Nord-Frankrike

Nord-Frankrike, som strekker seg fra den engelske kanal til de frodige vinmarkene i Champagne, er en region rik på historie og kulturell arv. Denne delen av Frankrike har vært vitne til noen av de mest avgjørende øyeblikkene i europeisk historie, fra slaget ved Waterloo til de to verdenskrigene. I dag er det denne arven som gjør Nord-Frankrike til en uimotståelig destinasjon for historieelskere, med severdigheter som slagfeltene i Somme, de majestetiske slottene i Loire-dalen, og de historiske byene Lille og Rouen.

Nord-Frankrike er delt inn i flere underregioner, hver med sin unike sjarm og attraksjoner. Normandie, kjent for sine imponerende klippekyster og de historiske D-dagenes landingssteder, er et must for alle som er interesserte i andre verdenskrig. Bretagne, med sin robuste kystlinje, middelalderbyer og megalittiske monumenter, er et annet høydepunkt. Picardie, som er kjent for sine gotiske katedraler og det berømte slagfeltet i Somme, gir et fascinerende innblikk i regionens turbulente fortid.

De største byene i Nord-Frankrike er også verdt et besøk. Lille, med sine fargerike gamleby og livlige kunstscenen, er en by som oser av kreativitet og energi. Rouen, kjent som 'Hundre Spir byen' for sine mange kirker og katedraler, er en skattekiste av gotisk arkitektur. Amiens, kjent for sin imponerende katedral – den høyeste fullstendig gotiske kirken i Frankrike – er et annet høydepunkt. Og selvfølgelig kan ingen tur til Nord-Frankrike være komplett uten et besøk til den glamorøse hovedstaden i regionen, Paris, kjent over hele verden for sin uovertrufne skjønnhet og romantiske sjarm.

Les mer ...
12
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.