Emilia Romagna

Emilia Romagna er en region i Nord-Italia som er kjent for sin rike historie og mange attraksjoner. Regionen er blant de mest velstående og utviklede i Europa og har et bemerkelsesverdig kulturelt arv som daterer seg tilbake til romertiden. De mange historiske stedene, de gamle byene og de vakre landskapene gjør Emilia Romagna til et unikt reisemål.

Blant de mest interessante underregionene i Emilia Romagna er Parma, Modena, og Bologna. Parma er kjent for sin praktfulle arkitektur, inkludert det store hertugpalasset, mens Modena er kjent for sine middelaldermonumenter som Modena-katedralen. Bologna, regionens største by, er kjent for sin historiske betydning og sine mange universiteter, noe som gjør den til en livlig og pulserende by.

I tillegg til de nevnte byene har Emilia Romagna mange andre attraksjoner. Ferrara er kjent for sitt renessanse-slott Estense og bymurene, mens Ravenna har åtte UNESCO-verdensarvsteder, inkludert Basilica di San Vitale og Mausoleo di Galla Placidia. Rimini, på den andre siden, er en populær badeby med en rik historie, inkludert den romerske Tiberius-broen og Augustus-buen. For å oppsummere, Emilia Romagna er en region rik på historie og kultur, og tilbyr en rekke attraksjoner for enhver smak.

Les mer ...
4
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.