlokale, som tilbyr intime og stemningsfulle rammer for selskap og feiringer av forskjellig slag.

Hotellet tilbyr gratis parkering med to P-garasjer og et stort utendørs parkeringsareal, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Vestlia Resort har 246 flotte og komfortabelt innredede rom, og de fleste av disse har balkong eller terrasse, og tilbyr enten utsikt mot Ustedalsfjorden og Hallingskarvet, byen eller den omkringliggende naturen.

Det er både enkelt- og dobbeltrom til rådighet og dobbeltrom kan bestilles med opptil tre ekstra sengeplasser. Utover dette finnes det også hyggelige familierom med opptil fire ekstrasenger samt en innbydende suite innredet med et soverom og en sofaseng med plass til opptil to barn.

Alle rom er innredet med eget bad og utstyrt med hårføner, skrivebord, sitteområde, TV og behagelige senger. Hotellets suiter er dessuten utstyrt med et kjøkken og mange av dem har en dør som forbinder rommet til dobbeltrommet ved siden av.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Geilo Sommerpark (0.8km)

I Geilo Summer Park kan alle familiemedlemmer ha det moro!

I Geilo sommerpark er det en morsom og utfordrende sykkelpark. Her kan man også leie en sykkel, da sommerparken har Geilos største sykkelutleie. Sykkelparken har også et gøyalt barneområde. I sommerparken kan dere også svinge dere, balansere, klatre og henge i området 'Høydeparken'. I sommerparkens kafé kan dere nyte varme og kalde drikkevarer, lunsj og kaffe.

Sommerparken er åpen om sommeren og om høsten. I sommerparken kan dere få informasjon og tips om gåturer, sykling og andre aktiviteter i Geilo og omegn.

Rafting i Numedalslågen (24.7km)

Rafting er en opplevelse dere bare må prøve. Her får dere utfordret dere selv til en superspennende opplevelse, med masse spenning og moro. Dere vil kjenne sug i magen uansett hvilken raftingtur dere legger ut på, fra rolige familieturer til rå ekstremturer.

Dagali, like ved Geilo, er verdenskjent i padlermiljøet for sine fantastiske muligheter for elvesport og det har vært drevet rafting i Dagali siden 1989. Dagalifallene, den øvre delen av Numedalslågen er en av Europas beste elvestrekninger for rafting. Elva er teknisk krevende å rafte, for dere betyr det at det skjer noe hele tiden og dere må samarbeide for å treffe linjene riktig. Det er naturligvis en erfaren guide med i hver båt.

Ta med badetøy og håndkle, ullundertøy kan være godt å ha på kalde dager. Dere får låne våtdrakt, våtsko og alt nødvendig sikkerhetsutstyr.

Det er tre selskap som tilbyr raftingturer i Dagali:

Serious Fun Raftingsenter – Rafting, paintball, teambuilding og villmarkscamp

Dagaliopplevelser – Rafting, elvebrett, rappellering og gokart

Full On – Rafting, juvvandring og kajakkskole

Dagali Fjellpark (26.3km)

Dagali Fjellpark er et familievennlig skisenter med 5 lange bakker, eget barneområde, samt Norges lengste kjelkeløype, beliggende bare 3 kilometer fra Dagali Hotel.

Ål i Hallingdal (26.3km)

Sportsfiske - Ål har rundt 50 fiskevann og elver med god bestand av ørret. Ta med fiskeutstyret og gå ut på tur. Det er store opplevelser både for stor og liten, enten dere fisker i skogtjernet, elva eller på fjellet.

Vandreturer i Ål - Ål kommune tilbyr varierte vandreturer i hele kommunen. Det finnes mer enn 50 ulike vandrestier i området. Det lokale turistkontoret eller hotellet kan gi dere mer informasjon.

Ål kulturhus åpnet i 1992, og er et regionalt kulturhus for hele Hallingdal. Huset inneholder to amfisaler for kino, konserter, teater, dans, konferanser og seminar, med mer. Ål kulturhus tilbyr et aktivt kulturprogram hele året.

Hivjufossen (28.7km)

Hivjufossen er en foss på intet mindre enn 250 meter. Det finnes en tre kilometer lang turløype i området. Den passer for hele familien. Turen starter fra Riksvei 50, som ligger rundt 300 meter nedenfor Bakke bro. Halvveis mellom broen og fossen kan dere se ruiner fra et gammelt boligområde.

Dokken Fjellgard (34.4km)

Friluftsmuseet Dokken Fjellgard ligger i Sudndalen i Hol og her kan dere se for dere selv hvordan de lokale gårdene fremsto på 1700- og 1800-tallet i øvre Hallingdal. Friluftsmuseet består av åtte bygninger og er innredet som i gamle dager. Friluftsmuseet inngår som en del av Hol Bygdemuseum.

Langedrag Naturpark (49.2km)

Eventyrgården Langedrag Naturpark, som er kjent fra TV-suksessen «Vi på Langedrag», ligger 45 minutters kjøring fra hotellet. Her får du oppleve ville og tamme dyr på nært hold. Bli med på fòring av elv og reinsdyr, hils på snille fjordhester og se alle de søte kaninene. Kanskje tør du også bli med inn i ulvegården?

Langedrag Naturpark holder åpent hele året. Alle dager fra: kl 10:00 - 18:00

Gol (52.5km)

Gol ligger i et vakkert naturområde omgitt av skogkledde fjell, og herfra er det en vakker utsikt til Jotunheimen og Hemsedal. Dere finner mange turområder i området som er egnet til både gå- og sykellturer.

Om dere er interesseret i vikingtiden, så kan dere besøke Gordarike viking- og familiepark, som er en temapark for hele familien med emner fra vikingtiden. Dere kan også ta turen til badelandet Tropicana, hvor det finnes flere forskellige vannsklier, bølgebasseng og barnebasseng.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

First Hotel Breiseth

Opphold med frokostbuffé

Innlandet

Natur, kultur og historie

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Kvelds sandwich med et glass brus
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis internett

631,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Kunstner- hotell i Lillehammer

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra seng 240kr per natt

Thon Hotel Hallingdal

Tett på flott naturlandskap i Ål

Hallingdal

Aktiv ferie i Hallingdal

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og WiFi

475,-
Kun
1.469,-

Vis kort

Hallingdal - midt mellom Gol og Geilo

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i ekstra seng 195.6kr per natt
 • Barn 12~99.99 år i ekstra seng 450kr per natt