Veneto

Området ved Adriaterhavets nordlige spiss kalles Veneto. Den relativt store provinsen omfattar i Gardasjøen i vest og en del av Dolomittene i nord. I Veneto er Venezia hovedstad og det selvfølgelige turistmålet, men også andra byer, som f.eks. Verona, samt de store nasjonalparkene i nord lokker besøkende.

Venezia, den synkende byen på UNESCOs verdenskulturarvliste er naturligvis et must å esøke i området. Piazza San Marco (Markusplassen), kirkene, kanalene, Palazzo Ducale og gondolene må oppleves. Her blir du slått av hvor deilig det er uten biler. Prøv en gondolferd og nyt byen fra en annen vinkel. Gjør som innbyggerne i Venezia, ta vaporettoene istedenfor bussen eller gå rett og slett til fots. Restaurantene og caféene er mange. Prøv bigoli (pasta) eller castraure (første blomsterskuddet på artisjokken), som anses å være områdets spesialiteter. Glem ikke å titte inn i butikkene, tilbudet preges av vakre karnevalsmasker og eksklusive glass fra Murano.

utenfor byehn ligger Lido di Jesole, som er et område med strandliv, hotell og mye turisme, både italiensk og utenlands.

Veronaer en perle blant de italienske byene. Her finner du Romeo og Julias balkong, det berømte romerske amfiteateret med flotte operaforestillinger og konserter, herlig italiensk stemning og fantastiks shopping.

Parco Nazionale delle Dolomiti Bellunesi i den nordre delen av provinsen byr på tur- og sykkelstier. Det er også mulig å se den flotte naturen fra hesteryggen.

Les mer ...
12
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.