Risskov Bilferie | De beste tilbudene på kjør-selv, miniferie og helgeopphold

Norsk | NOK

Nord-Italia

Nord-Italia er en region i Italia kjent for sin rike historie og fantastiske attraksjoner. Denne delen av landet er kjent for sine imponerende fjellkjeder, som Dolomittene og Alpene, dens fantastiske innsjøer, som Garda, Como og Maggiore, og selvfølgelig sine historiske byer og landsbyer. Regionens historie går tilbake til den romerske tiden, hvor mange av dens byer og landsbyer ble grunnlagt. I løpet av middelalderen ble mange av regionens byer viktige handelssentre, noe som har bidratt til deres rikdom og skjønnhet.

De mest interessante sub-regionene i Nord-Italia inkluderer Lombardia, Piemonte, Veneto og Emilia-Romagna. Lombardia, kjent for sin hovedstad Milano, er et viktig økonomisk og kulturelt senter, med mange historiske steder og monumenter. Piemonte er kjent for sine vakre landskap og middelalderbyer, mens Veneto er kjent for sin hovedstad Venezia, med dens unike kanaler og arkitektur. Emilia-Romagna er kjent for sine historiske byer som Bologna og Parma.

Nord-Italia er også hjem til noen av de mest kjente byene i Italia. Milano er kjent for sin fantastiske arkitektur, inkludert Duomo di Milano, en av de største katedralene i verden, og Leonardo da Vincis "Nattverden". Venezia, kjent for sine kanaler og gondoler, er også hjemsted for den fantastiske Markusplassen og Dogepalasset. Verona, kjent for sin romerske historie og som settingen for Shakespeares "Romeo og Julie", er også en må-se destinasjon. Uansett hvor du velger å besøke i Nord-Italia, vil du være sikker på å finne en rikdom av historie og skjønnhet.

Les mer ...
31
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.