Lombardia

Lombardia, som strekker seg fra Alpene i nord til elven Po, er det moderne Italia. Når du kjører over den enorme flate Posletta ser du ris- og maisavlinger i stor skala. Regionens hovedstad Milano er fremfor alt motehovedstaden med uendelige shoppingmuligheter, men også Italias økonomisentrum.

Milano er en storby med mye trafikk og høyt tempo, men ogsp fortryllende små gågater med spesialbutikker of flotte restauranter og caféer. Titt inn i bakgårdene og opplev sjarmen. Prøv spesialitetene "risotto milanese", polenta og "cotoletta milanese" gjerne med et glass vin fra naboregionen Piemonte. I midten av Milano ligger domen, som definitivt er verdt et besøk. Om du er kunstinteressert, så kjøp billetter til Leonado da Vincis "Nattverden" ved Santa Maria delle Grazie og nyt det!

Blir du trøtt av storbyens pulsrende tempo, så dra til Monza og gå på tur i den enorme parken, besøk katedralen og se de langobardiske kongenes kroningskrone, "Corona Ferrea" (Jernkronen) eller dra nordover til den romantiske Comosjøen, hvor den koselige lille byen Como ligger ved sjøens sydspiss. Herfra kan du ta en båt til kunstnerbyen Bellaggio, der små håndverksbutikker står side om side med gallerier og restauranter.

Les mer ...
7
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.